کد خبر: ۲۷۱۰۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰
قیمت مرغ به این دو دلیل کاهش یافت؛

بازگشت مرغ به قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار

بازار مرغ این روز‌ها به افزایش‌های چند وقت پیش پایان داده و در حالت تعادل به سر می‌برد قیمت‌ها به نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار برگشته است، فراوانی از دیگر مولفه‌های بازار است که در هر مغازه و فروشگاهی مرغ به وفور یافت می‌شود.
بازگشت مرغ به قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار

مخاطب 24- بازار مرغ این روزها به افزایش‌های چند وقت پیش پایان داده و در حالت تعادل به سر می‌برد قیمت‌ها به نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار برگشته است، فراوانی از دیگر مولفه‌های بازار است که در هر مغازه و فروشگاهی مرغ به وفور یافت می‌شود.

مرغ در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کیلویی ۷۵ هزار توان به فروش می‌رود و هیچ مشتری دست خالی بر نمی‌گردد، این در حالی است که طی یکی دو ماه گذشته قیمت مرغ تا کیلویی ۱۰۰ هزار تومان هم بالا آمده بود و بعضا صف‌های طولانی برای خرید بسته می‌شد.

علی جمشیدی کارشناس بخش کشاورزی گفت: دو عامل مهم در کاهش قیمت مرغ تاثیر داشت نخست اینکه جوجه‌ریزی توسط مرغداران افزایش یافت به طوری که ماهانه به بیش از ۱۳۰ میلیون قطعه رسیده است و این تولید بیش از نیاز کشور است.

وی افزود:‌ پیش از این تولید کم شده بود میزان جوجه‌ریزی در اسفند سال گذشته به زیر ۱۰۰ میلیون هم رسیده بود که اثر خود را به صورت کاهش تولید در بازار نشان داد.

جمشیدی عامل دوم کاهش قیمت را بهبود وضعیت تامین خوراک مرغ عنوان کرد و گفت:‌ واردات خوراک شدت بیشتری پیدا کرده و نیاز مرغداران تامین می‌شود و یا حداقل از نظر روانی وضعیت مطلوبی بر بازار داشته است.

هر هفته یک کشتی نهاده در بنادر تخلیه می‌شود

دو روز پیش هم علیرضا پیمان پاک قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در تجارت اعلام کرد: شرکت پشتیبانی امور دام تاکنون ۱۰ کشتی کنجاله سویا خریداری کرده که هر هفته یک کشتی در بنادر ایران پهلوگیری و محموله آن تخلیه می‌شود.

وی گفت: مشکل اصلی تاخیر در توزیع نهاده‌های دامی تامین ارز مورد نیاز بود که ارز مورد نیاز تامین شده و به زودی مشکل تامین نهاده‌های دامی هم برطرف می‌شود.

قائم مقام تجارت و تنظیم بازار وزیر کشاورزی گفت: تا پایان آذرماه، روزانه ۵ هزار تن نهاده دامی بین تولیدکننده‌ها توزیع می‌شود و شرکت‌های داخلی هم متعهد شده‌اند ۸ هزار تن نهاده دامی مورد نیاز داخل را تامین کنند.

پیمان پاک افزود: برخی مجموعه‌های وارد کننده هم قراردادهایی با هند و ترکیه برای واردات کنجاله سویا منعقد کرده‌اند.

به گفته کارشناسان ظرفیت تولید سه میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد که می‌توان تا یک میلیون تن به کشورهای دیگر صادر کرد.

 
منبع: فارس
برچسب ها: بازار مرغ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم
وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، به استاد پیشین خود، استاد خیراندیش که ۴۰ سال پیش در دانشکده روابط بین‌الملل او را آموزش داده بود، ادای احترام کرد.
بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران
مسعود پزشکیان صبح امروز از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید کرد تا وضعیت خدمات و زیرساخت‌های این شبکه ریلی را بررسی و ارزیابی کند.
حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو
نماینده ایران در وزن ۵۳- کیلوگرم، مبینا نعمت‌زاده، در مرحله یک‌هشتم نهایی مسابقات جهانی تکواندو مقابل حریف ترکیه‌ای ۲ بر صفر شکست خورد و حذف شد.
جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم
سنجاب با حرکات زیگزاگی و چرخش‌های تند از مقابل خرس فرار می‌کند، اما ناگهان دست به کاری می‌زند که هیچ‌کس انتظارش را ندارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر