کد خبر: ۲۶۷۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۹

جزییات رایزنی شهردار تهران برای احقاق حق شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۱ کشور

معاون شهردار تهران از رایزنی شهردار تهران با دولت درباره اعتبارات شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: زاکانی در تمامی نشست‌های مربوط به بررسی تبصره‌های بودجه در هیات دولت حضور دارد و در حال رایزنی برای احقاق حق شهرداری‌ها است.
جزییات رایزنی شهردار تهران برای احقاق حق شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۱ کشور

لطف‌الله فروزنده با اشاره به حذف تبصره‌های مربوط به اعتبارات شهرداری تهران از لایحه بودجه ۱۴۰۱ کشور، از رایزنی‌های شهردار تهران و مدیران شهری با دولت خبر داد و بیان کرد: باتوجه به پیگیری‌های آقای زاکانی شهردار تهران، مقرر شد تا علاوه بر احیای تبصره‌های حذف شده، پیشنهاد‌های جدید هم در بودجه کشور لحاظ شود.

جزییات رایزنی شهردار تهران برای احقاق حق شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۱ کشور
او با بیان اینکه تبصره‌های پیشنهادی شهرداری تهران به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال و با برخی از آن‌ها موافقت و با برخی دیگر مخالفت شد، گفت: علاوه بر این، شهردار تهران جلسه‌ای هم در همین رابطه با مسئولان وزارت کشور داشت. همچنین از روز دوشنبه تا به امروز که دولت در حال بررسی تبصره‌های بودجه است، آقای زاکانی در تمامی این نشست‌ها حضور دارد و در حال رایزنی برای احقاق حق شهرداری‌ها است.

به گفته فروزنده، خوشبختانه دولت پذیرفته که علاوه بر لحاظ تبصره‌های مربوط به شهرداری‌های کل کشور و نه فقط شهرداری تهران، نظرات و دیدگاه‌های شهردار تهران را هم بپذیرند.

معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران، ادامه داد: هم اکنون دولت برای بررسی بودجه ۱۴۰۱ کشور، به صورت دو شیفت جلسه دارد و شهردار تهران هم در جریان بررسی تبصره‌ها در این نشست‌ها حضور دارد.

او فضای میان دولت وشهرداری تهران در موضوع بودجه را خوب و باهماهنگی توصیف کرد و توضیح داد: فضای همکاری در دولت هم خوب است، امیدواریم با تلاش‌های شهردار تهران اتفاق‌های خوبی رخ دهد، تا ظرفیت‌های بسیار خوبی برای مترو، محیط زیست، کار‌های عمران و مشارکت و سرمایه‌گذاری و فاینانس ایجاد شود.

بر اساس گزارش سایت شهر، معاون شهردار تهران همچنین، حل مسائل تهران را نیازمند حضور مردم و سرمایه‌گذاری آنان عنوان کرد و گفت: به طور قطع بدون مشارکت شهروندان، معضلات تهران حل نخواهد شد، از طرف دیگر حمایت دولت هم می‌تواند ظرفیت بسیار خوبی برای شهر تهران فراهم کند که یکی از ابزار‌های آن توجه به شهرداری‌ها در بودجه سالیانه کشور است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آنچه از آرنولد نمی‌دانید! آنچه از آرنولد نمی‌دانید!
آرنولد یکی از پرافتخارترین بدنسازان جهان است که حضوری بی‌نظیر در دنیای سینما نیز داشت.
۷ دارویی که نباید با ویتامین دی ترکیب شوند ۷ دارویی که نباید با ویتامین دی ترکیب شوند
برخی دارو‌ها می‌توانند با ویتامین دی تداخل داشته باشند و جذب یا اثرگذاری آن را کاهش دهند، بنابراین آگاهی از این تداخلات و مشورت با پزشک ضروری است.
این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید
در ژانر فانتزی شاهد روایت داستان‌هایی درباره پیشگویی‌ها، جادو و جادوگران و قهرمان‌ها و شرور‌هایی هستیم که همگی از تخیل یک یا چند فیلم‌ساز یا نویسنده خلاق نشات می‌گیرند. از سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» (The Lord of the Rings)، هشت فصل «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) و پنج کتاب جورج آر آر مارتین (که با سریال در حال پخش «خاندان اژدها» (House of the Dragon) و سریال آینده «شوالیه هفت پادشاهی» (A Knight of the Seven Kingdoms) ادامه دارد) تا هشت قسمت از سریال «غریبه» (Outlander) که همچنان در حال پخش است بی‌نهایت داستان، رمان و سریال فانتزی کوتاه و بلند موفق می‌توان مثال زد
۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس ۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: پلیس راهور تهران بزرگ بیش از ۱۱۳ هزار اعمال قانون موتورسواران را ثبت کرده است.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر