کد خبر: ۲۷۱۰۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰
قیمت مرغ به این دو دلیل کاهش یافت؛

بازگشت مرغ به قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار

بازار مرغ این روز‌ها به افزایش‌های چند وقت پیش پایان داده و در حالت تعادل به سر می‌برد قیمت‌ها به نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار برگشته است، فراوانی از دیگر مولفه‌های بازار است که در هر مغازه و فروشگاهی مرغ به وفور یافت می‌شود.
بازگشت مرغ به قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار

مخاطب 24- بازار مرغ این روزها به افزایش‌های چند وقت پیش پایان داده و در حالت تعادل به سر می‌برد قیمت‌ها به نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار برگشته است، فراوانی از دیگر مولفه‌های بازار است که در هر مغازه و فروشگاهی مرغ به وفور یافت می‌شود.

مرغ در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کیلویی ۷۵ هزار توان به فروش می‌رود و هیچ مشتری دست خالی بر نمی‌گردد، این در حالی است که طی یکی دو ماه گذشته قیمت مرغ تا کیلویی ۱۰۰ هزار تومان هم بالا آمده بود و بعضا صف‌های طولانی برای خرید بسته می‌شد.

علی جمشیدی کارشناس بخش کشاورزی گفت: دو عامل مهم در کاهش قیمت مرغ تاثیر داشت نخست اینکه جوجه‌ریزی توسط مرغداران افزایش یافت به طوری که ماهانه به بیش از ۱۳۰ میلیون قطعه رسیده است و این تولید بیش از نیاز کشور است.

وی افزود:‌ پیش از این تولید کم شده بود میزان جوجه‌ریزی در اسفند سال گذشته به زیر ۱۰۰ میلیون هم رسیده بود که اثر خود را به صورت کاهش تولید در بازار نشان داد.

جمشیدی عامل دوم کاهش قیمت را بهبود وضعیت تامین خوراک مرغ عنوان کرد و گفت:‌ واردات خوراک شدت بیشتری پیدا کرده و نیاز مرغداران تامین می‌شود و یا حداقل از نظر روانی وضعیت مطلوبی بر بازار داشته است.

هر هفته یک کشتی نهاده در بنادر تخلیه می‌شود

دو روز پیش هم علیرضا پیمان پاک قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در تجارت اعلام کرد: شرکت پشتیبانی امور دام تاکنون ۱۰ کشتی کنجاله سویا خریداری کرده که هر هفته یک کشتی در بنادر ایران پهلوگیری و محموله آن تخلیه می‌شود.

وی گفت: مشکل اصلی تاخیر در توزیع نهاده‌های دامی تامین ارز مورد نیاز بود که ارز مورد نیاز تامین شده و به زودی مشکل تامین نهاده‌های دامی هم برطرف می‌شود.

قائم مقام تجارت و تنظیم بازار وزیر کشاورزی گفت: تا پایان آذرماه، روزانه ۵ هزار تن نهاده دامی بین تولیدکننده‌ها توزیع می‌شود و شرکت‌های داخلی هم متعهد شده‌اند ۸ هزار تن نهاده دامی مورد نیاز داخل را تامین کنند.

پیمان پاک افزود: برخی مجموعه‌های وارد کننده هم قراردادهایی با هند و ترکیه برای واردات کنجاله سویا منعقد کرده‌اند.

به گفته کارشناسان ظرفیت تولید سه میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد که می‌توان تا یک میلیون تن به کشورهای دیگر صادر کرد.

 
منبع: فارس
برچسب ها: بازار مرغ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟ رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟
رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: «من ضرب‌الاجلی تعیین کرده‌ام، اما این ضرب‌الاجل بر اساس احساس من است، نه زمان مشخص. اگر حس کنم دیگر وقتش رسیده، اقدام خواهیم کرد»!
از نوشیدن آب داغ غافل نشوید! از نوشیدن آب داغ غافل نشوید!
نوشیدن آب داغ می‌تواند راه‌حل بسیاری از مشکلات باشد؛ مانند سینوزیت، استرس و کاهش وزن. بسیاری از کسانی که به سلامت‌شان اهمیت می‌دهند، عادت دارند هر روز صبح یا قبل از خواب آب گرم بنوشند. اما نظر علم درباره این عادت چیست؟
افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟! افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟!
نادر یار احمدی مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت: مهاجرت امروز به یک پدیده دائمی تبدیل شده است در حالیکه تا قبل از این ما این اعتقاد را نداشتیم.
امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟ امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟
یک متخصص حیات وحش با اشاره به اینکه نام‌گذاری سال‌ها به نام حیوانات، فرصت مناسبی را در سال ۱۴۰۴ برای تاکید بر اهمیت فرهنگی و زیست‌محیطی مار‌ها فراهم کرده است گفت: اگرچه از نظر نمادین، مار‌ها به عنوان نماد شفا شناخته می‌شوند، اما در عمل، برخورد انسان با مار‌ها متفاوت است چرا که ترس از این مار‌های سمی موجب ترس از سایر مار‌ها نیز شده است. این امر باعث می‌شود مار‌ها در معرض خطر قتل عام ناشی از تصور اشتباه از مار‌های سمی قرار بگیرند.
دشت سوسن دشت سوسن
دشت «سوسن»، یکی از جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان، در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهرستان ایذه قرار دارد. این منطقه از دو دهستان دشت «سوسن شرقی» با مرکزیت «جنگه» و دشت «سوسن غربی» با مرکزیت «ترشک» تشکیل شده و در مجاورت استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است. عبور رودخانه کارون از میان دشت شرایط مناسبی برای گردشگری و فعالیت‌های طبیعت‌گردی فراهم کرده است.
اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش! اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش!
سال ۲۰۲۵، سالی است که هوش مصنوعی همه‌چیز را تغییر می‌دهد. از بهبود بهره‌وری در محیط‌های کاری تا انقلاب در دنیای خلاقیت، این ۱۰ اپلیکیشن هوش مصنوعی با قابلیت‌های نوآورانه، مسیر جدیدی را در زندگی روزمره و حرفه‌ای ما ترسیم خواهند کرد.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
برگزیده
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟ بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟
در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است.
کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد
سخنگوی طرح کالابرگ: سرپرستان خانوارِ حدود ۳۰ میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه از ۱۱ قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر