کد خبر: ۲۶۶۵۴
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳
وزیر نفت خیال مردم را راحت کرد؛

نگران بنزین نباشید

وزیر نفت گفت:برخی از رسانه‌های معاند یک مدت به شایعات بنزینی از جمله تغییر قیمت بنزین و کمبود آن دامن می‌زدند که در ایام اربعین با حجم بالای تردد زوار در مرزها، مشکلی در تامین بنزین نداشتیم.
نگران بنزین نباشید

مخاطب 24- اوجی وزیر نفت گفت: با توجه به قرار داشتن در ایام پایان تعطیلات تابستانی و مسافرت‌های گسترده در استان‌های شمال شرق و شمال کشور، مصرف بنزین نصاب‌های بی سابقه‌ای را ثبت می‌کند.

او افزود: مصرف روزانه ۱۳۷ میلیون لیتر است وبه طورمیانگین ۱۲ تا ۱۵ درصد افزایش نشان می‌دهد و در حوزه تولید هم، با اقداماتی که در حوزه پالایشگاه‌های موجود و افزایش ظرفیت تولید پالایشگاه آبادان انجام شد، به طور میانگین ۱۲ تا ۱۵ میلیون لیتر به ظرفیت تولید بنزین یعنی ۱۲ درصد اضافه شده است.

وزیر نفت ادامه داد: در بحث انتقال بنزین نسبت به سال گذشته نزدیک به ۲.۳ میلیارد لیتر فرآورده بیشتری از استان هرمزگان به استان‌های مرکزی و شمال کشور منتقل کردیم که افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی را نشان می‌دهد.

او بیان کرد: در بحث اقدامات بلندمدت هم احداث پتروپالایشگاه‌ها را داریم که به طور جد آن را دنبال می‌کنیم و امیدواریم که تا پایان امسال، اولین پالایشگاه تولید بنزین به نام آدیش جنوبی با ظرفیت ۶۰ هزار بشکه در روز به بهره برداری برسد.

اوجی اظهار کرد: پالایشگاه مهر خلیج فارس هم حدود ۵۰ درصد پیشرفت دارد که پیش بینی می‌کنیمتا پایان سال آینده (۱۴۰۳) به بهره برداری برسد.

وی درباره سایر اقدامات در حوزه انتقال فرآورده‌های نفتی گفت: عمده تولید فرآورده‌های نفتی در جنوب کشور است و عمده مصارف در مرکز، شمال و شمال شرق صورت می‌گیرد که فاصله‌ای هزار تا ۱۵۰۰ کیلومتری بین مبادی تولید و مصرف نشان می‌دهد و این فاصله عمدتا توسط تانکر‌های نفتکش طی می‌شود.

وزیر نفت ادامه داد: طرح انتقال فرآورده‌های نفتی با خط لوله از هرمزگان در جنوب کشور تا خراسان رضوی در شمال شرقی را آغاز کردیم که تا ۲۰ روز آینده، نزدیک به ۴۶۰ کیلومتر آن به بهره برداری می‌رسد.

او تاکید کرد: بهره برداری از این خط لوله حدود دو هزار تانکر سوخترسانی که در این حدفاصل کار می‌کردند را جمع آوری می‌کند و باعث جلوگیری از آلودگی، کاهش هزینه حمل‌ونقل و تصادفات تانکر‌های سوخترسان در جاده‌ها می‌شود.

 اوجی همچنین گفت: این خط لوله تا بجنورد، خراسان رضوی و خراسان شمالی ادامه می‌یابد تا با احداث کامل آن، ۱۴ تا ۱۵ هزار تانکر سوخترسان در این مسیر، جمع آوری شوند.

واردات بنزین فقط از نوع سوآپ غیرهمنام است

او درباره تامین بنزین در شرایط ناترازی هم گفت: برخی از رسانه‌های معاند یک مدت به شایعات بنزینی از جمله تغییر قیمت بنزین و کمبود آن دامن می‌زدند که در ایام اربعین با حجم بالای تردد زوار در مرزها، مشکلی در تامین بنزین نداشتیم.

وزیر نفت ادامه داد: نگرانی در بحث تامین بنزین وجود ندارد و اگر وارداتی هم صورت می‌گیرد، به صورت سوآپ غیرهمنام و یک تجارت در حوزه انرژی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

 

 

برچسب ها: بنزین وزیر نفت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر