کد خبر: ۲۶۶۶۲
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۷

دیدار رئیس‌جمهور با خانواده شهید مدافع امنیت سلمان امیراحمدی

دکتر سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر پنجشنبه ۲۳ شهریور و همزمان با سالروز رحلت نبی مکرم اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)، با حضور در منزل شهیدان روح‌الله و سلمان امیراحمدی با مادر و دیگر اعضای خانواده این دو شهید امر به معروف و مدافع امنیت دیدار و گفتگو کرد.
دیدار رئیس‌جمهور با خانواده شهید مدافع امنیت سلمان امیراحمدی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ شهید سلمان امیراحمدی از کارکنان این سازمان و از شهدای مدافع امنیت است که در اغتشاشات سال گذشته در منطقه ۱۷ تهران به شهادت رسید.

براساس این گزارش و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، دکتر رئیسی در این دیدار با اشاره به شکست مفتضحانه پروژه دشمنان برای به آشوب کشاندن کشور و متوقف ساختن پیشرفت‌های نظام و انقلاب اسلامی در جریان اغتشاشات سال گذشته گفت: امروز فضای کشور در همه عرصه‌ها فضای کار، تلاش، مجاهدت و پیشرفت بوده و دشمنی که با فتنه و آشوب به‌دنبال متوقف ساختن حرکت رو به پیشرفت کشور و انقلاب بود، در وضعیت نا امیدی و افول است.
رئیس جمهور با اشاره به قساوت و بی‌رحمی دشمنان و برخی پادو‌های آنان در به شهادت رساندن شهدای مدافع امنیت در اغتشاشات سال گذشته تصریح کرد: امروز به برکت خون این شهدا کشورمان بیش از هر زمان دیگری امنیت دارد و همه ما وظیفه داریم نسبت به آرمان بلند این شهیدان وفادار بمانیم.
دکتر رئیسی با بیان اینکه خانواده معظم شهدا پرچم‌های برافراشته ایثار و شهادت در سراسر کشور هستند، افزود: این پرچم‌ها همواره باید برافراشته نگه داشته شود تا همچنان یاد شهید و شهادت و ایثار و گذشت در کشور باقی بماند.
رئیس قوه مجریه با تأکید بر اینکه همه مدیران و مسئولان نیز باید بدانند که امنیت کشور و جایگاه امروز آنان مرهون خون شهدا و از خودگذشتگی آنهاست، افزود: ایستادگی و صلابت ملت ایران، به‌ویژه خانواده معظم شهدا، نوید دهنده آینده‌ای بسیار روشن برای انقلاب اسلامی است.
گفتنی است فرزند دیگر این خانواده، شهید روح‌الله امیر‌احمدی نیز سال ۸۵ در راه امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسیده بود.
همچنین مرحوم حسینعلی امیراحمدی پدر شهیدان امیراحمدی نیز پس از یک‌بار جانبازی به دست منافقین و چندین بار مجروحیت در دفاع مقدس، در اسفند سال ۹۸ درگذشت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هلن رشیدپور دختر جوان رضا رشیدپور سوژه فضای مجازی هلن رشیدپور دختر جوان رضا رشیدپور سوژه فضای مجازی
هلن رشیدپور به واسطه منتشر کردن عکس او توسط پدرش در شبکه های اجتماعی معروف شده است و این روز ها همه دنبال بیوگرافی او هستند.
اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ
رسانه‌های آلمان گزارش دادند پروازهای فرودگاه مونیخ به دنبال مشاهده یک پهپاد ناشناس به حالت تعلیق درآمد و این اتفاق باعث لغو دست‌کم ۲۰ پرواز و بروز اختلال گسترده در برنامه سفرها شد.
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر