کد خبر: ۲۶۶۳۰
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۹
ورود و خروج پول‌های حقیقی با بازار اوراق بهادار تهران

رقم خروج پول‌های حقیقی از بورس در شش ماه ابتدایی دو سال اخیر

چند سالی است که در بازار سرمایه بحث ورود و خروج پول‌های حقیقی و حقوقی بر سر زبان‌ها افتاده است و این موضوع همچنان برای خیلی از افراد و فعالان بازار از جذابیت بالایی برخوردار است.
رقم خروج پول‌های حقیقی از بورس در شش ماه ابتدایی دو سال اخیر

مخاطب 24- برای محاسبه خالص ورود و خروج پول حقیقی از بازار یا نماد، تعداد حجم فروش رفته توسط حقیقی‌ها را در مقابل حجم خریداری شده توسط همین گروه مورد بررسی قرار می‌دهند.

برای محاسبه خالص ورود و خروج پول حقیقی از بازار یا نماد، تعداد حجم فروش رفته توسط حقیقی‌ها را در مقابل حجم خریداری شده توسط همین گروه مورد بررسی قرار می‌دهند. ورود و خروج پول در شش ماه اول سال ۱۴۰۱  طبق اطلاعات دریافت شده از سایت مدیریت فناوری بورس تهران و صرفاً برای نمادهای بورسی در طول شش ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۱ به ترتیب از فروردین ماه ۱۴۰۱ تا پایان شهریور ماه این سال خالص ارقام خارج شده به شرح جدول ارائه شده است که بیشترین خروج پول در نیمه اول سال ۱۴۰۱ در خرداد ماه رقم خورده است و با خروج بیش از ۶ هزار و ۷۶۳ میلیارد تومان خالص پول‌های حقیقی از نمادهای بورسی بازار اوراق بهادار تهران ثبت گردیده و کمترین میزان هم مربوط به فروردین ماه این سال است که رقم ۲۲۶ میلیارد تومان خروج پول حقیقی‌ها را به خود گرفته است. مجموع پول خارج شده در نیمه اول سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۹ هزار و ۱۴۴ میلیارد تومان بوده است.ورود و خروج پول در شش ماه اول سال ۱۴۰۲این اتفاق برای نیمه اول سال ۱۴۰۲ نیز رخ داده است (البته این آمار تا ۲۱ شهریور ماه سال جاری است و هفته پایانی شهریور ماه در آن قرار ندارد.) در این مدت (شش ماه ابتدایی سال جاری) رقمی که از بورس تهران توسط افراد حقیقی از بازار خارج شده است به میزان ۲۳ هزار و ۹۲۳ میلیارد تومان بوده است که این میزان خروج پول از اردیبهشت ماه تا شهریور ماه رخ داده است و بازار در فروردین ماه سال جاری بیش از ۶ هزار و ۴۹ میلیارد تومان ورود پول حقیقی را به خود دید که می‌تواند با کسر ورود پول حقیقی‌ها در فروردین ماه از خروج این افراد در ماه‌های بعدی به رقم ۱۷ هزار و ۸۷۴ میلیارد خالص خروج پول‌های حقیقی در این بازده زمانی برسیم. این موضوع نشان می‌دهد که بازار نیمه اول سال ۱۴۰۱ همچنان درگیر بحران ۹۹ بود و پس از یک سال در ابتدای سال ۱۴۰۲ کمی امید به بازار بورس تهران برگشت. که خالص ورود بیش از ۶ هزار میلیارد تومانی افراد حقیقی به بازار خود گواه این موضوع است و این رقم در یک سال و نیم گذشته از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا شهریور ماه ۱۴۰۲ به عنوان بیشترین ورود پول‌های حقیقی به بازار بوده. اما با اتفاقات اردیبهشت ماه بازهم تکرار بی اعتمادی در بازار به اوج خود رسید. حال باید دید که هفته‌های آینده باز هم شاهد ورود پول‌های حقیقی به بازار خواهیم بود و نیمه دوم سال جاری همچون سال قبل بی رمق خواهد بود یا شاهد تغییراتی در بازار سرمایه کشورمان هستیم.

منبع: اکو ایران 

برچسب ها: پول بازار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر