کد خبر: ۲۷۲۳۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۹

مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بیمه ملت با رئیس‌کل بیمه مرکزی دیدار کردند/ تاکید استاد هاشمی بر ثبات مدیریتی و تعامل با ذی‌نفعان در شرکت‌های بیمه

رئیس‌کل بیمه مرکزی در دیدار با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بیمه ملت گفت: حفظ ثبات مدیریتی و تعامل سازنده مدیران شرکت‌های بیمه با ذینفعان، نقش موثری در رسیدن به هدف‌گذاری‌های صنعت بیمه دارد.
مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بیمه ملت با رئیس‌کل بیمه مرکزی دیدار کردند/ تاکید استاد هاشمی بر ثبات مدیریتی و تعامل با ذی‌نفعان در شرکت‌های بیمه

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت: علیرضا یزدان دوست مدیرعامل، داود قاسم‌پور دیزجی رییس هیات مدیره، محمدتقی چراغی نایب رییس هیات مدیره، ابراهیم نوروزی دستگردی و مهدی کشاورز بهادری از اعضای هیات مدیره این شرکت، با علی استاد هاشمی رئیس‌کل و جمعی از معاونان بیمه مرکزی دیدار کردند.

رئیس کل بیمه مرکزی در این دیدار صمیمانه، بر تقویت تعامل بین نهاد ناظر و شرکت‌های بیمه تاکید کرد و گفت: توجه به این موارد در کنار تسهیل‌گری مقررات و اصلاح آیین‌نامه‌ها، به ارتقای سطح کیفیت خدمات صنعت بیمه منتهی می‌شود.

استاد هاشمی همچنین با تاکید بر تقویت نگاه نظارتی بیمه مرکزی و برپایی جلسات منظم با حضور تصمیم‌سازان نهاد ناظر و مدیران ارشد صنعت بیمه در دوره جدید گفت: حفظ ثبات مدیریتی و تعامل سازنده مدیران شرکت‌های بیمه با ذینفعان، نقش موثری در رسیدن به هدف‌گذاری‌های صنعت بیمه دارد.

در این دیدار، یزدان‌دوست مدیرعامل بیمه ملت، ضمن تبریک انتصاب استاد هاشمی به ریاست کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های خود درباره آینده صنعت بیمه و افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور پرداخت.
مجید مشعلچی قائم مقام رئیس‌کل، علی بنیادی نایینی معاون طرح و توسعه و مجتبی حیدری معاون توسعه مدیریت و منابع بیمه مرکزی نیز در این دیدار به طرح دیدگاه‌های خود درباره مسائل مطرح شده در نشست مذکور پرداختند.

برچسب ها: بیمه ملت
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.