کد خبر: ۲۶۵۴۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵

نرخ سود قطعی بیمه های زندگی در سال ۱۴۰۱ شرکت بیمه حکمت اعلام شد

سود قطعی سال 1401 بیمه‌های زندگی به میزان 25 درصد به حساب اندوخته بیمه نامه های زندگی محاسبه و اعمال گردید.
نرخ سود قطعی بیمه های زندگی در سال ۱۴۰۱ شرکت بیمه حکمت اعلام شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حکمت صبا؛ گفتنی است ، شرکت بیمه حکمت صبا همواره یکی از شرکت های پیشرو در حوزه بیمه های زندگی و سرمایه گذاری می باشد که هر ساله علاوه بر تخصیص سودهای فنی علی الحساب و سود مشارکت در منافع ، پوشش های بیمه ای مطلوبی نیز ارایه می دهد.

برچسب ها: بیمه حکمت صبا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟
درگیری و حوادث فقط بزرگ‌تر‌ها را درگیر و نگران نمی‌کند، کودکان هم سهمی از اضطراب اتفاقات تلخ دارند؛ آنها سؤال می‌پرسند، می‌ترسند و گاهی در سکوت، اضطراب را در دل خود نگه می‌دارند. در پی حمله رژیم صهیونیستی به ایران، توصیه‌های روانشناسی دفتر یونیسف بازخوانی می‌شود، توصیه‌هایی که والدین را راهنمایی می‌کند چطور با فرزندان خود درباره این موضوعات حرف بزنند، به سوالاتشان پاسخ بدهند.
کمالوندی: تأسیسات هسته‌ای آسیب جدی ندیده‌اند کمالوندی: تأسیسات هسته‌ای آسیب جدی ندیده‌اند
سخنگوی سازمان انرژی اتمی تاکید کرد که در نطنز، بخشی از آسیب‌ها به بخش‌های سطحی وارد شده و خوشبختانه عمده تأسیسات، که در زیر زمین قرار دارند، آسیبی ندیده‌اند.
صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا متوقف شد صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا متوقف شد
به گفته معاون مرکز بهبود محیط کسب و کار، خرید و فروش آنلاین طلا موقتا متوقف شد.
شهادت مظلومانه نوجوان تکواندوکار بر اثر تجاوز رژیم صهیونیستی شهادت مظلومانه نوجوان تکواندوکار بر اثر تجاوز رژیم صهیونیستی
یک نوجوان تکواندوکار بر اثر تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران به شهادت رسید.
اسارت یک خلبان زن اسراییلی اسارت یک خلبان زن اسراییلی
پدافند هوایی کشورمان دو جنگنده اسرائیلی را ساقط کرد. یک خلبان که زن است اسیر شد.
کانال ۱۳: آتش‌سوزی در نزدیکی ساختمان وزارت دفاع در تل‌آویو رخ داد کانال ۱۳: آتش‌سوزی در نزدیکی ساختمان وزارت دفاع در تل‌آویو رخ داد
شبکه المیادین از برخورد موشک‌های ایرانی به تل‌آویو خبر داده است.
آغاز پاسخ ایران به حمله رژیم اسرائیل آغاز پاسخ ایران به حمله رژیم اسرائیل
دقایقی پیش پاسخ ایران به حمله رژیم اسرائیل آغاز شد.
برگزیده
صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا متوقف شد صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا متوقف شد
به گفته معاون مرکز بهبود محیط کسب و کار، خرید و فروش آنلاین طلا موقتا متوقف شد.
محدودیت نوبت تعطیلی نانوایی‌ها تا اطلاع ثانوی محدودیت نوبت تعطیلی نانوایی‌ها تا اطلاع ثانوی
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد: کالا‌های اساسی به اندازه کافی در کشور موجود است و به تدریج به بازار عرضه می‌شود.
هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو در پی تجاوز رژیم جنایتکار صهیونیستی به کشورمان اعلام کرد: هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است و خدمات رسانی بی وقفه ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر