کد خبر: ۲۷۰۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۸

دستگیری نایب رییس فدراسیون فوتبال توسط وزارت اطلاعات

با ادامه این رسیدگی نهادهای قضایی و امنیتی، احتمالا شهره موسوی باید از جایگاه نایب رییس سوم کنار رفته و شخص دیگری صندلی او را در مجمع بعدی تصاحب کند.
دستگیری نایب رییس فدراسیون فوتبال توسط وزارت اطلاعات

با ادامه این رسیدگی نهاد‌های قضایی و امنیتی، احتمالا شهره موسوی باید از جایگاه نایب رییس سوم کنار رفته و شخص دیگری صندلی او را در مجمع بعدی تصاحب کند.

دستگیری نایب رییس فدراسیون فوتبال توسط وزارت اطلاعات

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از رسانه‌های مختلف عضو زن فدراسیون فوتبال به علت فعالیت‌های اقتصادی شائبه دار خود توسط وزارت اطلاعات دستگیر شده است.

شهره موسوی که از حدود دو هفته قبل به این سمت در فدراسیون فوتبال حاضر نشده، روز هشتم آذر و بعد از جشن تولد در شرکتش دستگیر شده است. چندین ماه قبل هم شایعاتی در ارتباط با دستگیری او به علت برخی از فعالیت‌های اقتصادی در خارج از حوزه فوتبال وجود داشت.

ف. ق (همسر عضو فدراسیون) مالک شرکت اقتصادی هم توسط نیرو‌های وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران دستگیر شده است. همسر او چندین ماه قبل به علت ناکامی تیم فوتبالش در صعود به لیگ دسته یک اظهارات تندی را علیه فدراسیون فوتبال مطرح کرده بود که منجر به محرومیت او شد.

 



این دو مدیریت شبکه بازاریابی مرتبط با رمز ارز "کینگ مانی" را برعهده داشته اند که از چندین هفته قبل اعتراضاتی از سوی مردم در مقابل این شرکت صورت گرفته بود.   حتی طی هفته‌های گذشته گروهی از مالباختگان در مقابل فدراسیون فوتبال هم تحصن داشته‌اند.

حالا مشخص نیست تکلیف این پست در فدراسیون فوتبال ایران چه می‌شود؟ با ادامه این رسیدگی احتمالا شهره موسوی باید از جایگاه نایب رییس سوم کنار رفته و شخص دیگری صندلی او را در مجمع بعدی تصاحب کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر