کد خبر: ۲۶۷۳۴
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۷

تامین مسکن فرهنگیان در قالب طرح نهضت ملی کلید خورد

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اراضی معرفی شده توسط وزارت آموزش و پرورش بررسی می‌شود تا در صورت دارا بودن قابلیت لازم، به‌منظور ساخت مسکن فرهنگیان در اختیار طرح نهضت ملی مسکن قرار گیرد.
تامین مسکن فرهنگیان در قالب طرح نهضت ملی کلید خورد

مخاطب 24- ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در نشستی با حضور وزیر آموزش‌وپرورش و مدیران کل آموزش‌وپرورش استان‌های کشورو با تاکید بر اهمیت ویژه تأمین مسکن برای فرهنگیان فاقد مسکن، گفت: حل مشکل فرهنگیان اثراتی به مراتب بیش از سایر اقشار کشور دارد و برای ما از اهمیت مضاعفی برخوردار است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در ادامه تصریح کرد: پیرو نشست مشترک با نمایندگان وزارت آموزش و پرورش در راستای تأمین مسکن فرهنگیان، مقرر شد اراضی معرفی شده از سوی این وزارتخانه بررسی شود تا در صورتی که قابلیت ساخت مسکن داشته باشد در اختیار طرح نهضت ملی مسکن قرار گیرد.

وی ادامه داد: در شهرهایی که وزارت آموزش و پرورش زمین نداشته باشد، سازمان ملی زمین و مسکن تلاش خواهد کرد تا تأمین زمین برای مسکن فرهنگیان انجام شود و در هفته‌های آتی انعقاد تفاهم‌نامه مشترک برای ایجاد وحدت رویه به‌منظور تأمین مسکن فرهنگیان پیگیری خواهد شد.

مالکی بر ضرورت تعیین مدیر پروژه برای پیگیری امور مسکن فرهنگیان در استان از سوی اداره‌های آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: تعیین و معرفی این شخص برای تسریع در پیشبرد امور در استان‌ها بسیار ضروری است.

منبع: مهر

برچسب ها: مسکن فرهنگیان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
معلم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۶
0
0
comments icon تعاونی فرهنگیان را حمایت کنید و به فرهنگیان زمین دهید تا خانه بسازند
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جنجال فریبا نادری ادامه دارد! جنجال فریبا نادری ادامه دارد!
ماجرا از یک گفت‌وگوی اینترنتی آغاز شد، اما به بحثی گسترده درباره جامعه امروز ایران انجامید. اظهارات فریبا نادری درباره طبقه اجتماعی خود، نه‌فقط واکنشی مجازی، که بازتاب نارضایتی در میان مردم بود و این پرسش را ایجاد کرد که آیا جامعه با شکاف و گسست مواجه شده است؟
کاهش شدید قیمت جهانی طلا کاهش شدید قیمت جهانی طلا
اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد توافق اولیه تجاری با چین در راه است؛ این موضوع می‌تواند فشار نزولی قابل توجهی بر قیمت جهانی طلا وارد کند.
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
ثبت‌نام آزمون ورودی مقطع دکتری سال ۱۴۰۵ تا روز یکشنبه ۱۱ آبان ادامه دارد. در این دوره، سه نوع سهمیه برای داوطلبان ایثارگر، مربیان دانشگاهی و استعداد‌های درخشان در نظر گرفته شده است.
کودک معلول در کلاردشت مورد آزار جنسی قرار گرفت کودک معلول در کلاردشت مورد آزار جنسی قرار گرفت
در پی انتشار خبر آزار جسمی «درسا» کودک ۷ ساله معلول در کلاردشت، سازمان بهزیستی مازندران با برگزاری جلسه فوق‌العاده، مجوز فعالیت مؤسسه خیریه متخلف را لغو کرد.
شاکی پژمان جمشیدی سکوتش را شکست شاکی پژمان جمشیدی سکوتش را شکست
شاکی پرونده پژمان جمشیدی از پیشنهاد ۵۰ میلیاردی برای صرف‌نظر از شکایت و ادعای صیغه محرمیت متهم در دادگاه پرده برداشت.
تذکر جدی مجلس به وزیر کار و رفاه اجتماعی تذکر جدی مجلس به وزیر کار و رفاه اجتماعی
در جلسه علنی مجلس، رئیس مجلس با انتقاد از عملکرد وزارت رفاه در اجرای طرح کالابرگ الکترونیک، خواستار شفاف‌سازی درباره نحوه دهک‌بندی و دسترسی مردم به سامانه رفاه ایرانیان شد.
پزشکیان: اکو نیازمند زیرساخت‌های اقتصادی و پلیس مشترک است پزشکیان: اکو نیازمند زیرساخت‌های اقتصادی و پلیس مشترک است
رئیس‌جمهور در نشست وزرای کشور‌های عضو اکو با تأکید بر لزوم توسعه زیرساخت‌های اقتصادی، همکاری امنیتی و ایجاد پلیس مشترک منطقه‌ای گفت: عصر همکاری‌های سطحی به پایان رسیده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر