کد خبر: ۲۶۷۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۵
پشت پرده تلاش استقلالی‌ها برای جذب قهرمان افسانه‌ای؛

قرار بود حسن یزدانی با استقلال قرارداد ببندد!

باشگاه استقلال چند سال قبل برای جذب کردن حسن یزدانی برنامه‌های ویژه‌ای را مد نظر قرار داده بود.
قرار بود حسن یزدانی با استقلال قرارداد ببندد!

مخاطب 24- این روزها حسن یزدانی سوژه اول ورزش کشورمان است و همه در مورد ماجراهای او با دیوید تیلور صحبت می‌کنند. حتی چهره‌های مطرح فوتبال کشورمان از جمله بازیکنان استقلال و پرسپولیس هم مسابقات یزدانی در پیکارهای کشتی آزاد قهرمانی جهان را دنبال می‌کردند و مبارزه او با حریف آمریکایی برای‌شان اهمیت بسیار زیادی داشت.

نکته جالب در رابطه با یزدانی اینکه برخی مدیران اسبق باشگاه استقلال مدعی‌اند اگر عمر مدیریت‌شان در جمع آبی‌ها بیشتر می‌شد زمینه برای عقد قرارداد این چهره ماندگاره ورزش کشورمان با باشگاه استقلال را فراهم می‌کردند! احمد سعادتمند مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال که در پاییز سال ۹۹ برکنار شده و احمد مددی جای او را گرفت، کمتر از دو سال قبل گفت: در سال ۹۹ تیم کشتی استقلال را راه‌اندازی کردم و مجموعه مقتدری را هم ساختم. اگرچه مسابقات لیگ کشتی در آن سال زمانی آغاز شد که دیگر مدیرعامل نبودم اما استارت کار توسط من زده شد و رضا یزدانی را هم به‌عنوان سرمربی تیم انتخاب کردیم. در همان زمان برنامه داشتیم که برای سال ۱۴۰۰ قرارداد خیلی خوبی با حسن آقا یزدانی ببندیم و او را هم به تیم کشتی استقلال بیاوریم. در این رابطه تصمیمات ابتدایی هم اتخاذ شده بود اما در نهایت من از استقلال رفتم و داستان اصلاً شکل دیگری به خودش گرفت و به واقعیت بدل نشد.

منبع: خبر ورزشی

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر