کد خبر: ۲۷۳۶۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۴

خودداری سفیر عربستان از ورود به مسجدالاقصی

هیات عربستان به ریاست «نایف السدیری» سفیر این کشور در فلسطین، بازدید خود از مسجدالاقصی در شهر اشغالی قدس را لغو کرد. السدیری همچنین اعلام کرد در سفر آتی خود به کرانه باختری در مسجد الاقصی حاضر خواهد شد.
خودداری سفیر عربستان از ورود به مسجدالاقصی

مخاطب 24- هیات عربستان به ریاست «نایف السدیری» سفیر این کشوردر فلسطین بازدید خود از مسجدالاقصی در شهر اشغالی قدس را که قرار بود، امروز چهارشنبه انجام شود، لغو کرد.

السدیری اظهار داشت که در سفر آتی خود به کرانه باختری در مسجد الاقصی حاضر خواهد شد.

روزنامه صهیونیستی "هاآرتص" در این باره اعلام کرد که السدیری به مسئولان تشکیلات خودگردان فلسطین در رام الله در کرانه باختری ابلاغ کرده که قصد حضور در مسجد الاقصی به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) را ندارد، اما در سفر آینده خود این کار را خواهد کرد.

این روزنامه صهیونیست اشاره کرد که تشکیلات خودگردان نگران وقوع تنش و درگیری در جریان بازدید السدیری از مسجدالاقصی و اقامه نماز در آن (در اعتراض فلسطینی ها به سفر مقامات صهیونیست به ریاض) است و احتمالا هیئت عربستانی هم به همین خاطر سفر خود به قدس و مسجدالاقصی را لغو کرده است.

یک منبع فلسطینی پیشتر اعلام کرده بود که سفیر عربستان و هیاتی از این کشور قرار است در اقدامی بی سابقه از زمان اشغال قدس در سال ۱۹۶۷، همزمان با میلاد حضرت محمد (ص) به مسجدالاقصی رفته و در آنجا نماز اقامه کنند.

«حاییم کاتس» وزیر گردشگری رژیم صهیونیستی روز گذشته (سه شنبه) به عنوان اولین سفر رسمی یک وزیر صهیونیست در راس هیاتی به منظور شرکت در نشست سازمان جهانی گردشگری به ریاض سفر کرد.

رادیو رژیم صهیونیستی نیز پیشتر اعلام کرد که قرار است هفته دیگر، «شلومو کرعی» وزیر ارتباطات این رژیم به عربستان برود.

همچنین رسانه های رژیم صهیونیستی امروز فاش کردند که یک مقام وزارت بهداشت این رژیم با یک وزیر سعودی در عربستان محرمانه دیدار داشته است.

۱۹ شهریور رسانه‌های صهیونیستی نیز از ورود یک هیات «اسرائیلی» به عربستان برای نخستین بار خبر داده بودند.

عربستان شهریورماه برای نخستین‌بار به یک هیات صهیونیست اجازه داد تا برای مشارکت در کنفرانس یونسکو در این کشور حضور پیدا کند.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین حضور این هیات در عربستان به بهانه شرکت در کنفرانس سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را محکوم کرد.

منبع: ایرنا 
برچسب ها: مسجد الاقصی
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»