کد خبر: ۲۶۵۷۶
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴

استفاده از ظرفیت بازی‌های رایانه‌ای برای حفظ محیط زیست

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست بر لزوم همکاری‌های مشترک برای استفاده از ظرفیت بازی‌های رایانه‌ای جهت حفاظت از محیط زیست تأکید کرد.
استفاده از ظرفیت بازی‌های رایانه‌ای برای حفظ محیط زیست

مخاطب 24- سازمان حفاظت محیط زیست، نورالله مرادی، در بازدید از بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای کشور، خواستار ورود مفاهیم محیط زیستی به بازی‌های رایانه‌ای شد.

وی با اشاره به اینکه بر اساس آمارها بیش از ۴۰ درصد کل مردم کشور مخاطب بازی‌های رایانه‌ای هستند، گفت: بازی‌های رایانه‌ای با توجه به ضریب نفوذ اینترنت، گوشی تلفن همراه و کنسول‌های بازی در سال‌های اخیر بخش بزرگی از زمان فراغت و سرگرمی را در بین گروه‌های سنی مختلف جامعه به خود اختصاص داده و از ظرفیت بالایی برای فرهنگ‌سازی و انتقال مفاهیم محیط زیستی برخوردار است.

مرادی ضمن تشکر از فعالیت‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، افزود: حجم بالای مخاطبان بازی‌های رایانه‌ای نشان‌دهنده این است که در توجه به نقش این بازی‌ها برای پُرکردن اوقات فراغت و انتقال مفاهیم کارهای زیادی برای انجام وجود دارد.

وی موضوعات محیط زیستی همچون آب، هوا، جنگل و تنوع زیستی را برای تولید بازی‌های رایانه‌ای جذاب و پرمخاطب ارزیابی کرد و افزود: از این ظرفیت که تکنولوژی‌های جدید همچون کنسول‌های رایانه‌ای، تلفن همراه هوشمند و فناوری‌های «ای آر» و «وی آر» در دنیای امروز به‌وجود آورده‌اند، باید در خدمت آموزش و اشاعه فرهنگ محیط زیستی بهره‌برداری کنیم.

مرادی با اشاره به اینکه نوک پیکان خبرسازی‌های منفی رسانه‌های بیگانه به سمت محیط زیست نشانه رفته و تلاش دشمن این است که با تولید اخبار منفی محیط زیستی و ایجاد حس ناامیدی جو جامعه متشنج کند، گفت: استفاده از تمام ابزارهای رسانه‌ای و فرهنگی و افزایش آگاهی و سواد محیط زیستی جامعه، یکی از راه‌های مقابله با تهدیدات امنیتی است و بازی‌های رایانه‌ای نیز به عنوان یک رسانه نوین که سهم زیادی در پرکردن اوقات فراغت بخش بزرگی از جامعه دارد، می‌تواند به سهم خود در آن نقش داشته باشد.

وی، زبان، جغرافیا و دین را سه مؤلفه اصلی هویتی برشمرد و ادامه داد: در تولید بازی‌های رایانه‌ای در کشور باید به این مولفه‌ها توجه شود و بازی ساخته شود تا حس وطن دوستی و تعلق را در بین مخاطبان افزایش دهد.

مرادی، تحقق انجام فعالیت‌های مشترک همکاری را با ایجاد کارگروه مشترک تخصصی متشکل از کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای دانست و افزود: امیدوارم با شکل‌گیری این کارگروه، همکاری‌های خوبی در راستای تولید بازی‌های محیط زیستی انجام شود.

 

منبع: مهر

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر