کد خبر: ۲۶۶۹۲
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۸

سرعت اینترنت ۵G آیفون ۱۵ پرو افزایش چشمگیری داشته است

طبق بررسی‌ها سرعت اینترنت ۵G آیفون ۱۵ پرو ۲۴ درصد سریع‌تر از آیفون ۱۴ پرو شده و یک فیلم ۱ گیگابایتی را در عرض ۳۰ ثانیه دانلود می‌کند!
سرعت اینترنت ۵G آیفون ۱۵ پرو افزایش چشمگیری داشته است

مخاطب 24- در رویداد “Wonderlust” اپل که با محوریت رونمایی از آیفون ۱۵،ایفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ پرومکس در روز سه‌شنبه برگزار شد، تمرکز اصلی روی معرفی تراشه توانمند A17 Pro و استفاده از فریم تیتانیومی روی دو مدل پرو این خانواده بود. اما یکی از پیشرفت‌های چشمگیر گوشی‌های اپل که از چشم ما دور مانده، ظاهرا مودم به‌کار رفته در زیر پوست آن است. چرا که بررسی‌ها نشان می‌دهد سرعت اینترنت 5G آیفون ۱۵ پرو افزایش قابل توجهی نسبت به مدل قبلی، آیفون ۱۴ پرو داشته است.

سرعت دانلود آیفون ۱۵ پرو چقدر است؟

با توجه به نتایج آنالیزی که تیم تحقیقاتی SpeedSmart روی وبلاگ خودش قرار داده،‌ گوشی iPhone 15 Pro اپل می‌تواند متوسط سرعت دانلود ۲۵۵ مگابیت بر ثانیه‌ای (معادل ۳۲ مگابایت بر ثانیه) را بر بستر اینترنت 5G فراهم کند. این به‌معنای سرعتی ۲۴ درصد سریع‌تر از نسل قبلی خواهد بود. بنابراین اگر می‌خواهید یک فیلم با حجم ۱ گیگابایت را روی گوشی خود دانلود کنید، فقط به ۳۰ ثانیه زمان احتیاج خواهید داشت!

فراموش نکنید که سرعت اینترنت آیفون شما می‌تواند با توجه به میزان پوشش‌دهی آنتن در محلی که در آن هستید، فعالیت اپلیکیشن‌های آنلاین در پس زمینه گوشی و خدمات شرکت مخابراتی که از آن استفاده می‌کنید، متفاوت باشد. این آزمون روی سه شبکه مخابراتی AT&T و T-Mobile و Verizon گرفته شده است. که نتایج آن را می‌توانید در تصویر زیر ببینید. البته این احتمال وجود دارد که ویژگی‌های آی او اس ۱۷ ، به بهبود وضعیت اینترنت گوشی آیفون ۱۵ پرو کمک کنند.

همه این‌ها به‌لطف حضور مودم اسنپدراگون X70 کوالکام به‌دست آمده است. این جدیدترین مودم 5G شرکت کوالکام برای گوشی‌های هوشمند است که انرژی کارآمد، کاهش تاخیر و بهبود پوشش‌دهی آنتن را تضمین می‌کند. این درحالیست که نسل قبلی آیفون‌های اپل به مودم قدیمی‌تر اسنپدراگون X65 مجهز بودند. اسنپدراگون ایکس ۷۰ دقیقا همان مودمی است که به‌واسطه چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۲ به‌زیر قاب گوشی‌های پرچمدار اندرویدی مثل گلکسی S23 Ultra نیز حضور دارد.

پیش از معرفی آیفون‌های جدید، شایعاتی مبنی بر توسعه یک مودم 5G توسط خود اپل برای جایگزین شدن با مودم‌های شرکت کوالکام شنیده می‌شد. این کار می‌تواند سودآوری فروش آیفون‌ها را برای اپل افزایش دهد. اما سوال اینجاست که آیا اپل می‌توانست بدون کمک گرفتن از کوالکام، با سرعت اینترنت 5G آیفون ۱۵ پرو رکورد خودش را جابجا کند؟ بر اساس قراردادی که اپل با کوالکام منعقد کرده، این دو شرکت حداقل تا ۳ سال آینده با یکدیگر همکاری خواهند کرد و خبری از مودم داخلی اپل نیست.

کوالکام همچنین چند روز پیش بود از Snapdragon 5G Modem-RF Systems برای گوشی‌های هوشمند رونمایی کرد که طی سال‌های ۲۰۲۴، ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ در آیفون‌های اپل به‌کار خواهد رفت. اگر پیش‌بینی‌ها درست از آب درآید، در آیفون ۱۸ می‌توانیم شاهد حضور این مودم فوق پیشرفته باشیم.

منبع: گجت نیوز 

برچسب ها: آیفون گوشی
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.