کد خبر: ۲۶۶۱۷
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۴

احتمال شوآف مدیران فوتبالی در حضور رونالدو و گرفتن عکس یادگاری

حضور کریستیانو رونالدو به همراه النصر عربستان در ایران توجهات زیادی را به خود جلب کرده است.
احتمال شوآف مدیران فوتبالی در حضور رونالدو و گرفتن عکس یادگاری

مخاطب 24- روز ۲۸ شهریورماه جاری، پرسپولیس در دیداری حساس در لیگ قهرمانان آسیا در استادیوم آزادی تهران میزبان النصر عربستان با ستاره‌های بزرگش نظیر کریستیانو رونالدو، سادیو مانه و ... است.

در روزهای اخیر به همین بهانه و حضور فوق ستاره پرتغالی در ایران، شاهد مصاحبه و اظهار نظرات گوناگون مدیران و مسئولان فوتبالی و غیر فوتبالی بوده‌ایم! به نظر می‌رسد هنگام حضور کریستیانو رونالدو باید در انتظار صف طولانی مدیران مختلف ورزشی و غیرورزشی خود در کنار این چهره برجسته فوتبال جهان باشیم.

این درحالیست که رونالدو پس از شکستن رکورد علی دایی و آقای گلی جهان رابطه بسیار مطلوبی با شهریار فوتبال کشورمان پیدا کرده است. بر همین اساس شنیدیم برخی مسئولان فدراسیون فوتبال و پرسپولیس تلاش‌های برای استفاده از این موقعیت و ملاقات علی دایی و کریستیانو رونالدو داشته اند اما شهریار، تماس‌های تلفنی آقایان را بی پاسخ گذاشته است.

علی دایی شماره تلفن کریستیانو رونالدو را دارد و به راحتی می‌تواند خودش به هتل محل اقامت النصر عربستان رفته و با این ستاره مشهور پرتغالی ملاقات کند اما هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده است. یکی از نزدیکان دایی به خبرورزشی گفت: علی دایی اگر هم بخواهد به ملاقات رونالدو برود خودش تماس می‌گیرد و می‌رود اما در صف طولانی آقایان یا کنار آنها نمی‌ایستد. او علاقه‌ای به شوآف ندارد و دلش نمی‌خواهد کنار بعضی از مدیران کنونی فوتبال ایران عکس بگیرد و...

 
منبع: خبر ورزشی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد
سفیر ایران در واتیکان در دیدار امروز شنبه، ۲۷ اردیبهشت، دیپلمات‌های واتیکان با «پاپ لئوی چهاردهم» ابراز امیدواری کرد در دوره جدید رهبری واتیکان، زمینه‌های تازه‌ای برای گسترش تعاملات فرهنگی، مذهبی و دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و دولت واتیکان فراهم شود.
برگزیده
رونالدو از النصر جدا می‌شود؟ رونالدو از النصر جدا می‌شود؟
به نوشته روزنامه اسپورت عربستان کریستیانو رونالدو با توجه به ناکامی النصر در فصل جاری به جدایی از این تیم در تابستان پیش رو فکر می‌کند.
مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟ مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟
صبح شنبه، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدیدش را صادر کرد.
AFC چرا فدراسیون فوتبال ایران را جریمه کرد؟ AFC چرا فدراسیون فوتبال ایران را جریمه کرد؟
فدراسیون فوتبال ایران به دلیل اخطار‌های زیاد بازیکنان تیم ملی فوتبال ساحلی در جریان جام ملت‌های آسیا جریمه مالی شد.
صفحه خبر بالای تصاویر