کد خبر: ۲۶۶۵۷
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴

نفت برای سومین هفته صعود کرد

قیمت نفت روز جمعه به بالاترین رکورد در ۱۰ ماه اخیر صعود کرد و سومین رشد هفتگی متوالی را تحت تاثیر کمبود عرضه و خوشبینی به بهبود تقاضای چین، به ثبت رساند.
نفت برای سومین هفته صعود کرد

مخاطب 24- بهای معاملات وست تگزاس اینترنت آمریکا با ۶۱ سنت معادل ۰.۷ درصد افزایش، در ۹۰ دلار و ۷۷ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات نفت برنت با ۲۳ سنت معادل ۰.۳ افزایش، در ۹۳ دلار و ۹۳ سنت در هر بشکه بسته شد. هر دو شاخص در ابتدای معاملات روز جمعه به بالاترین حد خود از نوامبر سال ۲۰۲۲ صعود کرده بودند و برای کل هفته حدود چهار درصد افزایش پیدا کردند.

 قیمت نفت همچنین در مسیر بزرگ‌ترین رشد سه ماهه از زمان آغاز حمله نظامی روسیه به اوکراین در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۲ قرار دارد.

فیونا سینکوتا، تحلیلگر شرکت سیتی ایندکس، در این باره گفت: نگرانی‌های عرضه همچنان عامل تاثیرگذار بر قیمت‌ها از زمان اعلام تصمیم عربستان سعودی و روسیه برای تمدید کاهش عرضه داوطلبانه ۱.۳ میلیون بشکه در روز نفت تا پایان سال ۲۰۲۳، بوده است. آمار تولید صنعتی و خرده فروشی بهتر از حد مطلوب از سوی چین هم، هفته گذشته از قیمت نفت حمایت کرد زیرا شرایط اقتصادی این کشور برای تقاضا برای نفت تا پایان امسال حائز اهمیت محسوب می‌شود.

آمار جدید نشان داد پالایش نفت چین حدود یک پنجم نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است زیرا پالایشگاه‌های این کشور، به منظور بهره‌برداری از تقاضای جهانی بالا برای فرآورده‌های نفتی، تولیدشان را در نرخ بالایی نگه داشته اند.

 به گفته پیتر مکنالی، تحلیلگر تردبریج، انتظارات برای ملایم شدن رشد تولید نفت آمریکا هم از قیمت‌های نفت در هفته‌های اخیر حمایت کرده است.

 به نظر می‌رسد رشد عرضه از سوی آمریکا محدود باشد زیرا تولید کنندگان فعالیت حفاری را حدود ۲۰ درصد نسبت به اوج سال گذشته کاهش دادند.

بر اساس گزارش رویترز، آمار شرکت خدمات انرژی بیکر هیوز نشان داد شرکت‌های انرژی آمریکایی در هفته منتهی به ۱۵ سپتامبر، تعداد دکل‌های حفاری نفت و گاز را ۹ حلقه افزایش داده و به ۶۴۱ حلقه رساندند. تعداد دکل‌های حفاری نفت آمریکا دو حلقه افزایش یافت و به ۵۱۵ حلقه رسید، در حالی که تعداد دکل‌های حفاری گاز با هشت حلقه افزایش، به ۱۲۱ حلقه رسید. با وجود رشد هفتگی تعداد دکل‌ها، مجموع آنها، همچنان ۱۲۲ حلقه معادل ۱۶ درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته است.

منبع: ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر