کد خبر: ۲۶۸۱۵
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۱
سخنگوی وزارت دفاع:
سخنگوی وزارت دفاع، گفت: یکی از سامانه‌های آفندی وزارت دفاع در مرحلهٔ آزمایشی از مسیر خود منحرف شده و در گرگان سقوط می‌کند.

مخاطب 24- سردار طلایی نیک، سخنگوی وزارت دفاع درباره علت حادثه امروز در گرگان گفت: یکی از سامانه‌های آفندی در مرحلهٔ آزمایشی از مسیر خود منحرف شده و در گرگان سقوط می‌کند.

وی با اشاره به جزئیات سقوط پهپاد در گرگان، گفت: در فرایند آزمایش تحقیقاتی سامانه‌های آفندی و پهپادی که در منطقه کویری انجام می‌شود و این موضوع سابقه دارد، یکی از سامانه‌هایی که در فرایند آزمون و تحقیقات بوده، دچار نقص فنی می‌شود و با انحراف از مسیر اصلی، متلاشی و قطعاتی از این سامانه در مناطقی از شهر گرگان سقوط کرده است.

طلایی نیک گفت: تیم‌های امدادی و عملیاتی در حال جمع آوری قطعات فروده آمده هستند.

او تاکید کرد: ضمن تشکر از اهالی شریف گرگان انتظار داریم که اگر قطعات باقیمانده ای را مشاهده کردند از دستکاری و یا جا به جایی آنها خودداری کنند تا انشالله تیم‌های عملیاتی و امدادی بتوانند وظایف امدادی را در اسرع وقت به اتمام برسانند.

سردار طلایی افزود: در مناطق کویری داخلی کشور آزمایش سامانه پهادی با سامانه‌های آفندی انجام شده، منتها در یکی از این آزمون‌های تحقیقاتی، یکی از سامانه‌ها دچار نقص شده است.

سخنگوی وزارت دفاع گفت: ستاد امدادی و تعمیر در استان گلستان مسؤولیت جمع آوری قطعات سقوط کرده را برعهده گرفته اند و مردم می‌توانند به این ستاد اطلاع رسانی کنند.

منبع: مهر 

برچسب ها: وزارت دفاع گرگان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امین میرزازاده طلا گرفت title
در حالی که همه نگاه‌ها به وزن ۱۳۰ کیلو کشتی فرنگی قهرمانی جهان بود امین میرزازاده توانست به مدال طلا دست پیدا کند
سوتی پیمان یوسفی روی آنتن زنده شیر پدر و نان مادر! title
سوتی وحشتناک پیمان یوسفی، گزارشگر سیما روی آنتن زنده در گفتگو با هادی عامل خبرساز شد.
دلیل واقعی ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ سرانجام مشخص شد title
ارزبری بالا و عمل متقابل نسبت به تحریم‌ها به عنوان مهم‌ترین دلایل عدم ورود این گوشی‌ها به ایران محسوب می‌شوند.
دیدار هوادار کوچک ایرانی با رونالدو + فیلم title
هوادار نوجوان ایرانی که آرزوی دیدن رونالدو را داشت در هتل با ستاره پرتغالی دیدار کرد.
اخبار لحظه‌ای از حضور تیم النصر و ستارگانش در ایران title
کریستین رونالدو، سادیو مانه و هم‌تیمی‌هایش تا ساعاتی دیگر پا به تهران خواهند گذاشت تا مهیای یکی از جذاب‌ترین تقابل‌های تاریخی مقابل نماینده ایران شوند.
برگزیده
فروش آنلاین نان قاعده‌مند می‌شود title
قاعده‌مند کردن هزینه‌هایی که اپلیکیشن‌ها در قالب فروش آنلاین نان دریافت می‌کنند در برنامه‌های دولت قرار دارد.
برندگان و تصاویر منتخب مسابقه عکاسی نجوم سال ۲۰۲۳ title
برندگان و تصاویر منتخب مسابقه عکاسی نجوم سال ۲۰۲۳ معرفی شدند. در ادامه می‌توانید عکس‌های برگزیده این دوره از مسابقات عکاسی نجوم را مشاهده کنید.
نگاهی به ۶ فیس لیفت جذاب و موفق در صنعت خودرو ایران title
خودروسازان داخلی با فیس لیفت توانستند محصولات قدیمی خود در قالب محصول جدید به بازار عرضه کنند. در ادامه با ۶ فیس لیفت جذاب و موفق در صنعت خودرو ایران آشنا می‌شویم.
فرصت مهاجرت برای رانندگان title
رییس اتحادیه شرکت های مسافربری از بالا رفتن تقاضای دریافت گواهینامه پایه یک برای مهاجرت خبر داد.