کد خبر: ۲۶۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶

قطع یارانه نقدی ۴۰۰ هزار نفر

قرار است تا پایان سال یارانه نقدی ۲۴ میلیون نفر از غیر نیازمندان جامعه قطع شود.
قطع یارانه نقدی ۴۰۰ هزار نفر

مخاطب24: یکصد و چهارمین مرحله یارانه نقدی بامداد جمعه شب به حساب سرپرستان خانوار واریز شد که در ادامه حذف غیرنیازمندان از لیست یارانه‌بیگران، یارانه نقدی ۱۰۰ هزار خانوار که حدود ۴۰۰ هزار نفر را شامل می‌شود از مهرماه قطع شد. 

 

فرایند قطع یارانه نقدی اقشار غیرنیازمند جامعه همزمان با واریز یارانه شهریورماه کلید خورد و در ماه قبل یارانه ۱۶۲ هزار خانوار معادل حدود ۷۰۰ هزار نفر قطع شد تا در مجموع طی ماه‌های شهریور و مهرماه یک میلیون و ۱۰۰ هزار غیرنیازمند، از فهرست یارانه بگیران حذف شوند.

 

 قرار است در هر ماه گروهی از جامعه که مستحق دریافت یارانه نقدی نیستند، از فهرست یارانه‌بگیران حذف شوند. بر اساس اطلاعات به دست آمده تمام سرپرستان خانواری که یارانه نقدی آنها در مهرماه قطع شده، در گروه سه دهک بالایی جامعه قرار دارند. 

 

همچنین بر اساس آنچه که پیش از این اعلام شده بود، قرار است تا پایان سال یارانه نقدی ۳ دهک بالایی جامعه یعنی دهک‌های هشتم، نهم و دهم شامل ۲۴ میلیون نفر قطع شود. 

 

روش ثبت اعتراض

برای تمام خانوارهایی که یارانه نقدی آنها قطع می شود، پیامک «قطع یارانه نقدی» با سرشماره « YARANEH» ارسال می شود و اگر خود را مستحق دریافت آن می دانند، سرپرست خانوار به همراه یک مدرک شناسایی باید در مرحله اول به یکی از دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کند. پس از مراجعه به دفتر پیشخوان و تکمیل برگه مجوز بررسی تراکنش های بانکی به دولت، شماره رهگیری برای وی پیامک خواهد شد.

 

نکته قابل توجه اینکه، «۴۸ ساعت بعد از دریافت پیامک کد رهگیری» باید به سامانه https://yaraneh۱۰.mcls.gov.ir مراجعه کنند و با وارد کردن کد ملی و کد رهگیری دریافتی از دفتر پیشخوان، تمام اطلاعات و تراکنش های بانکی خانوار را مشاهده کنند.

 

سرپرست خانوار در این مرحله و پس از مشاهده تراکنش‌های بانکی خود اگر اعتراضی به قطع یارانه خود ندارد باید گزینه «انصراف از اعتراض و خروج» و در صورت اعتراض نیز باید گزینه «ثبت اعتراض» را انتخاب کند تا پس از آن، اعتراض آنها مورد بررسی قرار گیرد. در صورت پذیرش ثبت اعتراض خانوار، یارانه نقدی آنها در ماهی که قطع شده، همراه با مرحله بعد به صورت یکجا واریز خواهد شد.

 

قانونگذار در تبصره ۱۴ قانون بودجه ۹۸ کل کشور، دولت را مکلف به قطع یارانه نقدی غیرنیازمندان کرده است. بر این اساس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با راه اندازی پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان و بر اساس ملاک‌هایی از جمله استان و محل زندگی، تعداد و ارزش املاک خانوار، ارزش خودرو یا خودروهای خانوار، شغل و سایر پارامترها فهرست خانوارهای غیرنیازمند را به سازمان هدفمندی یارانه ها اعلام می‌کند و این سازمان نیز نسبت به قطع یارانه نقدی این خانوارها اقدام می کند.

