کد خبر: ۲۶۹۸۹
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۶
اورژانش ۱۱۵ من را سورپرایز کرد؛

دیدن رونالدو برای من اصلا اهمیتی نداشت

زهره هراتیان بعد از بازی پرسپولیس و النصر از اولین تجربه حضور یک زن در محوطه زمین استادیوم آزادی گفت.
دیدن رونالدو برای من اصلا اهمیتی نداشت

مخاطب 24- سه شنبه شب در جریان دیدار پرسپولیس – النصر و تمام حواشی خوب و بد این مسابقه، یک اتفاق ویژه رخ داد. دکتر زهره هراتیان، مدیر ایفمارک که مسئولیت کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال را به عهده دارد در دیدار پرسپولیس و النصر به عنوان افسر پزشکی در کنار زمین حضور داشت. این درحالی بود که این نخستین بار بود که یک زن اجازه حضور در کنار زمین را پیدا می‌کرد. هراتیان که در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر هم به عنوان تنها پزشک زن مسابقات و تنها نماینده ایران و آسیا حضور فعالی داشت، بعد از تجربه جذابش در مسابقه پرسپولیس چنین گفت:

حضور من با انتخاب فدراسیون بود نه الزام AFC

وقتی فدراسیون فوتبال به من پیشنهاد داد که در این مسابقه کنار زمین و پزشکان حاضر باشم، از این دعوت استقبال کردم. این اولین بار بود که یک عزم دو طرفه وجود داشت و نکته جذاب ماجرا هم این بود که الزامی از سوی نهادهای بالادستی وجود نداشت. حضور در یک مسابقه هم کمک زیادی به من کرد که نکات بسیاری را در خصوص ادامه فعالیت کمیته پزشکی در لیگ برتر یادداشت کنم و حتما این موارد را در لیگ به کار خواهیم گرفت.

دیدن رونالدو برای من جذاب نبود، هم او و هم مسی را در جام جهانی دیده بودم

راستش حضور رونالدو برای من اهمیت خاصی نداشت، در جریان بازی پرتغال و مراکش در مسابقات جام جهانی پزشک بازی بودم و حتی رونالدو اعتراضش به وقت کشی مراکشی را به من اعلام کرد. مسی و سایر بازیکنان بزرگ را هم در این رقابت‌ها دیدم و به همین دلیل دیدن ستاره‌ها جذابیت خاصی برای من ندارد.

اورژانش ۱۱۵ من را سوپرایز کرد

قبل از مسابقه به من گفتند برای تو سوپرایز داریم. در استادیوم هم آمبولانس ۱۱۵ وجود داشت و هم آمبولانس خصوصی و نکته جالب ماجرا این بود که دستگاه لوکاس که تنها یک عدد از آن در ایران داریم، در آمبولانس ۱۱۵ وجود داشت. قیمت این دستگاه حدود ۱ میلیارد تومان است و من نمونه آن را فقط در جام جهانی قطر دیده بودم.

تمام ارگان‌ها بدانند که زنان می‌توانند نقش موثری داشته باشند
همواره دلم می‌سوخت که چرا نمی‌توانم از تجارب بین‌المللی‌ام در کشور خودم استفاده کنم و از اینجا می‌خواهم بگویم تمام زنان خبرنگار، عکاس، پزشک و ... می‌توانند نقش موثری در فوتبال داشته باشند و اگر می‌گویند جو استادیوم برای خانم‌ها مناسب نیست؛ حضور زنان باعث حفظ حرمت از سوی آقایان می‌شود. به شما می‌گویم که دیروز جز احترام و همکاری چیزی از آقایان ندیم.

منبع: همشهری آنلاین 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
اولین عکس از بیرانوند در سربازی! اولین عکس از بیرانوند در سربازی!
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور صبح امروز ۴ آبان راهی محل سربازی خود شد و به پادگان نظامی محل خدمتش رفت.