کد خبر: ۲۶۷۴۴
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۰
جزییات جدید از واردات خودرو؛
مهدی اسلام پناه گفت: تاکنون حدود ۵ هزار دستگاه خودرو وارد کشور شده که تعدادی از این خودرو‌ها هنوز در گمرک است.

مخاطب 24- رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه تعدادی خودرو وارداتی از گذشته در گمرکات مانده و تعدادی هم به تازگی وارد شده است، گفت: در صورتی که صاحب کالا و گمرک درخصوص ارزش‌گذاری این خودرو‌ها به توافق نرسیدند، این خودرو‌ها به عنوان اموال متروکه اعلام و به مزایده گذاشته می‌شود.

به گزارش فارس، مهدی اسلام پناه در پاسخ به این سوال که تاکنون چند دستگاه خودرو وارد گمرکات شده و چند دستگاه خودرو از گمرکات ترخیص شده است، اظهار کرد: تاکنون حدود ۵ هزار دستگاه خودرو وارد کشور شده که تعدادی از این خودرو‌ها هنوز در گمرک است.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: علت دپوی این خودرو‌ها در گمرکات، عدم توافق صاحب کالا و گمرک درخصوص ارزش‌گذاری است در واقع این خودرو‌ها در ابتدا باید ارزش‌گذاری شود تا امکان اظهار و ترخیص آن‌ها فراهم شود.

وی با اشاره به وجود ۱۲۱۷ دستگاه خودرو تجاری و سواری وارداتی در گمرک بندر شهید باهنر بیان کرد: تعدادی از این خودرو‌ها از گذشته در گمرک بوده و تعدادی نیز اخیرا وارد گمرک شده است، علت دپوی این خودرو‌ها اختلاف صاحب کالا با گمرک در خصوص ارزش‌گذاری است، بنابراین در جسله‌ای که اخیرا در استان هرمزگان برای روان سازی ترخیص کالا‌های رسوب شده در گمرکات برگزار شد، مقرر شد در صورتی که صاحب کالا و گمرک درخصوص ارزش‌گذاری این خودرو‌ها به توافق نرسیدند، این خودرو‌ها به عنوان اموال متروکه اعلام و به مزایده گذاشته شود تا شرایط ترخیص آن از گمرکات فراهم شود.

اسلام‌پناه گفت: سازمان استاندارد ایران کاملا موافق واردات خودروی با کیفت و رقابتی است، اما برخی مغلطه می‌کنند مبنی بر اینکه سازمان استاندارد مخالف واردات خودرو است.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران اضافه کرد: طیفی از اشخاص حقیقی و حقوقی حاضر نیستند خطا‌ها و مشکلاتی که در حوزه واردات خودرو متعلق به آن‌ها است را بپذیرند و لذا نقطه‌های تاریک خود را پشت هیمنه سازمان ملی استاندارد پنهان می‌کنند.

او با تاکید بر اینکه سازمان ملی استاندارد با واردات میلیون‌ها خودروی با کیفیت و رقابتی هم موافق است، گفت: برخی ظرفیت این واردات را ندارند و می‌گویند سازمان استاندارد مخالفت می‌کند در حالی که اینطور نیست.

منبع: فرارو

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امین میرزازاده طلا گرفت title
در حالی که همه نگاه‌ها به وزن ۱۳۰ کیلو کشتی فرنگی قهرمانی جهان بود امین میرزازاده توانست به مدال طلا دست پیدا کند
سوتی پیمان یوسفی روی آنتن زنده شیر پدر و نان مادر! title
سوتی وحشتناک پیمان یوسفی، گزارشگر سیما روی آنتن زنده در گفتگو با هادی عامل خبرساز شد.
دلیل واقعی ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ سرانجام مشخص شد title
ارزبری بالا و عمل متقابل نسبت به تحریم‌ها به عنوان مهم‌ترین دلایل عدم ورود این گوشی‌ها به ایران محسوب می‌شوند.
دیدار هوادار کوچک ایرانی با رونالدو + فیلم title
هوادار نوجوان ایرانی که آرزوی دیدن رونالدو را داشت در هتل با ستاره پرتغالی دیدار کرد.
اخبار لحظه‌ای از حضور تیم النصر و ستارگانش در ایران title
کریستین رونالدو، سادیو مانه و هم‌تیمی‌هایش تا ساعاتی دیگر پا به تهران خواهند گذاشت تا مهیای یکی از جذاب‌ترین تقابل‌های تاریخی مقابل نماینده ایران شوند.
برگزیده
فروش آنلاین نان قاعده‌مند می‌شود title
قاعده‌مند کردن هزینه‌هایی که اپلیکیشن‌ها در قالب فروش آنلاین نان دریافت می‌کنند در برنامه‌های دولت قرار دارد.
برندگان و تصاویر منتخب مسابقه عکاسی نجوم سال ۲۰۲۳ title
برندگان و تصاویر منتخب مسابقه عکاسی نجوم سال ۲۰۲۳ معرفی شدند. در ادامه می‌توانید عکس‌های برگزیده این دوره از مسابقات عکاسی نجوم را مشاهده کنید.
نگاهی به ۶ فیس لیفت جذاب و موفق در صنعت خودرو ایران title
خودروسازان داخلی با فیس لیفت توانستند محصولات قدیمی خود در قالب محصول جدید به بازار عرضه کنند. در ادامه با ۶ فیس لیفت جذاب و موفق در صنعت خودرو ایران آشنا می‌شویم.
فرصت مهاجرت برای رانندگان title
رییس اتحادیه شرکت های مسافربری از بالا رفتن تقاضای دریافت گواهینامه پایه یک برای مهاجرت خبر داد.