کد خبر: ۲۶۵۷۶
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴

استفاده از ظرفیت بازی‌های رایانه‌ای برای حفظ محیط زیست

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست بر لزوم همکاری‌های مشترک برای استفاده از ظرفیت بازی‌های رایانه‌ای جهت حفاظت از محیط زیست تأکید کرد.
استفاده از ظرفیت بازی‌های رایانه‌ای برای حفظ محیط زیست

مخاطب 24- سازمان حفاظت محیط زیست، نورالله مرادی، در بازدید از بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای کشور، خواستار ورود مفاهیم محیط زیستی به بازی‌های رایانه‌ای شد.

وی با اشاره به اینکه بر اساس آمارها بیش از ۴۰ درصد کل مردم کشور مخاطب بازی‌های رایانه‌ای هستند، گفت: بازی‌های رایانه‌ای با توجه به ضریب نفوذ اینترنت، گوشی تلفن همراه و کنسول‌های بازی در سال‌های اخیر بخش بزرگی از زمان فراغت و سرگرمی را در بین گروه‌های سنی مختلف جامعه به خود اختصاص داده و از ظرفیت بالایی برای فرهنگ‌سازی و انتقال مفاهیم محیط زیستی برخوردار است.

مرادی ضمن تشکر از فعالیت‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، افزود: حجم بالای مخاطبان بازی‌های رایانه‌ای نشان‌دهنده این است که در توجه به نقش این بازی‌ها برای پُرکردن اوقات فراغت و انتقال مفاهیم کارهای زیادی برای انجام وجود دارد.

وی موضوعات محیط زیستی همچون آب، هوا، جنگل و تنوع زیستی را برای تولید بازی‌های رایانه‌ای جذاب و پرمخاطب ارزیابی کرد و افزود: از این ظرفیت که تکنولوژی‌های جدید همچون کنسول‌های رایانه‌ای، تلفن همراه هوشمند و فناوری‌های «ای آر» و «وی آر» در دنیای امروز به‌وجود آورده‌اند، باید در خدمت آموزش و اشاعه فرهنگ محیط زیستی بهره‌برداری کنیم.

مرادی با اشاره به اینکه نوک پیکان خبرسازی‌های منفی رسانه‌های بیگانه به سمت محیط زیست نشانه رفته و تلاش دشمن این است که با تولید اخبار منفی محیط زیستی و ایجاد حس ناامیدی جو جامعه متشنج کند، گفت: استفاده از تمام ابزارهای رسانه‌ای و فرهنگی و افزایش آگاهی و سواد محیط زیستی جامعه، یکی از راه‌های مقابله با تهدیدات امنیتی است و بازی‌های رایانه‌ای نیز به عنوان یک رسانه نوین که سهم زیادی در پرکردن اوقات فراغت بخش بزرگی از جامعه دارد، می‌تواند به سهم خود در آن نقش داشته باشد.

وی، زبان، جغرافیا و دین را سه مؤلفه اصلی هویتی برشمرد و ادامه داد: در تولید بازی‌های رایانه‌ای در کشور باید به این مولفه‌ها توجه شود و بازی ساخته شود تا حس وطن دوستی و تعلق را در بین مخاطبان افزایش دهد.

مرادی، تحقق انجام فعالیت‌های مشترک همکاری را با ایجاد کارگروه مشترک تخصصی متشکل از کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای دانست و افزود: امیدوارم با شکل‌گیری این کارگروه، همکاری‌های خوبی در راستای تولید بازی‌های محیط زیستی انجام شود.

 

منبع: مهر

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟ نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟
در پی اعلام برخی مسافران در خصوص افزایش نرخ بلیت اتوبوس در برخی مسیر‌ها و پرداخت وجه اضافه به رانندگان در طی مسیر، رئیس هیات مدیره اتحادیه شرکت­‌های تعاونی مسافربری کشور اعلام کرد که هیچ افزایش قیمتی در روز‌های اخیر در بلیت اتوبوس نداشتیم و هرگونه گران‌فروشی در این بخش تخلف است.
زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه
نتایج امتحانات نهایی و داخلی دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی نه تنها اعلام شده بلکه در حال حاضر، پیش ثبت‌نام‌های پایه‌های اول و هفتم نیز آغاز شده است. همچنین از امروز داوطلبان آزمون سمپاد و نمونه دولتی می‌توانند نسبت به اخذ کارت ورود به جلسه اقدام کنند.
برگزیده
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور تشریح شد.
صفحه خبر بالای تصاویر