کد خبر: ۲۷۰۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۸

پیوند عرصه تولید و فرهنگ ایثار و شهادت در ذوب آهن اصفهان

مراسم باشکوه صبحگاه نظامی در آستانه هفته دفاع مقدس و به منظور یادآوری حماسه های رزمندگان سرافراز و شهدای سالهای دفاع مقدس به ویژه شهید محمد کاظم زاده شهید شاخص جامعه کاروتولید و۲۹۰ شهید ذوب آهن اصفهان در جوار یادمان شهدای گمنام ۲۹ شهریورماه در این مجتمع عظیم صنعتی برگزار شد.
پیوند عرصه تولید و فرهنگ ایثار و شهادت در ذوب آهن اصفهان

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: در این مراسم باشکوه سردار سرتیپ بسیجی محمدرضا نقدی معاون هماهنگ کننده کل سپاه پاسداران، سردار مجتبی فدا فرمانده سپاه صاحب الزمان اصفهان، مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان، آیت الله رهبر مسئول هماهنگی تبلیغات اسلامی این شرکت ، سردار حمید رضا اله بداشتی رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور، حمیدرضا محمدی فشارکی فرماندار شهرستان لنجان،  ائمه جمعه ، روحانیون ، جمعی از فرماندهان ارشد سپاه اصفهان ،  مسئولان استان و شهرستان لنجان و بسیجیان ذوب آهن و جمعی از خانواده های معظم شهدا  حضور داشتند.

 

در  این مراسم که با اجرای برنامه های فرهنگی ، سان دیدن مقامات نظامی از یگان های حاضر در جایگاه و همچنین ادای احترام به تمثال مبارک شهدا همراه بود، از خانواده معظم شهدا از جمله شهید محمد سلیمیان اولین شهید شهرستان لنجان و ذوب آهن اصفهان، شهید محمد کاظم زاده اولین شهید جامعه کار و تولید ، شیهد پویا ایزدی اولین شهید مدافع حرم، شهید احسان نصیری ، اسماعیل چراغی، روح الله عجمیان و تعدادی از دیگر خانواده های معزز شهدا تجلیل به عمل آمد.

 

 سردار سرتیپ بسیجی محمدرضا نقدی معاون هماهنگ کننده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سخنانی به تشریح شرایط عمومی کشور در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی پرداخت و گفت: در آن دوران کشور ما برای دفاع نیاز به سلاح و سیم خاردار داشت ولی کشورهای صاحب سلاح و ادوات پیشرفته نظامی از فروش این نوع وسایل به ما دریغ می کردند و ما را در تحریم قرار داده بودند.

وی با بیان اینکه هفته دفاع مقدس یادآور روزهای جهاد ، مقاومت ، ایثار و شهادت است، گفت :  تمام موفقیت ها و هرآن چه که در کشور داریم مدیون حماسه آفرینی های رزمندگان ، شهدا ، ایثار گران و خانوادهای معززشان است. دوران دفاع مقدس پر افتخار ترین قطعه تاریخی ایران است، بنابراین در دوران حاضر با برگزاری یادواره شهدا و برگزاری مراسم گرامیداشت دفاع مقدس باید درس های شهدا را مرور و تکرار کنیم و با عمل به آنها زمینه های رشد و پیشرفت کشور را بیش از این فراهم کنیم

 

معاون هماهنگ کننده کل سپاه با اشاره به دستاوردهای شهدا و ایثارگران در سال های دفاع مقدس افزود: آن ها با ایثارگری و تقدیم خون و سلامتی خود توطئه های دشمن را خنثی نمودند و تحدید ها را به فرصت تبدیل کردند به گونه ای که سردار شهید حسن تهرانی مقدم پیشرفت های فنی و موشکی کشور را رقم زد و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با خنثی سازی توطئه داعش و نابودی آن ها ،جبهه مقاومت اسلامی را در سراسر منطقه و جهان اسلام گسترش داد.

سردار نقدی با اشاره به نقش ذوب آهن اصفهان در دفاع مقدس و عرصه های تولیدی گفت: کارکنان کارخانه های بزرگی مانند ذوب آهن اصفهان عرصه تولید و فرهنگ ایثار و شهادت را به هم پیوند زده و اسطوره هایی مانند شهید کاظم زاده که شهید شاخص کارگری نامیده شده است این پیوند را به بهترین شکل به نمایش گذاشته اند. وی با اشاره به متن وصیت نامه این شهید افزود: امروز تولید و پیشرفت های صنعتی مانند تیری بر قلب دشمن و طناب داری بر گردن توطئه گران است.

معاون هماهنگ کننده کل سپاه در پایان با اشاره به شرایط روز ایران و جهان و خروج آمریکا از افغانستان گفت:  امروز رییس جمهور اسلامی ایران در سازمان ملل با استحکام از حقوق ملت ایران دفاع می کند و این امر ناشی از آموزه های شهدا و درس های مقاومت و فداکاری آن ها به مردم ما برای گذر از تحدیدها و بحران ها در هر زمان و در آینده است.

 

مهدی کوهی مدیر عامل ذوب آهن اصفهان نیز ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت تولید در این مجتمع عظیم صنعتی یادآور شد: فرزندان ملت ایران و صنعتگران ذوب آهن اصفهان در سال های گذشته و در اوج تحریم های ظالمانه دشمن، با تبعیت از فرامین حضرت امام خمینی (ره) و حضرت امام خامنه ای ، شعار ما می تو انیم را به ما توانستیم تبدیل کردند.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با اشاره به تولید انواع ریل و محصولات کیفی در این شرکت افزود: تمام تلاش و افتخار امروز ما توسعه انواع محصولات ریلی و فولادی و در نتیجه خودکفایی اقتصادی کشور و قطع وابستگی به خارج کشور است .

وی با اشاره به نقش ذوب آهن اصفهان در دفاع مقدس و حماسه های رزمندگان آن دوران و تداوم این فعالیت ها در زمان حاضر افزود: تولید ریل مورد نیاز محور های راه آهن و مترو در کشور با رعایت آخرین استانداردهای جهانی از جمله دستاوردهای مهم ذوب آهن اصفهان است .  همچنین تولید تیر آهن بال پهن تا سایز ۲۴ انجام شده و تا پایان امسال H سایزهای ۲۶،۲۸ و۳۰ تولید خواهد شد.

 

 شرکت کنندگان مراسم هفته دفاع مقدس با حضور در یادمان شهدای گمنام ضمن قرائت فاتحه به این اسطوره های ایثار و شهادت ادای احترام نمودند و در پایان نیز از نمایشگاه دستاوردهای علمی و بومی سازی بخش های مختلف شرکت بازدید کردند . 

 

همچنین در حاشیه این مراسم  با کمک مسئولین و کارگران شریف مجتمع عظیم صنعتی ذوب آهن اصفهان ، تعدادی جهیزیه برای نیازمندان کمیته‌ی امداد تهیه و تقدیم آنها شد . ضمن اینکه ۳۰۰ بسته‌ی کمک مومنانه که هریک به نام و یاد یک شهید ذوب آهنی تهیه شد ، تقدیم نیازمندان گردید.

 
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر