کد خبر: ۲۷۴۵۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷

هشدار رئیس دیوان عدالت به وزیر آموزش و پرورش درباره رتبه‌بندی معلمان

رئیس دیوان عدالت اداری کشور به وزارت آموزش و پرورش درباره اجرای درست قانون رتبه‌بندی معلمان هشدار داد و گفت: استعداد شکایت و زمینه افزایش پرونده در این حوزه وجود دارد.
هشدار رئیس دیوان عدالت به وزیر آموزش و پرورش درباره رتبه‌بندی معلمان

مخاطب 24- حجت‌الاسلام حکمت‌علی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری کشوردرباره وضعیت پرونده‌های رتبه‌بندی معلمان در دیوان عدالت اداری گفت: در خصوص رتبه‌بندی معلمان تعدادی پرونده‌ به دیوان آمده است که تعداد این پرونده‌ها با توجه به جمعیت معلمان بسیار ناچیز است اما استعداد این وجود دارد که اگر به مقررات قانونی از سوی وزارت آموزش‌وپرورش توجه نشود طبیعتاً استعداد شکایت و زمینه افزایش پرونده وجود دارد.

هرکسی احساس کند که حقش ضایع شده قطعاً در نخستین گام شکایت می‌کند فلذا از وزیر آموزش‌وپرورش درخواست داریم که عنایت ویژه‌ای به معلمان در حوزه رتبه‌بندی داشته باشد و حق‌شان به‌صورت شفاف در رتبه‌بندی به معلمان داده شود تا کمتر شاهد شکایت فرهنگیان عزیز و زحمتکش باشیم.

او به پرونده‌های ورودی به دیوان عدالت اداری کشور اشاره کرد و گفت: بیشترین پرونده‌ها مربوط به شهرداری‌ها است که در حوزه کمیسیون ماده۱۰۰ است؛ تا به امروز تعدادش زیاد بود ولی با این قانونی که اخیراً در بودجه ۱۴۰۲ یک تبصره ۶به آن توسط قانون گذار تصویب شد یک مقدار پرونده‌های ورودی دیوان را کنترل کرد. در این تبصره یک قانونی به نفع مردم تصویب شد که خوشبختانه بخشی از ورودی را کنترل کرد‌‌. بعد از این موضوع بیشترین تعداد پرونده مربوط به امور استخدامی اعم از تبدیل وضعیت است. پرونده‌های مربوط به وزارت بهداشت و همینطور سازمان تأمین اجتماعی در مراحل بعدی است.

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: ملاک ما در دیوان عدالت عمل به قانون است. هر سازمان و یا دستگاهی خلاف آن عمل کند ما در دیوان با آرای صادره برخورد می‌کنیم؛ اگر طبق قانون رأی صادر شده باشد تأیید می‌کنیم و در این غیر صورت رأی را نقض می‌کنیم.

 

منبع: تسنیم

برچسب ها: دیوان عدالت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر