کد خبر: ۲۷۴۵۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷

هشدار رئیس دیوان عدالت به وزیر آموزش و پرورش درباره رتبه‌بندی معلمان

رئیس دیوان عدالت اداری کشور به وزارت آموزش و پرورش درباره اجرای درست قانون رتبه‌بندی معلمان هشدار داد و گفت: استعداد شکایت و زمینه افزایش پرونده در این حوزه وجود دارد.
هشدار رئیس دیوان عدالت به وزیر آموزش و پرورش درباره رتبه‌بندی معلمان

مخاطب 24- حجت‌الاسلام حکمت‌علی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری کشوردرباره وضعیت پرونده‌های رتبه‌بندی معلمان در دیوان عدالت اداری گفت: در خصوص رتبه‌بندی معلمان تعدادی پرونده‌ به دیوان آمده است که تعداد این پرونده‌ها با توجه به جمعیت معلمان بسیار ناچیز است اما استعداد این وجود دارد که اگر به مقررات قانونی از سوی وزارت آموزش‌وپرورش توجه نشود طبیعتاً استعداد شکایت و زمینه افزایش پرونده وجود دارد.

هرکسی احساس کند که حقش ضایع شده قطعاً در نخستین گام شکایت می‌کند فلذا از وزیر آموزش‌وپرورش درخواست داریم که عنایت ویژه‌ای به معلمان در حوزه رتبه‌بندی داشته باشد و حق‌شان به‌صورت شفاف در رتبه‌بندی به معلمان داده شود تا کمتر شاهد شکایت فرهنگیان عزیز و زحمتکش باشیم.

او به پرونده‌های ورودی به دیوان عدالت اداری کشور اشاره کرد و گفت: بیشترین پرونده‌ها مربوط به شهرداری‌ها است که در حوزه کمیسیون ماده۱۰۰ است؛ تا به امروز تعدادش زیاد بود ولی با این قانونی که اخیراً در بودجه ۱۴۰۲ یک تبصره ۶به آن توسط قانون گذار تصویب شد یک مقدار پرونده‌های ورودی دیوان را کنترل کرد. در این تبصره یک قانونی به نفع مردم تصویب شد که خوشبختانه بخشی از ورودی را کنترل کرد‌‌. بعد از این موضوع بیشترین تعداد پرونده مربوط به امور استخدامی اعم از تبدیل وضعیت است. پرونده‌های مربوط به وزارت بهداشت و همینطور سازمان تأمین اجتماعی در مراحل بعدی است.

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: ملاک ما در دیوان عدالت عمل به قانون است. هر سازمان و یا دستگاهی خلاف آن عمل کند ما در دیوان با آرای صادره برخورد می‌کنیم؛ اگر طبق قانون رأی صادر شده باشد تأیید می‌کنیم و در این غیر صورت رأی را نقض می‌کنیم.

 

منبع: تسنیم

برچسب ها: دیوان عدالت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت
گربه خشن ایرانی با ۳.۷ میلیون بیننده در آمریکا
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
برگزیده
مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت
گربه خشن ایرانی با ۳.۷ میلیون بیننده در آمریکا
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: متقاضیان مجاز می‌توانند از روز دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر