کد خبر: ۲۶۹۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۴

ستاره جدید و ارزان قیمت استقلال!

بدون شک پدیده این فصل استقلال کسی نیست به جز امیر حسین حسین زاده که مقابل صنعت نفت آبادان هم گلزنی کرد.
ستاره جدید و ارزان قیمت استقلال!

استقلالی‌ها امیرحسین حسین زاده را در حالی از سایپا گرفتند که این تیم به لیگ یک سقوط کرده بود و به جز حسین زاده، ابوالفضل جلالی را هم از این تیم جذب کردند. نکته اینجاست که رقم قرارداد این دو بازیکن بسیار پایین است و به جرات می‌توان گفت اکثر بازیکنان استقلال قرارداد‌های به مراتب سنگین تری دارند.

ستاره جدید و ارزان قیمت استقلال!

استقلال در فصل جدید خرید‌های زیادی انجام داده که اکثر آن‌ها تا پایان هفته هفتم جواب ندادند، ولی حسین‌زاده توانسته تا حد زیادی انتظارات را برآورده کند به طوری که بسیاری از کارشناسان می‌گویند فرهاد مجیدی نباید در چند بازی او را نیمکت نشین می‌کرد. درخشش حسین زاده در حالی است که آرش رضاوند اصلاً بازی‌های خوبی را در ترکیب استقلال انجام نمی‌دهد و هواداران هم از او راضی نیستند.

از طرفی کمبود خلاقیت در خط میانی استقلال کاملا مشهود است و به طور حتم حسین‌زاده یکی از معدود هافبک‌های خلاق استقلال در فصل جاری محسوب می‌شود. بازیکنی که با توجه به درخشش در بازی قبلی استقلال برای حضور در دربی ۹۷ از شانس بالایی برخوردار است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر