کد خبر: ۲۷۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۷

قفل سریال توقیفی صدا و سیما بالاخره باز شد!

سریال «سرزمین کهن» کمال تبریزی سرانجام بعد از سال‌ها وقفه در پخش، از روز جمعه (۱۴ مهر ماه) به صورت هفتگی روی آنتن می‌رود.
قفل سریال توقیفی صدا و سیما بالاخره باز شد!

مخاطب 24-  سریال «سرزمین کهن» کمال تبریزی سرانجام بعد از سال‌ها وقفه در پخش، از روز جمعه (۱۴ مهر ماه) به صورت هفتگی روی آنتن می‌رود.

بر اساس آنچه هم‌اکنون در سایت تلوبیون قابل مشاهده است، سریال «سرزمین کهن» با عنوان «سرزمین مادری» از روز جمعه (۱۴ مهر ماه) در جدول پخش شبکه سه قرار می‌گیرد.

همچنین حسین محجوب از بازیگران سریال «سرزمین مادری»، با انتشار ویدئویی از این سریال از آغاز پخش آن خبر داده و نوشته است: «سریال «سرزمین مادری» به کارگردانی «کمال تبریزی» که پیش از این «سرزمین کهن» نام داشت، از ۱۴ مهر هر جمعه ساعت ۲۱ روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود. امیدوارم دیگر دچار حاشیه نشود و بتوانیم این سریال زیبا را تماشا کنیم.»

زمان آغاز پخش سریال «سرزمین مادری» هرچند هنوز به صورت کاملا رسمی اعلام نشده است، اما با توجه به قرار گرفتن نام این سریال در میان مجموعه‌هایی که پیشتر رییس سیمافیلم از پخش آنها در سال ۱۴۰۲ خبر داده بود، این اتفاق چندان دور از ذهن هم به نظر نمی‌رسد.

هرچند کمال تبریزی پیش‌تر نسبت به این مسئله ابراز بی‌اطلاعی کرده بود و محمد مسعود، تهیه‌کننده هم اخیرا با بیان اینکه سریال را به تلویزیون تحویل داده‌اند، درخصوص تصمیم‌گیری برای پخش و نحوه‌ی تدوین، ابراز بی‌اطلاعی کرده است. 

«سرزمین مادری» با نام اولیه «سرزمین کهن»، به بررسی وقایع سیاسی ایران از سال ۱۳۲۰ خورشیدی تا پیروزی انقلاب اسلامی در بستر زندگی پسری نوجوان می‌پردازد. سریال تاریخی سرزمین کهن در سال ۱۳۹۲ به روی آنتن تلویزیون رفت اما پس از پخش تنها چهار قسمت متوقف شد و پس از آن هم هرگز به آنتن نرسید.

حاشیه‌های سریال تبریزی در آن زمان آنقدر بالا گرفت که سیدعزت‌الله ضرغامی، رییس وقت سازمان صداوسیما را به پوشیدن لباس قوم بختیاری و سفر به این مناطق وادار کرد. چند مدیر وقت در صداوسیما برکنار شدند اما قائله «سرزمین کهن» در آن زمان ختم به خیر نشد و تنها راه حل حذف از آنتن تشخیص داده شد. 

در این سال‌ها با آمدن هر کدام از روسای جدید سازمان صداوسیما، تلاش‌هایی مبنی بر پخش سریال صورت گرفت؛ حتی یک پژوهشگر تاریخ بختیاری با حضور در یک برنامه تلویزیونی این‌گونه اظهار کرد که ما بختیاری‌ها زود قضاوت کردیم و فقط چند قسمت از این سریال را دیدیم در حالی‌که قهرمان داستان شخصیتی لر و بختیاری است و گفته‌اند اواسط داستان از این قوم ایرانی خیلی تعریف و تمجید می‌شود. این پژوهشگر همچنین عنوان کرد که قرار است چند تن از بزرگان قوم بختیاری سریال «سرزمین مادری» را تا انتها تماشا کنند و با مذاکره آنان با صداوسیما این سریال به پخش برسد.

«سرزمین مادری» از جمله پروژه‌های پربازیگر و پرهزینه صداوسیما محسوب می‌شود و بازیگران شناخته شده‌ای همچون: شهاب حسینی، نیکی کریمی، محمدرضا فروتن، محسن تنابنده، مرحوم پرویز پورحسینی و... در آن ایفای نقش کرده‌اند.

منبع: ایسنا

برچسب ها: سریال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد
نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی باید علیه تهدید‌های چین استفاده شود؛ همزمان معافیت خرید تسلیحاتی لغو شد.
ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست
با تصویب یونسکو، ایران به شبکه UNITWIN مرمت معماری و کرسی علوم شناختی پیوست و جایگاه خود را در پژوهش و حفاظت بین‌المللی ارتقا داد.
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر