کد خبر: ۲۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۲

سینماها پس از دوسال، به حالت عادی برگشتند

محمد خراعی، رییس سازمان سینمایی، از توافق با وزارت بهداشت و درمان برای بازگشت فعالیت سینماها به حالت عادی خبر داد.
سینماها پس از دوسال، به حالت عادی برگشتند

محمد خراعی، رییس سازمان سینمایی، از توافق با وزارت بهداشت و درمان برای بازگشت فعالیت سینما‌ها به حالت عادی خبر داد.

سینماها پس از دوسال، به حالت عادی برگشتند

به گزارش مخاطب ۲۴، سینما‌های کشور نزدیک به دو سال می‌شود که به خاطر همه‌گیری کرونا، یا به‌طور کامل تعطیل بوده یا با نیمی از ظرفیت خود کار می‌کرده است.  

رییس سازمان سینمایی که از چندی پیش به دنبال آن بود تا سالن‌ها با ظرفیت کامل خود پذیرای تماشاگران باشند، اینک از توافق با وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا خبر داد. محمد خزاعی در این‌باره گفت: «اواخر هفته گذشته جلسه‌ای با معاون فنی سلامت محیط وزارت بهداشت در محل سازمان سینمایی داشتیم و توضیح دادیم که بسیاری از مردم، مدیران سالن‌های سینما و صنوف تقاضا کردند با توجه به فروکش کردن کرونا در پی واکسیناسیون سراسری شرایطی فراهم شود تا محدودیت سقف ظرفیت ۵۰ درصدی برای بلیت فروشی در سالن‌های سینما برداشته شود.»

او ادامه داد: «با توجه به این درخواست و مذاکره، نشست‌هایی را هم، نمایندگان سازمان سینمایی با وزارت بهداشت انجام دادند که سر انجام با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت، موافقت شد فعالیت سالن‌های سینما به حالت عادی برگردد.»

 



رییس سازمان سینمایی افزود: «بر اساس این تصمیم، تمامی سالن‌های سینما با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند از ظرفیت خود برای بلیت‌فروشی استفاده کنند. بدیهی است که پروتکل‌های بهداشتی همچنان باید از طرف سینماداران و مخاطبان سینما رعایت شود.»

خزاعی گفت: «امیدواریم تصمیم جدید باعث شود تا دو باره سالن‌های سینما به رونق گذشته بازگردد و بخشی از ضرر‌های ناشی از همه‌گیری کرونا در دوسالِ اخیر جبران شود. لازم بود مانند بسیاری از مشاغل و کسب وکار‌ها سینماداران هم بتوانند به فعالیت عادی برگردند و از ظرفیت سالن‌ها استفاده کنند.»

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اظهار قدردانی از تعامل و همکاری وزارت بهداشت و درمان و ستاد مقابله با کرونا در این زمینه گفت: «بدیهی است سینما‌ها تابع پروتکل‌های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا خواهند بود و هر وقت تصمیم جدیدی اتخاذ شود بدان پایبند خواهند بود.»
منبع: خبر آنلاین

برچسب ها: سینما سالن سینما
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
برگزیده
چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟ چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟
مادر شهیدان حسن و محمد باقری چند سال قبل در گفت‌وگویی از شرمندگی خود در برابر مادران شهدا سخن گفت: وقتی مادرانی هستند که مثلاً ۲ شهید یا سه شهید داده‌اند واقعاً انسان پیش آنها خیلی شرمنده است.
"علاج" چاوشی "علاج" چاوشی
در پی وارد شدن هجمه‌هایی به محسن چاوشی از طرف عناصر ضد انقلاب خارج‌نشین، رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت، یادداشتی حمایتی خطاب به وی نوشت.
بامداد بیات روی دوش حامی و مانی رهنما تشییع شد + فیلم بامداد بیات روی دوش حامی و مانی رهنما تشییع شد + فیلم
بامداد بیات، آهنگساز و نوازنده توانای موسیقی ایران، روز دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴ در سن ۴۰ سالگی درگذشت.
صفحه خبر بالای تصاویر