کد خبر: ۲۷۲۶۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۴
شایعاتی که درباره محصول بعدی اپل به گوش می‌رسد

شگفتی‌های آیفون ۱۶ چیست؟

چیزی از عرضه آیفون ۱۵ نگذشته که اخبار تازه‌ای درباره تغییرات آیفون ۱۶ نسبت به نسخه‌های قبلی به گوش می‌رسد.
شگفتی‌های آیفون ۱۶ چیست؟

مخاطب 24- چیزی از عرضه آیفون ۱۵ نگذشت که سر و صدای آیفون ۱۶ به راه افتاد. گزارش‌ها حاکی از تغییر نام قابل توجهی در مدل‌های بعدی آیفون است. انتظار می‌رود اپل مدل رده بالای خود را به جای «Pro Max»، در مدل‌های آینده «Ultra» نامگذاری کند. 

تغییر البته فقط در اسم نیست. گفته می‌شود که در آیفون ۱۶ اولترا (iPhone ۱۶ Ultra) سه ماژول دوربین کامپکت جدید معرفی خواهد شد. چیزی که این موضوع را جالب می‌کند این واقعیت است که گفته می‌شود این ماژول‌ها با هدست ویژن پرو  (Vision Pro) سازگار هستند و احتمالا تجربیات واقعیت افزوده را به سطح جدیدی می‌برند.

اگر نگرانید که این امکانات عمر باتری را کم کند، فکرش را هم نکنید.  احتمالاً هدف آیفون ۱۶ استاندارد ارائه نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز و یک ویژگی عالی برای تغییر حالت موج میلی‌متری برای صرفه‌جویی در باتری است.

یکی دیگر از مواردی که توجه را به خود جلب می‌کند، دکمه View در آیفون ۱۶ پرو است. این نه تنها شبیه به Glance Bar مایکروسافت در Surface Duo ۲ است، بلکه یک دکمه فیزیکی است، نه دیجیتال. آیا این یک اشاره نوستالژیک به دکمه‌های فیزیکی است یا یک تغییر عملکرد برای یک تجربه کاربری پیشرفته؟ 

اخبار درز کرده قبلی نشان می‌دهد که سری آیفون ۱۶ از دکمه‌های حالت جامد مجازی استفاده می‌کند. پیش‌بینی می‌شود که نسخه Pro دارای صفحه‌نمایش ۶.۳ اینچی و ارتقای چشمگیر دوربین از جمله دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی و تله فوتو پلی‌پریسم ۵X باشد. این تغییر هیجان‌انگیزی برای آیفون ۱۶ خواهد بود. 

منبع: همشهری آنلاین
برچسب ها: آیفون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر