کد خبر: ۲۶۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۳
رونالدو در ۳۸ سالگی مهاجم خوفناکی نیست؛ کنعانی و پورعلی‌گنجی او را مهار می‌کنند؛
در آستانه دیدار حساس پرسپولیس و النصر عربستان، سرمربی و کاپیتان پیشین نماینده کشورمان معتقد است تیم یحیی گل‌محمدی به هیچ وجه بازنده نخواهد بود.

مخاطب 24- یکی از سوژه‌های اصلی فوتبال ایران و رسانه‌ها، حتی در فضای مجازی حضور کریستیانو رونالدو در تهران و بازی او برابر پرسپولیس بوده است.

حمید درخشان کاپیتان اسبق تیم ملی ایران در این رابطه نظر جالبی داشت و گفت: به اعتقاد من بیش از اندازه به کریستیانو رونالدو پرداخته شده است. این درحالی است که پرسپولیس با النصر عربستان بازی دارد و نه فقط رونالدو! البته شکی نیست کریستیانو رونالدو بازیکن بزرگی بوده و زمانی که در دوره اول حضورش در منچستر یونایتد شاگرد آلکس فرگوسن بود خودش را به دنیای فوتبال معرفی کرد و در حد یک فوق ستاره ظاهر شد.

وی ادامه داد: دوران اوج کریستیانو رونالدو اما در رئال مادرید بود. او در این تیم تمامی رکوردها را شکست و بهترین گلزن این تیم شد و جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را بالای سر برد اما رئال مادرید هیچ بازیکنی را بی دلیل از دست نمی‌دهد. هرچند او با یوونتوس هم قهرمان کالچو و لیگ ایتالیا شد اما از آن رونالدوی سابق فاصله زیادی گرفته بود. بعد هم که دیدیدم در بازگشت به منچستر یونایتد به شدت نزول کرده و با چند مربی به مشکل خورد تا در نهایت اخراج شود.

درخشان افزود: رونالدو پا به سن گذاشته و به قول معروف در دوران بازنشستگی به الهلال عربستان آمده است. من نمی‌گویم بازیکن یا مهاجم بزرگی نیست اما تأکید می‌کنم دیگر آن مهاجم و بازیکن خوفناک نیست چون ۳۸ ساله شده است. او در ۳۸ سالگی دیگر نمی‌تواند دوندگی سابق را داشته باشد و به همین خاطر معتقدم مرتضی پورعلی گنجی، محمدحسین کنعانی زادگان یا حتی گئورگی گولسیانی می‌توانند این ستاره پرتغالی را مهار کنند. بنابراین توجه بیش از اندازه به کریستیانو رونالدو پرداخته می‌شود درحالی که این تیم مانه، بروزوویچ، اوتاویو و لاپورت را هم دارد. حواس همه به ویژه بازیکنان پرسپولیس نباید به این بازیکن پا به سن گذاشته پرتغالی توجه کنند چون حواس آنها و تمرکزشان روی سایر بازیکنان از بین می‌رود. البته حتم دارم یحیی گل محمدی و کادرفنی پرسپولیس با تجربه‌ای که دارند می‌توانند این موضوع را مدیریت کنند.

سرمربی سابق پرسپولیس در خصوص اظهر نظر اخیرش مبنی بر اینکه دیدار این تیم برابر النصر عربستان به تساوی کشیده می‌شود نیز تصریح کرد: من مطمئن هستم اگر این بازی حساس با حضور تماشاگران پرسپولیس برگزار می‌شد شانس برد پرسپولیس ۶۰ به ۴۰ می‌شد اما می‌دانیم این تیم از حضور تماشاگرانش محروم است. بنابراین پیش بینی کردم احتمال تساوی این دیدار بیشتر است. هرچند به عنوان یک پرسپولیسی امیدوارم تیم محبوب خودم برنده بازی برابر النصر شود. هرچند این روزها برخی‌ها پیشداوری کرده و به دلیل تعدد ستاره‌های النصر این تیم را برنده دیدار دانسته اند ولی شک ندارم پرسپولیس بباز تیم النصر در تهران نیست. فقط نباید این تیم را بیش از اندازه بزرگ کرد. من نمی‌گویم تیم کوچکی است اما بازی در تهران برگزار می‌شود و باید با اعتماد به نفس بالا مقابل این تیم صف آرایی کرد.

کاپیتان پیشین پرسپولیس ضمن اشاره به مصدومیت علیرضا بیرانوند، یادآور شد: علیرضا بیرانوند یک بازیکن بدون جانشین در تیم پرسپولیس است. هر تیمی که چنین دروازه بانی داشته باشد می‌تواند در هر رقابتی مدعی باشد و می‌دانم تمام تلاش خودش را می‌کند تا به این بازی برسد. نکته‌ای که اما نگران کننده به نظر می‌رسد خدای ناکرده نرسیدن علیرضا بیرانوند به دیدار با النصر است. به اعتقاد من مشکل اصلی قانون ۱۹ سهمیه بزرگسال است که به تازگی به تصویب رسیده است تا پرسپولیس گلر دوم خود را قرض بدهد. امیدوارم علیرضا بیرانوند بتواند با تلاش کادرپزشکی پرسپولیس به این بازی حساس برسد چرا که حضورش همان قدر روحیه بخش است که عدم حضورش می‌تواند دردسرساز باشد. گرچه بیرانوند در گذشته هم نشان داده و ثابت کرده است بازیکن متعصب و با غیرتی است که می‌تواند هر مصدومیت یا غیرممکنی را ممکن کند. ضمن آن که حضور علیرضا بیرانوند که ضربه پنالتی رونالدو را در جام جهانی ۲۰۱۸ مهار کرده یک وزنه روحی برای تیم پرسپولیس خواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امین میرزازاده طلا گرفت title
در حالی که همه نگاه‌ها به وزن ۱۳۰ کیلو کشتی فرنگی قهرمانی جهان بود امین میرزازاده توانست به مدال طلا دست پیدا کند
سوتی پیمان یوسفی روی آنتن زنده شیر پدر و نان مادر! title
سوتی وحشتناک پیمان یوسفی، گزارشگر سیما روی آنتن زنده در گفتگو با هادی عامل خبرساز شد.
دلیل واقعی ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ سرانجام مشخص شد title
ارزبری بالا و عمل متقابل نسبت به تحریم‌ها به عنوان مهم‌ترین دلایل عدم ورود این گوشی‌ها به ایران محسوب می‌شوند.
دیدار هوادار کوچک ایرانی با رونالدو + فیلم title
هوادار نوجوان ایرانی که آرزوی دیدن رونالدو را داشت در هتل با ستاره پرتغالی دیدار کرد.
اخبار لحظه‌ای از حضور تیم النصر و ستارگانش در ایران title
کریستین رونالدو، سادیو مانه و هم‌تیمی‌هایش تا ساعاتی دیگر پا به تهران خواهند گذاشت تا مهیای یکی از جذاب‌ترین تقابل‌های تاریخی مقابل نماینده ایران شوند.
برگزیده
فروش آنلاین نان قاعده‌مند می‌شود title
قاعده‌مند کردن هزینه‌هایی که اپلیکیشن‌ها در قالب فروش آنلاین نان دریافت می‌کنند در برنامه‌های دولت قرار دارد.
برندگان و تصاویر منتخب مسابقه عکاسی نجوم سال ۲۰۲۳ title
برندگان و تصاویر منتخب مسابقه عکاسی نجوم سال ۲۰۲۳ معرفی شدند. در ادامه می‌توانید عکس‌های برگزیده این دوره از مسابقات عکاسی نجوم را مشاهده کنید.
نگاهی به ۶ فیس لیفت جذاب و موفق در صنعت خودرو ایران title
خودروسازان داخلی با فیس لیفت توانستند محصولات قدیمی خود در قالب محصول جدید به بازار عرضه کنند. در ادامه با ۶ فیس لیفت جذاب و موفق در صنعت خودرو ایران آشنا می‌شویم.
فرصت مهاجرت برای رانندگان title
رییس اتحادیه شرکت های مسافربری از بالا رفتن تقاضای دریافت گواهینامه پایه یک برای مهاجرت خبر داد.