کد خبر: ۲۶۸۵۴
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۷
تداوم عرضه گوشت با قیمت تنظیم بازار؛

کاهش قیمت گوشت گوسفندی در بازار

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی از ایجاد ثبات و آرامش در بازار گوشت قرمز خبر داد و گفت: در حال حاضر با افزایش توزیع گوشت‌های وارداتی قیمت گوشت گوسفندی در بازار روند کاهشی به خود گرفته است.
کاهش قیمت گوشت گوسفندی در بازار

مخاطب 24- «علی‌اصغر ملکی»، در خصوص قیمت گوشت دام زنده و گوشت قرمز در بازار، گفت: اکنون قیمت هر کیلوگرم دام زنده درجه یک بره نر به طور میانگین بین ۱۷۰ تا ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد؛ بنابراین قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفندی و مخلوط نر گوسفندی در بازار بین ۴۲۰ تا ۴۳۵ هزار تومان و شقه گوسفندی ماده بین ۴۱۰ تا ۴۱۵ هزار تومان است، یعنی گوسفند ماده حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان در هر کیلوگرم از گوسفند نر ارزان‌تر به فروش می‌رسد.

به گفته او، قیمت ۴۲۰ تا ۴۳۵ هزارتومانی تنها برای گوشت نر گوسفندی درجه یک است و سایر محصولات همچون گوسفند ماده یا میش و بز قیمت‌هایی دارای فاصله قیمتی بین ۱۵ تا ۱۰۰ هزار تومان دارد که باید هموطنان از نوع خرید خود آگاهی داشته باشند.

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی افزود: طی ماه‌های اخیر دولت برای تنظیم بازار گوشت قرمز از محل ذخایر داخلی شرکت پشتیبانی امور دام و از محل واردات اقدام کرده که این امر موجب جلوگیری از سودجویی برخی دلال‌ها و واسطه‌گران شده، اما انتظار می‌رود دولت برای تنظیم بازار گوشت به حضور خود در بازار ادامه دهد.

ملکی گفت: در حال حاضر به دلیل مشغولیت هموطنان برای خرید سال تحصیلی جدید بازار گوشت قرمز آرام است و ممکن است تا پایان مهرماه بازار این محصول راکد باشد.

او گفت: در حال حاضر بخشی از دام زنده گوسفندی به دلیل نوسان نرخ ارز از مرزهای کشور به کشورهای حوزه خلیج فارس و امارات قاچاق و بخشی دیگر از دام به‌ویژه دام‌های مولد پرواری نیز به دلیل کمبود نهاده‌های دامی روانه کشتارگاه‌ها می‌شود که همین امر باعث شده جمعیت دامی کشور کاهش یابد و عرضه به بازار با مشکل روبرو شود.

ملکی با بیان اینکه با مشکل جدی ورود دام زنده از استان‌های غربی به تهران روبرو هستیم، تصریح کرد: علاوه بر هزینه‌های تمام شده تولید، هزینه حمل و نقل دام زنده از استان‌های تولیدکننده دام کشور از جمله استان‌های شمال غربی به سایر استان‌ها بالاست که در قیمت تمام شده محصول نهایی که به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد اثرگذار است.

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی افزود: طبق گزارش‌های موجود کشور به هیچ عنوان مازاد دام زنده ندارد و وضعیت فعلی بازار گوشت به دلیل ارائه اطلاعات نادرست برخی است که با ادعای وجود مازاد دام زنده در کشور به دنبال گرفتن مجوز صادرات و فروش دام زنده با نرخ ارز آزاد بودند که همین مسأله کشور را با کمبود دام زنده روبرو کرده است.

او اضافه کرد: به دلیل استمرار خشکسالی‌ها به‌ویژه در یک تا دو سال اخیر، تولیدکنندگان با کمبود علوفه دامی و مراتع روبه‌رو شدند تا جایی که بخش عمده دام‌های مولد کشور ذبح و روانه کشتارگاه باشد؛ بنابراین جمعیت دامی کشور آن‌قدر بالا نیست که بتوانیم بگوییم با مازاد تولید روبرو هستیم و امکان صادرات وجود دارد.

ملکی گفت: اگر جمعیت دامی کشور مدیریت شود، این میزان کفاف بازار داخلی را می‌دهد که این امر نیز مبتنی بر جلوگیری از قاچاق دام در مرزها، ایجاد ممنوعیت صادرات دام زنده و رفع ممنوعیت تردد دام از استان‌ها به تهران است.

منبع: ایرنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر