کد خبر: ۲۶۷۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۵
پشت پرده تلاش استقلالی‌ها برای جذب قهرمان افسانه‌ای؛

قرار بود حسن یزدانی با استقلال قرارداد ببندد!

باشگاه استقلال چند سال قبل برای جذب کردن حسن یزدانی برنامه‌های ویژه‌ای را مد نظر قرار داده بود.
قرار بود حسن یزدانی با استقلال قرارداد ببندد!

مخاطب 24- این روزها حسن یزدانی سوژه اول ورزش کشورمان است و همه در مورد ماجراهای او با دیوید تیلور صحبت می‌کنند. حتی چهره‌های مطرح فوتبال کشورمان از جمله بازیکنان استقلال و پرسپولیس هم مسابقات یزدانی در پیکارهای کشتی آزاد قهرمانی جهان را دنبال می‌کردند و مبارزه او با حریف آمریکایی برای‌شان اهمیت بسیار زیادی داشت.

نکته جالب در رابطه با یزدانی اینکه برخی مدیران اسبق باشگاه استقلال مدعی‌اند اگر عمر مدیریت‌شان در جمع آبی‌ها بیشتر می‌شد زمینه برای عقد قرارداد این چهره ماندگاره ورزش کشورمان با باشگاه استقلال را فراهم می‌کردند! احمد سعادتمند مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال که در پاییز سال ۹۹ برکنار شده و احمد مددی جای او را گرفت، کمتر از دو سال قبل گفت: در سال ۹۹ تیم کشتی استقلال را راه‌اندازی کردم و مجموعه مقتدری را هم ساختم. اگرچه مسابقات لیگ کشتی در آن سال زمانی آغاز شد که دیگر مدیرعامل نبودم اما استارت کار توسط من زده شد و رضا یزدانی را هم به‌عنوان سرمربی تیم انتخاب کردیم. در همان زمان برنامه داشتیم که برای سال ۱۴۰۰ قرارداد خیلی خوبی با حسن آقا یزدانی ببندیم و او را هم به تیم کشتی استقلال بیاوریم. در این رابطه تصمیمات ابتدایی هم اتخاذ شده بود اما در نهایت من از استقلال رفتم و داستان اصلاً شکل دیگری به خودش گرفت و به واقعیت بدل نشد.

منبع: خبر ورزشی

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
پرگل‌ترین هفته‌ی تاریخ لیگ قهرمانان اروپا پرگل‌ترین هفته‌ی تاریخ لیگ قهرمانان اروپا
شب اول از هفته سوم لیگ قهرمانان اروپا با باران گل و درخشش بارسلونا، آرسنال و پاریسن ژرمن و اینتر همراه بود.
پیگیری رقابت‌های هفته‌ی سوم فاز گروهی لیگ قهرمان اروپا پیگیری رقابت‌های هفته‌ی سوم فاز گروهی لیگ قهرمان اروپا
مدعیان پیروز شدند! بایرن مونیخ پدیده‌ای جدید معرفی میکند.
بازیکنی که پول حرفه‌ای می‌گیری، باید حرفه‌ای رفتار کنی! بازیکنی که پول حرفه‌ای می‌گیری، باید حرفه‌ای رفتار کنی!
حمید درخشان: بازیکن حرفه‌ای که پول حرفه‌ای می‌گیرد باید رفتار حرفه‌ای داشته باشد؛ فرقی نم یکند هاشمیان یا اوسمار سرمربی باشد و بازیکن باید طبق قراردادش عمل کند.
صفحه خبر بالای تصاویر