کد خبر: ۲۶۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۱

پایان کار توییتر در ایران؛ شبکه اجتماعی ایکس برای همه پولی می‌شود

ایلان ماسک دوباره با یک تصمیم جنجالی دیگر به صدر اخبار آمده و حالا می‌خواهد توییتر را برای تمام کاربران پولی کند. این یعنی به زودی کار شبکه اجتماعی ایکس یا همان توییتر در ایران تمام می‌شود.
پایان کار توییتر در ایران؛ شبکه اجتماعی ایکس برای همه پولی می‌شود

مخاطب ۲۴- داشتن دغدغه درباره آینده شبکه‌های اجتماعی محبوب، به بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی ما ایرانی‌ها تبدیل شده و دیگر به اخبار پایان کار یک شبکه اجتماعی عادت کرده‌ایم! تازه‌ترین اخبار تکنولوژی نشان می‌دهند ایلان ماسک نقشه‌های شومی برای توییتر دارد و می‌خواهد این پلتفرم را به صورت کامل پولی کند. این یعنی در صورت اجرایی شدن این نقشه، میلیون‌ها کاربر ایرانی دیگر نمی‌توانند به شبکه اجتماعی محبوب‌شان دسترسی داشته باشند.

ایکس درآمدی ندارد و با ربات‌ها دست و پنجه نرم می‌کند!

ایلان ماسک به تازگی اعلام کرده می‌خواهد در آینده‌ای نزدیک تمام کاربران را مجبور به پرداخت مبلغی ماهیانه برای استفاده از توییتر یا همان ایکس مجبور کند. ماسک چندی پیش اعلام کرده بود که درآمدش از تبلیغات ۶۰ درصد کاهش یافته است. او دلیل این کاهش را تلاش گروه‌های تندرو می‌داند.

پولی شدن توییتر

پولی شدن توییتر قطعا باعث عصبانیت میلیون‌ها نفر از کاربران این شبکه اجتماعی خواهد شد.

ایلان ماسک در کنار گروه‌های تندرو، بات‌های موجود در توییتر را یکی از مهم‌ترین دلایل افت درامدش می‌داند. او تصور می‌کند با پرداخت مبلغی اندک، می‌تواند مشکل حضور ربات‌ها در توییتر را برای همیشه از بین ببرد و درآمد ایکس را بیشتر کند.

نکته قابل توجه این است که کمتر شبکه اجتماعی در جهان وجود دارد که به صورت کامل پولی است. شبکه‌های اجتماعی پولی معمولا محبوبیت زیادی ندارد و کاربری‌های خاصی دارند. در حال حاضر هزینه توییتر بلو ماهانه ۸ دلار است و ماسک هزینه استفاده از توییتر معمولی را کمتر از ۸ دلار تنظیم خواهد کرد.

در صورت پولی شدن توییتر چه اتفاقی برای کاربران ایرانی می‌افتد؟

احتمالا ماسک چیزی کمتر از ۵ دلار برای استفاده از توییتر تعیین کند. این هزینه برای کاربران ایرانی خیلی زیاد نیست اما چالش‌های بیشمار پرداخت‌های دلاری، می‌توانند استفاده از توییتر را به کاری غیرممکن برای اکثر کاربران ایرانی تبدیل کنند.

در حال حاضر درگاه‌های واسطه زیادی وجود دارند که می‌تواند به کاربران برای پرداخت‌های دلاری کمک کنند اما این واسطه‌ها، معمولا سود خودشان را هم روی هزینه پرداختی می‌کشند تا در صورت پولی شدن، استفاده از توییتر برای کاربران ایرانی، گران‌تر از کاربران دیگر کشورها تمام شود.

با توجه به این شرایط، احتمالا با پولی شدن توییتر بسیاری از کاربران ایرانی این شبکه اجتماعی به پلتفرم‌های دیگری مانند بلو اسکای یا تردز مهاجرت کنند.

نظر شما در مورد پولی شدن توییتر برای تمام کاربران چیست؟ آیا حاضر هستید برای استفاده از یک شبکه اجتماعی، ماهانه چند صد هزار تومان پرداخت کنید؟ در بخش نظرات با گجت نیوز و کاربرانش همراه شوید.

 

منبع: گجت نیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر