کد خبر: ۲۷۱۷۸
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۹
کسانی که دسته چک های قدیمی دارند بخوانند؛

خبر فوری برای دارندگان دسته چک

مهلت استفاده از چک‌های نسل اول صیادی (کرم رنگ) در سامانه چکاوک تا ۱۵ مهرماه امسال تمدید شد و از آن تاریخ به بعد تنها در شعب بانک صادرکننده قابلیت کارسازی دارند.
خبر فوری برای دارندگان دسته چک

مخاطب 24- درحال‌حاضر و با گذشت دو سال و نیم از اجرای قانون جدید چک، حدود ۹۰ درصد چک‌های در گردش از چک‌های جدید است. به بیان دیگر براساس آخرین آمار (تیرماه امسال) سهم چک‌های جدید از کل چک‌های وصول شده در سامانه چکاوک حدود ۹۰ درصد بوده است.

بانک مرکزی با توجه به آمار بالای استفاده از چک‌های جدید در ماه‌های قبل با صدور بخشنامه‌ای تأکید کرده بود: پذیرش و تبادل چک‌های قدیمی از مهرماه امسال صرفا در بانک صادرکننده چک قابل انجام است و درصد اندک دارندگان این دسته‌چک‌ها تا پایان شهریورماه امسال می‌توانند به شعب خود مراجعه کرده و نسبت به تعویض دسته‌چک خود با دسته‌چک‌های جدید اقدام کنند.

همزمان با پایان شهریور و آغاز مهر بانک‌ها باید بخشنامه بانک مرکزی در خصوص شرط نقدشوندگی چک‌های قدیمی را اجرایی می‌کردند با این‌حال اما اطلاعیه‌هایی که از سوی برخی بانک‌ها منتشر شده بیان‌گر تمدید این مهلت از سوی بانک مرکزی است.برهمین اساس مهلت پذیرش چک‌های قدیمی در سامانه چکاوک تا نیمه مهر تمدید شده است؛ بنابراین با تمدید دو هفته‌ای مهلت پذیرش و پردازش چک‌های صیادی نسل اول در سامانه چکاوک، مهلت کارسازی این چک‌ها در این سامانه تا پایان روز شنبه ۱۵ مهرماه سال ۱۴۰۲ تمدید شد و پس از آن، این چک‌ها تنها در شعب صادرکننده قابلیت پذیرش و نقدشوندگی دارند.

پیش‌تر بر اساس دستورالعمل‌های بانک مرکزی، چک‌های صیادی نسل اول (چک‌های صادره قبل از سال ۱۴۰۰) تنها تا ابتدای مهرماه امسال قابلیت کارسازی در سامانه چکاوک را داشت که بر اساس دستورالعمل جدید، مهلت پردازش آنها در این سامانه دو هفته دیگر تا نیمه مهرماه تمدید شد.

ذی‌نفعان چک‌های صادره طرح قدیم صیادی با سررسید ۱۶ مهرماه به بعد، لازم است با مراجعه به شعب بانک‌ها نسبت به واگذاری آنها به حساب اقدام کنند. بدیهی است از ۱۶ مهرماه امسال، چک‌های قدیمی تنها در شعب بانک صادرکننده قابلیت کارسازی دارند. مشتریان بانکی می‌توانند ضمن مراجعه به شعب و تحویل دسته‌چک‌های قدیمی نسبت به دریافت دسته‌چک‌های صیادی جدید بنفش رنگ اقدام کنند.

 

منبع:اقتصاد صد

برچسب ها: چک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
برگزیده
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
صفحه خبر بالای تصاویر