 

برای پیگیری برقراری یارانه به دستگاه‌ها مراجعه نکنید

نکته دیگر اینکه، هیچ یک از دستگاه ‌های ذیربط برای برقراری یارانه نقدی خانوارهایی که یارانه آنها قطع شده، پاسخگو نخواهند بود، بنابراین در صورت قطع یارانه نقدی باید منتظر پیامک باشید و در غیر این صورت برای پیگیری سوالات خود با شماره ۰۲۱۶۳۶۹ تماس حاصل کنید.

برچسب ها: یارانه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ثبت جهانی دره خرم‌آباد ثبت جهانی دره خرم‌آباد
دره پیشاتاریخی خرم‌آباد یکی از کهن‌ترین زیستگاه‌های انسانی جهان واقع در زاگرس، جمعه بیستم تیرماه ۱۴۰۴ در چهل‌وهفتمین اجلاس کمیته میراث جهانی یونسکو به میزبانی پاریس، به‌عنوان بیست‌ونهمین اثر جهانی ایران به ثبت رسید که این رویداد نه تنها افتخاری تازه برای میراث فرهنگی کشور رقم زد بلکه افق‌های جدیدی برای توسعه گردشگری، اقتصادی و فرهنگی لرستان گشود.
پرورش رز هلندی پرورش رز هلندی
بیش از ۳۹ گلخانه گل رز با تولید سالانه افزون بر ۲۰ میلیون شاخه گل رز هلندی با مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع در کهگیلویه و بویراحمد فعال است و برای ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال‌زایی کرده است.
کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد
کارت ورود به جلسه داوطلبان نوبت دوم کنکور بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت.
دستگیری شهروند ایرانی که دارای اقامت دایم داشت در آمریکا! ماجرا از چه قرار است؟ دستگیری شهروند ایرانی که دارای اقامت دایم داشت در آمریکا! ماجرا از چه قرار است؟
ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که یک مهندس ایرانی به نام «بهرام محمد استواری» که دارای اقامت دائم قانونی این کشور بوده، به اتهام آنچه نقض تحریم‌های ضدایرانی خوانده، هنگام ورود به فرودگاه بین‌المللی لس‌آنجلس بازداشت کرده است.
واردات طلا دو برابر شد واردات طلا دو برابر شد
بر اساس آمار‌های گمرک جمهوری اسلامی ایران، در سه‌ماهه نخست امسال ۹۶۵ میلیون دلار طلای خام وارد کشور شده که نسبت به بهار پارسال رشد ۲ برابری را نشان می‌دهد.
در زمان مارزدگی و عقرب زدگی چه کاری نباید بکنیم؟ در زمان مارزدگی و عقرب زدگی چه کاری نباید بکنیم؟
یک متخصص مسمومیت‌ها هشدار داد: محل گزش مار یا عقرب را هرگز تیغ نزنید یا زهر آن را مک نکنید، زیرا این اقدامات می‌توانند سم را سریع‌تر در بدن پخش کرده و خطر مرگ را افزایش دهند.
بخاطر کار‌های کاترین خانم مصطفی خان مقصر شناخته شد؟! بخاطر کار‌های کاترین خانم مصطفی خان مقصر شناخته شد؟!
در پی ادعای یک نماینده پیشین مجلس در برنامه‌ای در رسانه ملی، دستگاه قضایی به منظور ارائه اسناد ادعای مطرح شده وی را احضار کرد.
برگزیده
واردات طلا دو برابر شد واردات طلا دو برابر شد
بر اساس آمار‌های گمرک جمهوری اسلامی ایران، در سه‌ماهه نخست امسال ۹۶۵ میلیون دلار طلای خام وارد کشور شده که نسبت به بهار پارسال رشد ۲ برابری را نشان می‌دهد.
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
صفحه خبر بالای تصاویر