کد خبر: ۲۶۷۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۰
این لایحه مسکوت می‌ماند؛

اختلاف نظر در دولت بر سر وزارت بازرگانی

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه وزارت بازرگانی تا برطرف شدن تناقضات و ایجاد یکسری اصلاحات برای عدم تداخل با سایر وزارتخانه‌ها مسکوت می‌ماند.
اختلاف نظر در دولت بر سر وزارت بازرگانی

مخاطب 24- مجتبی یوسفی درباره آخرین وضعیت تشکیل وزارت بازرگانی، گفت: بنده یکی از مخالفان جدی تشکیل این وزارتخانه هستم، چرا که در همه جای دنیا کسی که تولید می‌کند، در حوزه بازرگانی و توزیع نیز فعالیت می‌کند.

او ادامه داد: در کشور خودمان نیز در این خصوص تجربه شکست خورده داریم و شاهد بودیم که چندین بار این وزارتخانه تفکیک و ادغام شد و گاهی حتی این وزارتخانه تبدیل به وزارت واردات شد و عدم توجه به تولیدکنندگان ایرانی، ضربه جدی به تولید کشور زد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در آن زمان با فشار دولت و کسانی که آن لایحه مدنظرشان بود، تشکیل وزارت بازرگانی رأی آورد که در فرآیند اجرا اشکالاتی اعم از تداخل کاری با سایر وزارتخانه‌ها ایجاد شد، برای مثال در بحث مجوز و گمرگات تداخلاتی با وزارت جهاد به وجود آمد و مشکلات کالاهای اساسی را بیشتر کرد.

او با بیان اینکه در بدنه دولت نیز اختلاف نظر درباره به نتیجه رسیدن لایحه تشکیل وزارت بازرگانی وجود دارد، گفت: بعد از رأی آوردن وزیر جدید صمت، در دولت درباره تشکیل این وزارتخانه دوگانگی ایجاد شده و نظرات موافق و مخالف جدی وجود دارد. بعضی می‌گویند با روی کار آمدن وزیر جدید باید فرصت داده شود و بعضی می‌گویند وزارت صمت از ابتدا اشکال داشت و بعضی دیگر دنبال ایجاد سازمان بازرگانی به جای وزارتخانه هستند.

یوسفی افزود: در مجموع برآیند این شده که این لایحه تا برطرف شدن تناقضات و ایجاد یکسری اصلاحات برای عدم تداخل با سایر وزارتخانه‌ها مسکوت بماند و مجلس نیز کمک می‌کند تا یک وحدت نظری در دولت در این زمینه ایجاد شود.

منبع: مهر

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر