کد خبر: ۲۶۹۰۴
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵

آمادگی بانک توسعه تعاون کرمان برای همکاری با سازمان تامین اجتماعی

مدیر شعب بانک توسعه تعاون کرمان در دیدار با مدیرکل سازمان تامین اجتماعی استان از آمادگی این بانک برای ارائه خدمات مالی و ارزی به واحدهای تولیدی و اقتصادی سازمان خبر داد.
آمادگی بانک توسعه تعاون کرمان برای همکاری با سازمان تامین اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاوندر پی دستوروزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر انتقال منابع حاصل از فعالیت های تولیدی و اقتصادی زیرمجموعه های این وزارتخانه به بانک توسعه تعاون و بانک رفاه کارگران که با هدف تقویت شبکه بانکی در استان های محروم و کمتر برخوردار،حکمتی نیا مدیر شعب استان کرمان ضمن حضور در سازمان تامین اجتماعی با مدیرکل این سازمان در استان دیدار و از آمادگی این بانک در جهت انعقاد تفاهم نامه و ارائه خدمات بانکی به سازمان تامین اجتماعی خبر داد .

مدیر شعب کرمان ضمن ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته در جهت توسعه همکاری های دوجانبه به ارائه گزارشی از خدمت رسانی های بانک توسعه تعاون به نهادهای حمایتی در استان پرداخت .

وی با اشاره به عملکرد مطلوب بانک در پرداخت تسهیلات تکلیفی دولت در سال های گذشته علی الخصوص در دولت سیزدهم خاطر نشان کرد: دولت با تکیه بر توانمندی و ظرفیت های موجود در بانک توسعه تعاون توانسته قدم های بزرگی را در ارائه خدمات مالی و بانکی به نهادهای حمایتی در جهت بهبود وضع معیشتی و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم و کم برخوردار بردارد و رضایتمندی مردم گواهی بر این ادعاست .

در ادامه این دیدار مدیرکل سازمان تامین اجتماعی استان کرمان کمک به بهبود وضع اقتصادی جامعه ، ایجاد اشتغال پایدار مخصوصا در مناطق محروم و روستایی را از اهداف راهبردی دولت سیزدهم برشمرد و خاطر نشان کرد: تمامی دستگاه های دولتی موظف به همکاری و همیاری یکدیگر در به ثمر رسیدن این اهداف و تلاش ها هستند و سازمان تامین اجتماعی نیز از این قاعده مستثنی نیست .

در پایان مقرر شد هر دو مجموعه تمامی تلاش خود را در جهت گسترش همکاری های فی ما بین که با هدف پیشبرد اهداف دولت در ارائه خدمات به مردم می باشد را به کار گیرند .

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر