کد خبر: ۲۶۵۳۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه حکمت در سال ۱۴۰۲ برگزار شد

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه حکمت صبا در روز شنبه ۳۱ تیر ماه با حضور سهامداران حقیقی و حقوقی، علی استادهاشمی معاون نظارت بیمه مرکزی جمهوی اسلامی ایران، نماینده بیمه مرکزی، نماینده شرکت فرابورس، حسابرس مستقل و بازرس قانونی و اعضای هیات مدیره در محل سالن اجتماعات این شرکت برگزار گردید.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه حکمت در سال ۱۴۰۲ برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حکمت صبا؛ با توجه به گزارش عملکرد هیات مدیره ، نیما مومنی زاده مدیرعامل شرکت بیمه حکمت صبا ضمن اشاره به اقدامات خوب شرکت در یکسال گذشته ، به رشد حق بیمه تولیدی از سوی شرکت و نیز کنترل خسارت در این مدت اشاره کرد. وی با تشریح اینکه شرکت بازدهی مناسبی در حوزه سرمایه گذاری را تجربه نموده است ، گفت : این بازدهی در کنار کنترل حساب شده هزینه های شرکت ، نشانگر عملکرد خوب این شرکت در حوزه های مختلف در یکسال اخیر می باشد.

لازم به توضیح است ، نظر به گزارش عملکرد هیات مدیره ، شاخص های کلیدی شرکت بیمه حکمت صبا طی سال 1401 ، رکوردهای جدیدی را در این شرکت ثبت نموده به طوریکه رشد فروش 81درصد افزایش و نسبت خسارت 54درصد نسبت به سال قبل ثابت بوده است .

همچنین ضریب خسارت کاهش 3 درصدی را تجربه نموده است .

آمارها نیز نشان می دهد که درآمدهای سرمایه گذاری و غیرعملیاتی شرکت بیمه حکمت صبا ، با بازده مناسب 60درصدی مواجه گردیده است.

گفتنی است ، پس از استماع گزارش هیات مدیره در مورد صورت های مالی ، انتخاب حسابرس مستقل و بازرس قانونی اصلی و علی البدل، انتخاب روزنامه های کثیرالانتشار جهت درج آگهی های شرکت ، تعیین پاداش هیات مدیره مربوط به سال مالی 1401 و حق حضور اعضای غیر موظف هیات مدیره برای سال 1402 مطرح و مورد تصویب واقع گردید.
برچسب ها: بیمه حکمت صبا
captcha
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.