کد خبر: ۲۷۵۶۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰

آغاز توفانی جشنواره فیلم نیویورک

جشنواره فیلم نیویورک شصت و یکمین دوره خود را علی‌رغم طوفان شدید که باعث آبگرفتگی خیابان‌ها و مترو‌ها شده است، آغاز کرد.
آغاز توفانی جشنواره فیلم نیویورک

مخاطب 24- این جشنواره مهم سینمایی امسال با نمایش فیلم «می دسامبر» ساخته «تاد هینز» و با بازی «جولین مور» و «ناتالی پورتمن» افتتاح شد و اما ستاره‌های این فیلم به دلیل ادامه اعتصاب اتحادیه بازیگران آمریکا (SAG-AFTRA) امکان حضور در جشنواره را نداشتند.

 «تاد هینز» کارگردانی فیلم «می دسامبر» از اینکه بازیگران نتوانستند در نمایش این فیلم افتتاحیه جشنواره حضور یابند ابراز ناامیدی کرد.

اما از آنجایی که اعتصاب اتحادیه نویسندگان سینمایی و تلویزیونی آمریکا (WGA) لغو شده است، سامی برچ فیلمنامه‌نویس این فیلم توانست به همراه کارگردان و تهیه کنندگان برای نشست پس از نمایش فیلم به جشنواره نیویورک بیاید.

فیلم «می دسامبر» که نتفلیکس حق پخش آن را به قیمت ۲۰ میلیون دلار به دست آورده، نخستین بار امسال در جشنواره فیلم کن نمایش داده شد. داستان این فیلم در مورد فاصله سنی ۲۰ ساله بین زن و شوهری به نام گریسی و جو (مور و ملتون) متمرکز است. دهه‌ها بعد، این زوج هنوز با هم هستند اما شرایط در حالی تغییر می‌کند که یک بازیگر محبوب تلویزیون به نام الیزابت (پورتمن) به جورجیا سفر می‌کند تا زندگی گریسی را که قرار است نقشش را در یک فیلم بازی کند،‌ مورد مطالعه قرار ددهد.

شصت و یکمین جشنواره فیلم نیویورک از تاریخ ۲۹ سپتامبر تا ۱۹ اکتبر (۷ تا ۲۳ مهر) برگزار می‌شود و «بیچارگان» ساخته «یورگوس لانتیموس» با بازی «اما استون» و «ویلم دفو»، فیلم «همه ما غریبه‌ها» ساخته «اندرو هیگ» با نقش‌آفرینی «اندرو اسکات» و «پل مسکال»، فیلم «آناتومی یک سقوط» ساخته «ژوستین تریه» برنده نخل طلای کن، «فراری» به کارگردانی «مایکل مان» و «پریسیلا» به کارگردانی «سوفیا کاپولا» از جمله دیگر فیلم‌های جشنواره امسال نیویورک هستند.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها: جشنواره
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
برگزیده
چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟ چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟
مادر شهیدان حسن و محمد باقری چند سال قبل در گفت‌وگویی از شرمندگی خود در برابر مادران شهدا سخن گفت: وقتی مادرانی هستند که مثلاً ۲ شهید یا سه شهید داده‌اند واقعاً انسان پیش آنها خیلی شرمنده است.
"علاج" چاوشی "علاج" چاوشی
در پی وارد شدن هجمه‌هایی به محسن چاوشی از طرف عناصر ضد انقلاب خارج‌نشین، رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت، یادداشتی حمایتی خطاب به وی نوشت.
بامداد بیات روی دوش حامی و مانی رهنما تشییع شد + فیلم بامداد بیات روی دوش حامی و مانی رهنما تشییع شد + فیلم
بامداد بیات، آهنگساز و نوازنده توانای موسیقی ایران، روز دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴ در سن ۴۰ سالگی درگذشت.
صفحه خبر بالای تصاویر