کد خبر: ۲۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۲

تحویل ۲.۱ میلیون واحد مسکن مهر تاکنون

عضو هیأت مدیره بانک مسکن با بیان اینکه ظرفیت فنی و مهندسی کشور اجازه ساخت یک میلیون مسکن را می‌دهد، گفت: تاکنون ۲ میلیون و ۱۴۰ هزار واحد مسکن مهر تحویل شده و هنوز ۲۲۶ هزار واحد باقی مانده است.
تحویل ۲.۱ میلیون واحد مسکن مهر تاکنون

محسن فاضلیان عضو هیأت مدیره بانک مسکن در هشتمین همایش بورس، بانک و بیمه در جزیره کیش اظهار داشت: تاکنون از محل تسهیلات مسکن در قالب فروش اقساطی برای مسکن مهر ۲ میلیون و ۱۴۰ هزار و ۳۴۹ واحد تعیین تکلیف شده و در سال جاری تا امروز برای بیش از ۳۴ هزار و ۹۱ واحد مسکن مهر دفترچه ارائه شده است.

تحویل ۲.۱ میلیون واحد مسکن مهر تاکنون

وی ادامه داد: آنچه از مسکن مهر مانده ۲۲۶ هزار و ۵۳۶ واحد است که باید تکمیل و ارائه شود. از سال ۸۴ خط اعتباری ۵۰۰ هزار میلیارد ریالی توسط بانک مرکزی برای مسکن مهر اختصاص یافت، در حال حاضر مسکن مهر باقیمانده در برخی مناطق ۳۰ درصد و در برخی مناطق دیگر ۳۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت داشته و آن‌هایی که بالای ۷۰ درصد پیشرفت داشته‌اند، در اولویت قرار دارند.

وی در مورد طرح اقدام ملی مسکن افزود: تا امروز ۲۵۹ هزار و ۴۳۸ واحد مسکن اقدام ملی ثبت‌نام شده و ۱۰۵ هزار میلیارد ریال پول متقاضیان واریز شده است، در کنار این طرح جهش تولید مسکن هم دنبال می‌شود.

عضو هیأت مدیره بانک مسکن در مورد سهم زمین از هزینه مسکن گفت: در شهر‌های بزرگ بین ۵۰ تا ۷۰ درصد، شهر‌های متوسط بین ۳۰ تا ۵۰ درصد و در شهر‌های کوچک زیر ۳۰ درصد از هزینه مسکن مربوط به زمین است.

به گفته فاضلیان، تقاضای انباشته برای مسکن در کشور ۵ میلیون واحد است و هر سال به اندازه تعداد ازدواج‌ها و تشکیل خانواده‌ها به این تقاضا اضافه می‌شود، جمعیت کشور ۸۶ میلیون نفر است که ۲۵ تا ۲۷ میلیون مسکن در کشور وجود دارد. بین ۵ تا ۶ میلیون نفر مستأجر هستند.

وی ادامه داد: برای ساخت یک میلیون مسکن در سال که متراژ متوسط ۷۰ تا ۸۰ متر است در مجموع ۸۰ میلیون متر مربع مسکن باید احداث شود و اگر هزینه هر متر مربع مسکن ۵ میلیون تومان باشد در مجموع ۳۵۰ هزار میلیارد تومان مورد نیاز است و این همان عددی است که به اندازه ۳۶۰ هزار میلیارد تومان برای جهش مسکن در نظر گرفته شده است.

به گفته عضو هیأت مدیره بانک مسکن، با توجه به اینکه عدد نقدینگی در کشور بیش از ۴۲۰۰ هزار میلیارد تومان است عدد ۳۶۰ هزار میلیارد تومان برای احداث مسکن که طی ۲ تا ۳ سال هزینه می‌شود حدود ۷ تا ۱۰ درصد خواهد بود که نمی‌تواند در ایجاد تورم اثرگذار باشد.

فاضلیان گفت: سالانه حدود ۳۵۰ هزار مسکن توسط بخش خصوصی ساخته می‌شود. در روستا‌ها حدود ۲۵۰ هزار توسط بنیاد مسکن و ۴۰۰ هزار مسکن هم در قالب طرح جهش مسکن تولید خواهد شد.

منبع: فارس

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
عطر ترامپ به بازار می‌آید عطر ترامپ به بازار می‌آید
«برای میهن‌دوستانی که هرگز عقب‌نشینی نمی‌کنند»: عطر جدید دونالد ترامپ به‌شدت در فضای مجازی مورد انتقاد قرار گرفته است.
خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید! خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید!
تبدیل شدن خودرو به کالای سرمایه‌ای و هجوم واسطه‌گران در برنامه‌های فروش خودروسازان به واسطه تفاوت قابل ملاحظه بهای کارخانه و بازار، همواره مصرف‌کننده واقعی را از دسترسی به خرید از کارخانه محروم کرده است؛ به‌گونه‌ای که خرید خودرو از کارخانه تبدیل به سودآوردترین اقدام بدون کم‌ترین زحمت و در کوتاه‌ترین زمان برای سرمایه‌گذاران شده بود.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
صفحه خبر بالای تصاویر