کد خبر: ۲۶۹۱۳
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۸

برگزاری کمیته وصول مطالبات شعب شهر کرمان

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان کرمان در جلسه کمیته وصول مطالبات شعب شهر کرمان خواستار تلاش و اهتمام لازم همکاران شعب در جهت وصول مطالبات شد .
برگزاری کمیته وصول مطالبات شعب شهر کرمان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاونحمیدرضا حکمتی نیا در جلسه کمیته وصول مطالبات ویژه شعب شهر کرمان که با حضور معاون اعتباری حقوقی استان ، رئیس دایره حقوقی ، کارشناسان وصول و امهال و همچنین روسا و همکاران بخش حقوقی شعب برگزار شد ضمن ابراز رضایتمندی از عملکرد برخی شعب در این بخش اعلام کرد: توجه به کنترل منابع و مصارف و همچنین تسریع در وصول مطالبات باعث بازگشت مجدد منابع به چرخه خدمت رسانی و بهبود عملکرد بانک در ارائه خدمات به مشتریان خواهد شد.

مدیر شعب استان کرمان در خصوص چگونگی پیشگیری از ایجاد مطالبات جاری و غیرجاری در شعب استان گفت:در قدم اول همکاران بخش اعتباری باید تمام تلاش خود را در تشکیل یک پرونده اعتباری کامل و اصولی با رعایت بهداشت پرونده و بر اساس قوانین و بخشنامه های مرتبط بکار گیرند تا از بروز مشکلات و ایجاد مطالبات در آینده پیشگیری شود .

وی افزود:بدون شک وصول مطالبات استان جز با همدلی ، تلاش و جدیت همکاران اعتباری در کنترل های قبل از پرداخت تسهیلات و همکاران حقوقی در پیگیری های بعد از پرداخت به ثمر و نتیجه دلخواه نخواهد رسید .

در ادامه روسای شعب به ارائه گزارش در خصوص وضعیت مطالبات و همچنین اقدامات و پیگیری های صورت گرفته در راستای وصول این مطالبات پرداختند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر