کد خبر: ۲۷۳۹۳
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۹

بازدید مقام وزارت تعاون از تعاونی های استان خراسان رضوی

مدیرکل دفتر توسعه سرمایه گذاری اقتصاد تعاون وزارت تعاون از برخی تعاونی های فعال در شهرستان های گناباد و بجستان بازدیدکرد.
بازدید مقام وزارت تعاون از تعاونی های استان خراسان رضوی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون : جعفرامیرآبادی زاده با حضور در شهرستان های گناباد و بجستان و نشست های مختلف با تعاونگران این شهرستان ها از نزدیک در جریان مشکلات و درخواست های آنان قرار گرفت.

امیرآبادی زاده پس از حضور میدانی در تعاونی های شهرستان و بازدید از نحوه عملکرد و آشنایی با تولیدات و محصولات در جلسه ای با حضور نمایندگان فعالان بخش تعاون شهرستان بجستان و گناباد حضور یافت. در این جلسه نمایندگان تعاونی های مختلف به بیان دیگاه ها،پیشنهادات و انتقادات خود پرداختند.از جمله مسایل محوری مطرح شده در این جلسه راهبردی عبارتند از:حذف قوانین دست و پاگیر و افزایش سهم بانوان در تعاونی،ایجاد هسته مطالعاتی جهت بررسی علت رکود تعاونی های شهرستان و حمایت شبکه بانکی از تعاونی هاکاهش هزینه های تعاونی ها علی الخصوص در بخش حمل و نقل.

پس از ارائه مشکلات و دیدگاههای تعاونگران امیرآبادی گفت: اصلاح قانون تاسیس تعاونی ها ی توسعه و عمران شهرستانی از جمله رویکردهای وزارت تعاون در دولت سیزدهم برای رونق بخش تعاون است. وی در ادامه افزود: ارتقاء بخش تعاون و رسیدن آن به جایگاه اصلی خود در اقتصاد و اشتغالزایی کشور رویکرد مهم دولت سیزدهم هست و در برنامه هفتم توسعه باید سهم بخش تعاون در اقتصاد کشور به 25 درصد افزایش یابد.

گفتنی است در این بازدید رئوف احمدی مدیرشعب بانک توسعه تعاون استان خراسان رضوی مقام وزارت تعاون را همراهی کرد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد
تیم فوتبال تراکتور ایران در هفته سوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا با نمایشی تماشایی مقابل شارجه امارات به پیروزی پرگل ۵ بر صفر دست یافت.
واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش
دریابان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی سابق، در واکنش به حواشی ایجادشده پیرامون مراسم ازدواج دخترش، تأکید کرد که موضع او نسبت به انتقادات اخیر تغییری نکرده است.
سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۵، در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف آخال ترکمنستان می‌رود. دو تیم در بازی نخست خود مقابل الحسین اردن شکست خورده‌اند و بدون امتیاز بعد از تیم اردنی در رده دوم و سوم قرار دارند. این مسابقه می‌تواند سرنوشت صعود از گروه را تعیین کند، چراکه با حذف نماینده هند، برنده دیدار سپاهان و آخال عملاً یکی از دو تیم صعودکننده به مرحله بعد خواهد بود.
دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران علمی جهان، جوانان ایران را مظهر امید و اقتدار ملی خواند و یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.
هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها
به گزارش گروه ورزش پایگاه خبری مخاطب ۲۴، باخت پرسپولیس در خرم‌آباد مقابل خیبر، با استعفای رضا درویش مدیرعامل این باشگاه همراه بود و از شنبه‌شب هواداران سرخ‌پوش منتظر خبر مهم‌تری درباره آینده نیمکت تیم بودند. پس از پذیرش استعفای درویش، جلسات فشرده هیئت‌مدیره پرسپولیس برگزار شد. در این نشست‌ها، علاوه بر بررسی گزینه‌های مدیرعاملی، موضوع سرمربیگری تیم نیز مورد بحث قرار گرفت
چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم
پکن رسماً از جنگنده رادارگریز J-۲۰ رونمایی کرد؛ این هواپیمای نسل پنجم، رقیبی قدرتمند برای جنگنده آمریکایی F-۲۲ محسوب می‌شود.
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه امروز عصر با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و امنیتی گفت‌و‌گو خواهد کرد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر