کد خبر: ۲۶۷۸۶
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵
کلاف سردرگم مالیات ارزش افزوده واحدهای مسکن مهر ؛

درخواست ۲۰ میلیون تومانی مالیات از مردم

در حالی بر اساس قانون، مالیات واحدهای مسکن مهر ۳۰۰ هزار تومان است که برخی پیمانکاران این طرح در شهر پرند ۲۰ میلیون تومان از مالکان پروژه‌ها مطالبه می‌کنند.
درخواست ۲۰ میلیون تومانی مالیات از مردم

مخاطب ۲۴- سیر نزولی ساخت وساز مسکن طی سال‌های فعالیت دولت حسن روحانی شرایطی را به‌وجود آورده تا امروز توان مردم برای تامین سرپناه به‌خصوص در کلان‌شهرها به‌شدت کاهش یابد. اتفاقی که باعث شده تا تقاضا برای خرید واحدهای مسکن مهر در شهرهای جدید از جمله پرند روند رو به رشدی داشته باشد.

این تقاضا پس از اعلام بهره‌برداری از مترو پرند در شهریور ماه امسال-که البته فعلاً به تعویق افتاده- با سرعت بیشتری در حال افزایش است و قیمت‌های مسکن مهر این شهر را تحت تاثیر قرار داده است. در این شرایط متقاضیان خرید واحدهای مسکن مهر از بروز یک مورد عجیب در زمان معامله این واحدها خبر می‌دهند.

یکی از خریداران مسکن مهر در این‌باره به می‌گوید: هفته گذشته با مالک یکی از واحدهای مسکن مهر فاز 6 برای خرید به توافق رسیدیم.

وی ادامه داد: با توجه به کلاهبرداری‌های صورت گرفته در گذشته توسط برخی بنگاه‌های املاک، فروشنده و خریدار باید در زمان نقل و انتقال به شرکت عمران پرند مراجعه کرده و استعلام‌های مربوطه را انجام دهند.

وی افزود: پس از این مرحله از واحد مسکونی بازدید کردم که پیمانکار پروژه درخواست ۲۰ میلیون تومان مالیات کرد!

وی تصریح کرد:‌وقتی گفتم مالیات مسکن مهر ۳۰۰ هزار تومان است، نماینده پیمانکار عنوان کرد این۲۰ میلیون تومان هزینه نگهداری واحدهای مسکن مهر است که ما آنرا در قالب مالیات دریافت می‌کنیم!

وی خواستار نظارت شرکت عمران شهر پرند و جلوگیری از این کلاهبرداری نوین شد و گفت:‌ به‌نظر می‌رسد شرکت عمران نظارت موثری بر عملکرد پیمانکاران ندارد و روی موضوعات دیگر تمرکز کرده است.

 اساسا پیمانکاران پروژه‌های مسکن مهر در جایگاهی قرار ندارند که از مالکان این واحدها مالیات مطالبه کنند. مسئله‌ای که شرکت عمران شهر پرند لازم است برای جلوگیری از آن سریع‌تر وارد عمل شود.

براساس تبصره ۱۱ بودجه ۱۴۰۲ مـیزان مـالیات پـروژه های‌ مـسکن‌ مهـر بـابت‌ هـر واحد مسکن‌ مهر برای‌ سال‌های‌ ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ در پروژه های‌ تفاهم‌نامه‌ سه‌ جانبه‌ با سازندگان و تعاونی‌ ها و پیمانکاران فرعی‌ طرف قرارداد با آنها با هر نوع قرارداد و با معرفی‌ وزارت راه و شهرسازی‌ سه‌ میلیون  ریال (۳۰۰ هزار تومان) برای‌ هر واحد تعیین‌ شده و هیچگونه‌ مالیات دیگری‌ به‌ غیر از مالیات بر ارزش افزوده بابت‌ خرید مصالح‌ به‌ این‌ پروژه ها تعلق‌ نمی‌‌گیرد.

منبع: تسنیم

 

برچسب ها: مسکن مهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر