کد خبر: ۲۶۷۰۲
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۴

تکلیف شاغلین غیر رسمی آموزش و پرورش چه می‌شود؟

شاغلان غیر رسمی آموزش و پرورش تعیین تکلیف شوند.
تکلیف شاغلین غیر رسمی آموزش و پرورش چه می‌شود؟

مخاطب 24- وزارت آموزش‌وپرورش کشور برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود به صورت سالانه، بخش زیادی از کمبود نیرو را با استخدام افراد واجد شرایط به صورت پیمانی و حق‌التدریسی جبران می‌نماید. این وزارتخانه به منظور افزایش امنیت شغلی و مزایای کارمندان پیمانی خود، طرح​ تبدیل وضعیت استخدامی را ارائه کرده است.

دو طرح برای طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمان آموزش‌وپرورش در مجلس هم مطرح است یکی طرح کمیسیون آموزش که روی آزمون عمومی تاکید دارد و دیگری طرحی است  که روی آزمون داخلی و استفاده حداکثری از ظرفیت نیروهای بعد از سال ۱۳۹۱ متمرکز است

معاون مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش‌وپرورش هم گفته: برای نیروهای خرید خدمات یک دوره توانمندسازی در دانشگاه فرهنگیان برگزار می‌شود و پس از آن از طریق آزمون درون سازمانی تبدیل وضعیت خواهند شد.

 

مسئله استخدام معلم‌های آموزش‌وپرورش و تبدیل وضعیت نیروی‌های غیررسمی بعد از ۹۱ یکی از آن مسائلی است که باعث نگرانی ده‌ها هزار نیروی آموزش‌وپرورش شده است. 

منبع: اندیشه معاصر

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قتل استاد دانشگاه در گتوند توسط قاتلان اجاره‌ای قتل استاد دانشگاه در گتوند توسط قاتلان اجاره‌ای
دادستان گتوند اعلام کرد یک استاد دانشگاه به دست قاتلان اجاره‌ای کشته شد؛ متهمان دستگیر و به ارتکاب قتل عمد اعتراف کردند.
سفر لاریجانی به پاکستان سفر لاریجانی به پاکستان
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی به پاکستان سفر کرد و بر روابط برادرانه و همکاری امنیتی دو کشور در منطقه تأکید کرد.
بازیگر فیلم «شعله» درگذشت بازیگر فیلم «شعله» درگذشت
درمندرا سینگ دئول، بازیگر کهنه‌کار بالیوود و ستاره فیلم «شعله»، روز دوشنبه در سن ۸۹ سالگی درگذشت، یک روز پیش از تولد ۹۰ سالگی‌اش.
سازمان حقوق بشری: اسرائیل در کرانه باختری نسل‌کشی می‌کند سازمان حقوق بشری: اسرائیل در کرانه باختری نسل‌کشی می‌کند
بتسیلم اعلام کرد رژیم اسرائیل از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از هزار فلسطینی در کرانه باختری کشته و خشونت علیه غیرنظامیان ادامه دارد.
لاریجانی: راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است لاریجانی: راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است
علی لاریجانی در واکنش به شهادت هیثم علی طباطبایی گفت نتانیاهو با ادامه ماجراجویی‌های خود نشان داده که راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است.
فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان
محمد جواد اینانلو، مدیر موزه فرش ایران در استودیو مخاطب۲۴ بر ضرورت افزایش بازدید از موزه فرش ایران تأکید کرد و آن را راهی برای احیای پیوند نسل جوان با میراث اصیل ایرانی دانست.
فیلم لحظه ترور فرمانده حزب‌الله توسط اسرائیل منتشر شد فیلم لحظه ترور فرمانده حزب‌الله توسط اسرائیل منتشر شد
ارتش رژیم صهیونیستی تصاویر لحظه ترور هیثم علی طباطبایی، فرمانده نظامی حزب‌الله، را منتشر کرد؛ این اقدام واکنش‌های گسترده‌ای در منطقه به دنبال داشت.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر