کد خبر: ۲۷۲۴۷
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸

رگبارو رعد و برق در ۱۴ استان/افزایش ارتفاع موج تا ۲ متر در آب‌های کشور

سازمان هواشناسی ننسبت به وفوع رگبارو رعد و برق در ۱۴ استان وافزایش ارتفاع موج تا ۲ متر در آب‌های کشور هشدار داد.
رگبارو رعد و برق در ۱۴ استان/افزایش ارتفاع موج تا ۲ متر در آب‌های کشور

مخاطب 24- سازمان هواشناسی با صدور هشدارزردرنگ آورده است: وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک امروز (۳ مهرماه) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، غرب گلستان، شمال کردستان و ارتفاعات استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان، سه‌شنبه (۴ مهرماه) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات استان‌های زنجان، قزوین، البرز، سمنان و تهران و چهارشنبه (۵ مهرماه) در مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات شرقی تهران و ارتفاعات سمنان پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی احتمال لغزندگی جاده‌ها، احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، وزش باد شدید موقتی، در نواحی مستعد خیزش گردوخاک، احتمال خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، احتمال شکستن درختان کهنسال و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی وجود دارد بنابراین نسبت به احتیاط در سفرهای بین شهری، خودداری از برپا کردن چادرهای مسافرتی در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در سفرهای برون شهری بویژه در عبور از گردنه‌های کوهستانی، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، اجتناب از پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه‌کاره و تسریع در برداشت محصولات کشاورزی و انتقال به مکان‌های مسقف توصیه می‌شود.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ دیگری آورده است: از اواخر وقت دوشنبه تا بعدازظهر چهارشنبه وزش باد شمال غربی با حداکثر سرعت ۲۶ نات و افزایش ارتفاع امواج در مناطق ساحلی ۱ تا ۱.۵ متر و مناطق دور از ساحل حداکثر ۲ متر در دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان و مازندران و گلستان  پیش‌بینی‌ می‌شود.

در این وضعیت جوی احتمال غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، احتمال اختلال در ترددهای دریایی شناورهای سبک و فعالیت های تفریحی، احتمال اختلال در فعالیت‌های فراساحل و تردد کشتی‌ها دور از انتظار نیست.

بر اساس توصیه سازمان هواشناسی ممنوعیت و محدودیت فعالیت‌های تفریحی و شنا و تردد شناورهای سبک و تفریحی، اتخاذ تمهیدات لازم جهت تردد ایمن شناورها و کشتی‌های تجاری و اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت های فراساحل توصیه می‌شود.

در ادامه این هشدار آمده است: از صبح سه‌شنبه تا بعدازظهر چهارشنبه در ساعات صبح تا ظهر در تنگه هرمز به‌ویژه نواحی غربی و مناطق ساحلی شرق خلیج فارس وزش باد شمال شرقی با حداکثر سرعت ۲۶ نات و شمال خلیج فارس وزش باد جنوب شرقی و افزایش ارتفاع امواج در مناطق ساحلی و دور از ساحل بین ۱ تا ۱.۵ متر قابل پیش‌بینی است.

در این شرایط جوی احتمال غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، احتمال اختلال در ترددهای دریایی شناورهای سبک و تفریحی وشناورهای مسافربری واحتمال اختلال در فعالیت‌های فراساحل و فعالیت‌های سکوهای نفتی وجود دارد و سازمان هواشناسی نسبت به ممنوعیت و محدودیت فعالیت‌های تفریحی و شنا و تردد شناورهای سبک و تفریحی، تمهیدات لازم جهت تردد ایمن شناورهای مسافربری و اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت های فراساحل و فعالیت های سکوهای نفتی توصیه می‌کند.

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: ایسنا

برچسب ها: هواشناسی 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بعد از مصرف این دارو‌ها رانندگی نکنید بعد از مصرف این دارو‌ها رانندگی نکنید
رانندگی پس از مصرف برخی از دارو‌ها احتمال بروز خطر و تصادف را افزایش می‌دهد، باید پیش از رانندگی از تاثیر دارو بر هوشیاری اطمینان حاصل شود.
قالیباف چرا امروز در جلسه علنی مجلس عذر خواهی کرد؟ قالیباف چرا امروز در جلسه علنی مجلس عذر خواهی کرد؟
قالیباف در واکنش به سخنان عجیب کوچک زاده گفت که به نظرم اشتباه لفظی بود که خودم از طرف ایشان عذرخواهی می‌کنم.
قائم‌پناه: ما از رفتن ظریف ناراحت هستیم، اما این هم تصمیم خودشان بوده است قائم‌پناه: ما از رفتن ظریف ناراحت هستیم، اما این هم تصمیم خودشان بوده است
محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رییس‌جمهور در رابطه با استعفای محمدجواد ظریف معاون راهبردی رییس جمهور و شایعاتی مبنی بر اینکه اشخاص دیگری در دولت شرایط مشابه با ظریف را دارند، گفت: خیر، اعضای دولت همه سر کار هستند و در این زمینه، هیچ مشکلی وجود ندارد.
جزئیاتی از پاسخ ایران به ترامپ به روایت سرلشکر باقری جزئیاتی از پاسخ ایران به ترامپ به روایت سرلشکر باقری
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به جزئیات پاسخ ایران به نامه ترامپ گفت: اخیرا رئیس جدید دولت آمریکا نامه‌ای برای مقام معظم رهبری نوشت و پاسخ درخور خودش را با لحاظ تدابیر و اوامر ایشان دریافت کرد.
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
ثبت تردد ۴۵.۷ میلیون وسیله نقلیه در نوروز ۱۴۰۴ ثبت تردد ۴۵.۷ میلیون وسیله نقلیه در نوروز ۱۴۰۴
بنا بر اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، در بازه زمانی اجرای طرح سفر‌های نوروزی (۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه) ۴۵ میلیون و ۷۶۸ هزار و ۶۸۳ وسیله نقلیه در سطح محور‌های بین شهری کشور تردد کرده است.
این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید
در ژانر فانتزی شاهد روایت داستان‌هایی درباره پیشگویی‌ها، جادو و جادوگران و قهرمان‌ها و شرور‌هایی هستیم که همگی از تخیل یک یا چند فیلم‌ساز یا نویسنده خلاق نشات می‌گیرند. از سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» (The Lord of the Rings)، هشت فصل «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) و پنج کتاب جورج آر آر مارتین (که با سریال در حال پخش «خاندان اژدها» (House of the Dragon) و سریال آینده «شوالیه هفت پادشاهی» (A Knight of the Seven Kingdoms) ادامه دارد) تا هشت قسمت از سریال «غریبه» (Outlander) که همچنان در حال پخش است بی‌نهایت داستان، رمان و سریال فانتزی کوتاه و بلند موفق می‌توان مثال زد
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر