کد خبر: ۲۷۰۰۶
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۲
ابتکار بانک تجارت در حمایت از صنعت زعفران کشور؛

«زعفران کارت»؛ خدمتی نوین برای کشاورزان و زعفران‌کاران

طرح خرید زعفران کشاورزان با همکاری بانک تجارت و شرکت طلای سرخ ایرانیان (زیرمجموعه زعفران مصطفوی) در قالب «زعفران کارت»، با هدف حمایت از کشاورزان و فعالان صنعت زعفران و افزایش صادرات این محصول استراتژیک، آغاز شد.
«زعفران کارت»؛ خدمتی نوین برای کشاورزان و زعفران‌کاران

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت: نایب‌رئیس هیات‌مدیره بانک تجارت در مراسم رونمایی از محصول «زعفران کارت» با اشاره به تاثیر این خدمت نوین بانک تجارت بر رفاه اقتصادی کشاورزان گفت: این محصول به‌عنوان حلقه اتصال کشاورزان و صادرکنندگان وارد عرصه شده و می‌تواند به‌صورت زنجیره‌ای ادامه‌دار نیاز مالی شرکت‌های متعددی را بدون دریافت تسهیلات تامین کند.

حمیدرضا شریفیان در همین راستا به اعطای تسهیلات از طریق تامین مالی زنجیره تامین برای سهولت در کسب‌وکارها و رونق اقتصادی اشاره کرد و افزود: بانک تجارت به‌منظور رونق در چرخه تولید و صنعت در کشور، پلتفرمی به نام زنجیره تامین مالی را طراحی و اجرا کرده است که طی آن خریدار می‌تواند در زمان تامین مواد اولیه، از اعتبار تخصیص یافته از سوی بانک به جای دریافت تسهیلات استفاده کرده و ملزومات تولید مورد نیاز خود را تهیه کند.

احسان مصطفوی مدیرعامل مجموعه زعفران مصطفوی نیز در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از حمایت، تعامل سازنده و همکاری بانک تجارت با این مجموعه گفت: سرعت عمل و کیفیت ارائه خدمات این بانک در طراحی محصول زعفران کارت قابل تحسین بوده و نشان از دارا بودن زیرساخت‌های مناسب برای رفع نیازهای مشتریان است.

***

کشاورزان در طرح «زعفران کارت» بانک تجارت می‌توانند با مراجعه به مراکز خرید زعفران شرکت طلای سرخ ایرانیان، محصول خود را پس از توافق و ثبت اطلاعات اولیه تحویل دهند تا پس از انجام آزمایش و تایید کیفی زعفران، اطلاعات خرید از کشاورز شامل مبلغ و تاریخ سررسید پرداخت به بانک تجارت اعلام شود.

حالا کشاورزان می‌توانند با مراجعه به بانک تجارت، «زعفران کارت» و برگ تضمین بازپرداخت خود را دریافت کنند. مبلغ زعفران خریداری شده در سررسید مورد توافق به حساب «زعفران کارت» کشاورز واریز می‌شود و مهم‌تر اینکه بازپرداخت وجه حاصل از فروش زعفران در زمان سررسید، توسط بانک تجارت تضمین شده است.

واحد ارتباط مشتریان بانک تجارت و سایت شرکت طلای سرخ ایرانیان، پاسخگوی سوالات کشاورزان درخصوص «زعفران کارت» هستند.

برچسب ها: بانک تجارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟ طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟
سه‌شنبه شب و در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا (UCL) تیم المپیاکوس یونان با ستاره ایرانی خود در برابر پی‌اس‌وی آیندهوون صف آرایی خواهد کرد. طارمی امیدوار است بتواند طلسم گل‌نزدن خود در این رقابت‌ها را بشکند.
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
بن‌سلمان به آمریکا می‌رود بن‌سلمان به آمریکا می‌رود
ولیعهد سعودی، محمد بن‌سلمان، ۱۸ نوامبر برای دیداری رسمی با دونالد ترامپ به کاخ سفید سفر می‌کند؛ تمرکز دیدار بر توافق ابراهیم و روابط دوجانبه است.
کیم درگذشت کیم درگذشت
«کیم یونگ نام»، رئیس سابق پارلمان کره شمالی و رئیس کشور پیشین این کشور، پس از بیش از ۲۰ سال خدمت، در سن ۹۷ سالگی درگذشت.
رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم
مسعود پزشکیان در بازدید از نمایشگاه فناوری‌های نوین تأکید کرد که محصولات دانش‌بنیان باید با کیفیت بالا تولید، صادر و برای خدمت‌رسانی به مناطق محروم به کار گرفته شوند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر