کد خبر: ۲۷۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۸
ممنوعیت به کارگیری نیروی خرید خدمات در مدارس؛

واریز معوقات رتبه‌بندی معلمان با حقوق شهریور

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش، از واریز معوقات رتبه بندی معلمانی که نسبت به احکام خود اعتراض داشتند با حقوق شهریورماه خبر داد.
واریز معوقات رتبه‌بندی معلمان با حقوق شهریور

مخاطب 24- محمدمهدی کاظمی اظهار کرد: مسائل رتبه‌بندی در حال انجام است، به اعتراضات همکاران نسبت به احکام رسیدگی شده است و در حقوق شهریورماه معوقات به حساب آنها واریز شد.
 
او در بخش دیگر سخنان خود درباره تمهیدات آموزش‌وپرورش در خصوص بازگشایی مدارس توضیح داد: برنامه ریزی برای بازگشایی مدارس تقریبا از هفت الی هشت ماه قبل شروع می‌شود و ما برنامه‌ریزی برای سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ را از بهمن ماه ۱۴۰۱ آغاز کردیم.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش‌وپرورش در پاسخ به سوالی درباره چرایی هزینه‌های گزاف سرویس‌های مدارس، توضیح داد: سرویس مدارس جزو فعالیت‌هایی است که ارتباط مستقیم با آموزش‌وپرورش ندارد اما مسئولیت آن بر عهده مدیر مدرسه گذاشته شده است. نهایتا امسال آیین نامه جدید به تصویب هیات دولت رسید. مدیر مدرسه وظیفه برنامه ریزی برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان دارد و اگر بخواهد برای این موضوع وقت بگذارد با مشکل مواجه می‌شود.
 
به گفته کاظمی، از سال گذشته تا کنون ۲۰۲۰ مدرسه با طرفیت بیش از ۱۰ هزار کلاس درس در سراسر کشور ایجاد شده و امسال نیز آموزش‌وپرورش برای جذب ۵۰ هزار معلم اقدام کرده است.  
 
او در پاسخ به سوالی درباره آموزش و شناسنامه‌دار شدن معلمان مدارس غیر انتفاعی، اظهار کرد: فرآیند آموزش معلمان مدارس غیردولتی از خردادماه آغاز و دوره‌های آموزشی آن از اوایل شهریورماه شکل گرفته است و بر اساس آخرین گزارشات در استان‌ها فرآیند آموزش توسط دانشگاه فرهنگیان شروع شده است و ممکن است دوره‌ها در برخی استان‌ها به پایان نرسیده باشد اما در برخی استان‌ها این آموزش‌ها به پایان رسیده است. برنامه‌ریزی توسط دانشگاه فرهنگیان انجام شده است و در روزهایی که معلمان کلاس ندارند این آموزش‌ها تا مهرماه انجام می‌شود.

فراهم کردن زمینه جذب کارگزاران مدارس تا اسفند ماه


 معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرور درباره استخدام خدمت‌گزاران مدارس، تصریح کرد: این امر مسئله دیروز و امروز نیست و سال‌های گذشته هم بوده است. با پیگیری وزیر و همراهی سازمان اداری و استخدامی مقرر شد تا پایان سال ۱۴۰۲ بتوانیم مجوزهای تعدادی را نهایی کنیم و نسبت به جذب اینها اقدام کنیم که این امر در طول سال تحصیلی انجام می‌شود و امیدواریم تا پایان اسفندماه زمینه جدب این افراد را فراهم کنیم.
 
کاظمی درباره کسری معلمان در برخی مدارس ابتدایی، گفت: اعلام نتیجه آزمون استخدامی آموزگاری انجام شده است و طبیعتا سازماندهی این افراد از قبل مشخص شده است به عبارت دیگر گرچه اسم پذیرفته شده مشخص نبود اما معلوم بود که برای مثال در این منطقه سه نفر قرار است به عنوان نیروی آموزگاری جذب شوند. این برنامه‌ریزی در سطح منطقه و شهرستان اتفاق افتاده است و امیدواریم از روز دوشنبه سوم مهر این سازماندهی انجام گیرد. در برخی استان‌ها نیز از اول مهر معلمانی که اعلام نتیجه آنها انجام شده بود در مدارس ساماندهی شدند.

به کارگیری بازنشسته‌ها برای تدریس ابتدایی و متوسطه


او درباره به کار گیری بازنشسته‌ها برای تدریس در مدارس ابتدایی، تصریح کرد: بخشی از جذب نیروی انسانی به خروجی دانشگاه فرهنگیان باز می‌گردد. بخشی دیگر از طریق جذب و استخدام نیروی دبیر، آموزگار، هنرآموز و آموزگار استثنایی انجام می‌شود. بخشی نیز از طریق به کارگیری نیروهای موظف است که ساعت غیرموظف دارند و تدریس می‌کنند. بخشی دیگر از کسری نیرو را نیز که مجوز آن صادر شده است از طریق به کارگیری تعدادی بازنشسته‌ها برای جبران کسری نیروی انسانی در دوره ابتدایی و متوسطه انجام می‌دهیم.  

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش‌وپرورش در عین حال یادآور شد: ظرفیت دانش‌آموزی ما افزایش داشته و موضوع خروج نیروی انسانی  را در سال‌های گذشته داشته ‌ایم. در مقطعی پذیرش دانشگاه فرهنگیان ما به حداقل رسید و تصمیمات هفت الی هشت سال گذشته باعث شد ورودی  معلمان کم شود اما بیشترین و گسترده‌ترین استخدام در این دولت و طی دو سال گذشته انجام شد تا بتوانیم کسری نیروی انسانی را جبران کنیم که این امر با پیگیری شخص وزیر آموزش‌وپرورش- آقایان نوری و صحرایی- و همراهی سازمان اداری استخدامی بود که این اتفاق افتاد.
 
او در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه ساعت مدارس ثابت است، گفت: پایان ساعت آموزش در دوره‌های مختلف تحصیلی متفاوت است. بر اساس برنامه درسی ملی ساعت دوره ابتدایی ۹۲۵ ساعت و متوسطه اول ۱۱۱۰ ساعت و هنرستان ها ۱۴۸۰ ساعت است. طبیعتا زمان شروع فرآیند آموزش و کلاس درس برای متوسطه ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه است اما پایان آن برای متوسطه اول و دوم و هنرستان‌ها متفاوت است. اما شناورسازی ساعت کاری نیروهای اداری کمک می‌کند که این برنامه ریزی و مدیریت توسط اولیا شکل گیرد.

پیگیری برای تصویب قانونی در خصوص حقوق معلمان مدارس غیردولتی


 کاظمی در پاسخ به پرسشی درخصوص پایین بودن حقوق معلمین برخی مدارس غیر انتفاعی، گفت: وزارت آموزش‌وپرورش و سازمان مدارس غیردولتی دنبال تصویب قانونی برای حمایت بیشتر از معلمان مدارس غیردولتی هستند، از سال گذشته این امر در مجلس در حال بحث و بررسی است و امیدواریم این مصوبه را داشته باشیم. بر اساس آن طبیعتا مدارس غیردولتی باید از قانون کار تبعیت می‌کنند و این امر کف حقوق معلمان را مشخص می‌کند و متناسب با نوع مدرسه طبیعتا ساعات حق‌التدریس متفاوتی پرداخت می‌شود. با این حال اکنون نیز نظارت از سوی سازمان مدارس غیردولتی و ادارات استانی انجام می‌شود و این معلمان می‌توانند اعلام کنند تا پیگیری‌ها انجام شود. برخی خودشان این موضوع کم بودن حقوق را اعلام نمی‌کنند و ملاحظاتی دارند که طبیعتا همکاران در ادارت نیز به دلیل مطلع نبودن و عدم اطلاع این معلمان، نمی‌توانند پیگیر باشند.

درخصوص جذب نیروهای خرید خدماتی تابع قانون هستیم


معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش‌وپرورش درباره جذب نیروهای خرید خدماتی، گفت: در قانون بودجه کشور به کارگیری نیروی خرید خدمات ممنوع شده است. همکاران ما به دنبال اخذ مجوزهایی هستند. البته عمده نیروهای خرید خدمات در دو آزمونی که امسال برگزار شد شرکت کردند و عمده این نفرات استخدام و مسئله آنها تقریبا حل شده است. ما در این خصوص تابع قانون هستیم.
 

برچسب ها: رتبه بندی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۲
0
0
comments icon سلام وخسته نباشید کی معوقات رتبه بندی را واریز کردند لطفا پیگیری شود
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر