کد خبر: ۲۷۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۳

اهدای کمک‌های مؤمنانه بانک سینا به افراد نیازمند حومه استان تهران

به مناسبت فرارسیدن هفته وحدت، بانک سینا کمک‌های مؤمنانه خود را در قالب بسته‌های معیشتی به ساکنان مناطق کم‌برخوردار حومه تهران اهدا کرد.
اهدای کمک‌های مؤمنانه بانک سینا به افراد نیازمند حومه استان تهران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سیناهمزمان با فرارسیدن هفته وحدت و در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در خصوص اجرای رزمایش همدلی و اعطای کمک مؤمنانه به اقشار نیازمند و کم‌برخوردار جامعه، بانک سینا همانند ادوار گذشته، بسته‌های معیشتی و حمایتی خود را به افراد ساکن در مناطق کم‌برخوردار، اهدا کرد.
بر اساس این گزارش، این بسته‌ها شامل برنج ایرانی، روغن، چای، رب گوجه‌فرنگی، ماکارونی، انواع حبوبات، قند و شکر است که از طریق گروه جهادی شهدای مدافع حرم در حومه شهرستان رباط‌کریم، بین نیازمندان توزیع شد.
گفتنی است بانک سینا همواره در جهت ایفای مسئولیت‌های اجتماعی فعالیت‌های متعددی از جمله توزیع بسته‌های معیشتی، احداث و نوسازی مدارس، اهدای ده‌ها آمبولانس به مراکز بهداشتی و درمانی کشور، تهیه و ارسال تجهیزات پزشکی مربوط به بیماری‌های خاص و... انجام داده است.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر