کد خبر: ۲۷۲۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۶

اوج نشینی دلار مانع از صعود طلای جهانی شد

قیمت طلا امروز، دوشنبه پس از افزایش محدود ۰.۱ درصدی در هفته گذشته کاهش یافت. مقامات فدرال رزرو ایالات‌متحده در مورد افزایش بیشتر نرخ بهره را در آستانه تعیین نرخ تورم مصرف‌کننده در اواخر این هفته ارزیابی کردند.
اوج نشینی دلار مانع از صعود طلای جهانی شد

مخاطب 24- بهای هر اونس طلا تا ساعت ۷ و ۴۸ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۲ درصد کاهش به ۱۹۲۲ دلار و ۸۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا نیز با ۰.۱ درصد کاهش به ۱۹۲۳ دلار و ۸۰ سنت رسید.

دلار در نزدیکی بالاترین حد خود در بیش از ۶ ماه گذشته در نوسان بود، در حالی که بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه‌داری نزدیک به اوج خود در ۱۶ سال گذشته بود.

مقامات فدرال رزرو روز جمعه در مورد افزایش بیشتر نرخ بهره هشدار دادند و سه سیاستگذار گفتند که هنوز مطمئن نیستند که مقابله با تورم به پایان رسیده است. نرخ‌های بهره بالاتر از خرید شمش‌های بدون بهره که به دلار قیمت گذاری می‌شود، جلوگیری می‌کند.

یک نظرسنجی در روز جمعه نشان داد که فعالیت تجاری ایالات‌متحده در ماه سپتامبر تغییر اندکی داشته است، در حالی که یک نظرسنجی دیگر نشان می‌دهد که اقتصاد منطقه یورو احتمالا در این سه ماهه منقبض خواهد شد و به این زودی به رشد باز نخواهد گشت.

بانک مرکزی ژاپن در روز جمعه نرخ بهره فوق العاده پایین را حفظ کرد و متعهد شد تورم را به طور پایدار به هدف ۲ درصدی خود برساند.

طبق گزارش رویترز، اس پی دی آرگلدتراست، بزرگترین صندوق سرمایه‌گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان اعلام کرد که دارایی‌های آن در روز جمعه به پایین‌ترین سطح خود از ژانویه ۲۰۲۰ کاهش یافت.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد افزایش به ۲۳.۵۵ دلار، پلاتین ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۹۲۴ دلار و ۷۸ سنت رسید و پالادیوم با ۰.۲ درصد افزایش به ۱۲۵۱ دلار و ۳۵ سنت رسید.

منبع: ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر