کد خبر: ۲۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۸

نخستین واکنش رسمی طالبان به درگیری در مرز ایران

سخنگوی طالبان در واکنش به برخی درگیری‌های محدود مرزی با ایران گفت: حادثه بین نگهبانان مرزی ایران و افغانستان در استان نیمروز کنترل شد.

سخنگوی طالبان در واکنش به برخی درگیری‌های مرزی با ایران گفت: حادثه بین نگهبانان مرزی ایران و افغانستان در استان نیمروز کنترل شد.

نخستین واکنش رسمی طالبان به درگیری در مرز ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از مهر، «ذبیح الله مجاهد»، سخنگوی طالبان در واکنش به برخی درگیری‌های محدود مرزی با ایران گفت: حادثه بین نگهبانان مرزی ایران و افغانستان در استان نیمروز کنترل شد و برای جلوگیری و تحقیق درباره این سو تفاهم، مسئولان امارت اسلامی (طالبان) دستورات لازم را صادر کرده اند.

همچنین بدالقهار بلخی سخنگوی وزارت امورخارجه طالبان هم در توئیتی اعلام کرد که تلاش می‌شود حوادث مشابه روز گذشته در مرز جمهوری اسلامی ایران و افغانستان تکرار نشود. این مقام طالبان گفت: درگیری با تلاش مرزبانان دو کشور پایان یافته است.

روز گذشته در منطقه هیرمند و در مرز ایران با افغانستان در پی برخی اختلافات مرزی میان نیرو‌های مرزبانی جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های مستقر طالبان در ولایت نیمروز درگیری و تبادل آتش میان دوطرف صورت گرفت.

براساس این گزارش، ماجرا از آن‌جایی آغاز شد که نیرو‌های طالبان به‌دلیل تشخیص اشتباه نوار مرزی، نسبت به تردد کشاورزان ایرانی در آن نقطه در نزدیکی مرز، اقدام به تیراندازی کرده‌اند و در پی آن نیز نیرو‌های مرزبانی جمهوری اسلامی به این تحرک طالبان واکنش نشان داده و تبادل آتش می‌کنند.

 



آنچه منابع محلی گزارش داده‌اند، این درگیری پس از چند ساعت تبادل آتش میان دوطرف پایان یافته است.

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در واکنش به این درگیری مرزی، اعلام کرد: عصر چهارشنبه اختلاف مرزی بین مرزنشینان موجب تیراندازی در حوزه مرز سیستان شد که با هماهنگی مرزبانان دوطرف موضوع مدیریت شده و پایان یافته است.

همچنین مرعشی، معاون امنیتی انتظامی استانداری سیستان و بلوچستان نیز در گفتگویی با آرام خواندن اوضاع در مرز ایران و افغانستان در منطقه هیرمند، گفت: درگیری سطحی بوده و به پایان رسیده است.

مرعشی تیراندازی را متقابل و کوتاه توصیف و اعلام کرده که آسیبی به پاسگاه‌های مرزی و مرزبانان وارد نشده است و موضوع خاتمه یافته که جلسه برگزار شده و موضوع در حال پیگیری است.

برچسب ها: طالبان افغانستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تنهایی عمیق دختران خطرناک است تنهایی عمیق دختران خطرناک است
گزارش سازمان بهداشت جهانی شیوع بی‌سابقه تنهایی و انزوای اجتماعی در میان دختران نوجوان را بررسی کرد.
دستیار ایرانی ایلان ماسک دستیار ایرانی ایلان ماسک
دستیار دیرینه ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، اغلب توسط کارمندان تسلا به عنوان فردی که قادر به تأثیرگذاری بر تصمیمات رهبر غول فناوری آمریکایی است و اغلب از طرف او عمل می‌کند، شناخته می‌شود.
ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟ ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟
ارگان رسانه‌ای سپاه پاسداران نوشت ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
بقائی: گزارش گروسی بهانه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را فراهم کرد بقائی: گزارش گروسی بهانه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را فراهم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: «رافائل گروسی تأیید کرد که هرگز هیچ سند، مدرک یا شواهدی مبنی بر حرکت ایران به سمت ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما در گزارش اخیر خود آشکارا زمینه را برای تروئیکای اروپایی و آمریکا برای ارائه قطعنامه علیه ایران فراهم کرد که در نهایت بهانه را برای حمله رژیم اسرائیل و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای کشور فراهم کرد.»
چرا مجلس به‌دنبال ممنوعیت استارلینک است؟ چرا مجلس به‌دنبال ممنوعیت استارلینک است؟
این روز‌ها دیگر اینترنت به یکی از ارکان اصلی اقتصاد دیجیتال و ارتباطات جهانی بدل شده، ورود فناوری‌هایی مانند استارلینک می‌تواند زمین بازی را به‌کلی تغییر دهد. اما این فناوری در ایران با پیچیدگی‌هایی روبه‌رو شده که تنها فنی یا اقتصادی نیست؛ بلکه لایه‌های عمیق سیاسی و امنیتی نیز دارد.
برگزیده
گفتگوی موشک‌ها، مواجهه تمدن‌ها گفتگوی موشک‌ها، مواجهه تمدن‌ها
از نگاه اسرائیل، تهدید واقعی در ماهیت سلاح نیست، بلکه در ماهیت صاحب آن است و به همین دلیل، دکترین صهیونیستی هرگونه دانش یا تکنولوژی هسته‌ای را در اختیار کشور‌های اسلامی تاب نمی‌آورد.
دستیار ایرانی ایلان ماسک دستیار ایرانی ایلان ماسک
دستیار دیرینه ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، اغلب توسط کارمندان تسلا به عنوان فردی که قادر به تأثیرگذاری بر تصمیمات رهبر غول فناوری آمریکایی است و اغلب از طرف او عمل می‌کند، شناخته می‌شود.
اسرائیل درباره حمله به ایران چه می گوید؟ اسرائیل درباره حمله به ایران چه می گوید؟
مقامات اسرائیلی با ادعای اینکه با حمله به ایران، خطر یک حمله قریب‌الوقوع را دفع کرده‌اند، تلاش می‌کنند تا زیرپاگذاشتن بدیهی‌ترین اصول حاکم بر نظام بین‌الملل را با اقدام اخیر خود توجیه کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر