کد خبر: ۲۷۱۸۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۶

اقدام جدید سازمان بورس در افزایش و تسهیل سرعت صدور مجوز

رئیس اداره امور نهاد‌های مالی خدمات دهنده سازمان بورس گفت: با احتساب مجوز‌های فرعی از جمله شرکت‌هایی همچون تامین سرمایه و مشاور سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۰۱ مجوز در حوزه سبدگردانی صادر شده و ۲۵ شرکت دیگر در مرحله دریافت مجوز هستند.
اقدام جدید سازمان بورس در افزایش و تسهیل سرعت صدور مجوز

مهدی یاربد ، در رابطه با تعداد مجوزها ارائه شده توسط سازمان بورس اظهار کرد: نهادهای مالی که تحت نظارت سازمان بورس هستند، متفاوتند؛ در حال‌حاضر ۲۵ شرکت مشاور سرمایه‌گذاری‌ داریم و پنج شرکت دیگر نیز در حال طی کردن فرآیند دریافت مجوز برای حوزه مربوط هستند.

رئیس اداره امور نهادهای مالی خدمات دهنده سازمان بورس تاکید کرد: تاکنون شش شرکت پردازش اطلاعات مالی به ثبت رسیده‌اند و شش شرکت دیگر نیز در همین حوزه در مرحله دریافت مجوز قرار دارند، همچنین سه شرکت رتبه بندی نیز تا به حال به دریافت مجوز اقدام کرده اند.

مخاطب 24- یاربد در رابطه با فرآیند اعطای مجوزها توسط سازمان بورس هم اظهار کرد: محدودیتی از جانب این سازمان برای صدور مجوز در صورت داشتن صلاحیت وجود ندارد و متقاضیان در ابتدا باید دستورالعمل فعالیت و تاسیس نهاد مالی مدنظر خود را به درستی مطالعه کنند، زیرا از جمله دلایل مهم در تاخیر صدور مجوزها می‌توان به عدم تکمیل مدارک و تغییر در ترکیب موسسان اشاره کرد.

او افزود: پس از تکمیل پرونده‌ توسط متقاضیان یکسری استعلامات به ویژه در حوزه سبدگردانی وجود دارد که توسط سازمان بورس صورت می‌گیرد و پس از محاسبه امتیازات، اگر شخص امتیاز لازم را کسب کند، نتایج بلافاصله اعلام می‌شود.

رئیس اداره امور نهادهای مالی خدمات دهنده سازمان بورس در پایان گفت: نهادهایی که از این سازمان مجوز می‌گیرند، اگر مطابق دستورالعمل‌ شرایط مدنظر را رعایت نکنند، از شمول ثبت نزد سازمان خارج می‌شوند.

منبع: تیتر کوتاه

برچسب ها: سازمان بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور
منابع امنیتی از کشف دو پرونده سنگین قاچاق طلا در مرز سرو خبر دادند؛ پرونده‌هایی که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در حال بررسی است.
روسیه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ بیانیه داد روسیه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ بیانیه داد
وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد مسکو همچنان به راه‌حل سیاسی در قبال برنامه هسته‌ای ایران متعهد است و همکاری‌هایش با تهران پس از پایان قطعنامه ۲۲۳۱ ادامه خواهد یافت.
طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم
نیرو‌های طالبان برای نخستین بار موشکی با برد ۴۰۰ کیلومتر را با موفقیت آزمایش کردند و سخنگوی این گروه فیلم پرتاب آن را منتشر کرد.
تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا
با تأیید واکسن تزریقی «کابوتگراویر» در بریتانیا، امید‌ها برای پایان ابتلای جدید به ویروس اچ‌آی‌وی تا سال ۲۰۳۰ افزایش یافت؛ گامی بزرگ در مسیر کنترل جهانی ایدز.
علت سرطان‌های ریه مشخص شد علت سرطان‌های ریه مشخص شد
رئیس انجمن متخصصان ریه ایران اعلام کرد: ۸۵ درصد سرطان‌های ریه به مصرف سیگار مرتبط است و آلودگی هوا دومین عامل مهم در گسترش بیماری‌های ریوی در کشور محسوب می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر