کد خبر: ۲۶۵۲۱
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۰
عضو هیات مدیره بانک تجارت تاکید کرد:

انتظار از بیمه تجارت نو؛ نوآوری در ارائه خدمات و حفظ منافع ذی‌نفعان

عضو هیات‌مدیره بانک تجارت با شرکت در اولین جلسه اعضای جدید هیات‌مدیره شرکت بیمه تجارت نو، بر تداوم حمایت صددرصدی این بانک، به عنوان یکی از سهامداران عمده این شرکت تاکید کرد.
انتظار از بیمه تجارت نو؛ نوآوری در ارائه خدمات و حفظ منافع ذی‌نفعان

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت:  حسن کیایی با تبریک به اعضای جدید هیات‌مدیره شرکت بیمه تجارت نو، برای آن‌ها در این مسئولیت آرزوی توفیق کرد و گفت: حرکت رو به جلو و تاثیرگذار بیمه تجارت نو باید در دوره جدید مدیریت این شرکت به صورت مشهود، مشخص باشد؛ به گونه‌ای که هم مشتریان قدیمی این شرکت متوجه تغییرات بشوند و هم مخاطبان جدید از آن‌ها بهره ببرند.

وی خاطرنشان کرد: برای فائق‌شدن بر مشکلات موجود تجارت نو، باید در اولین گام، با طراحی یک برنامه کوتاه و میان‌مدت، راهکارهای مدنظر خود برای بهبود شرایط فعلی را ارائه کرده و به اطلاع سهامداران رسانده شود.

کیایی ادامه داد: در این مسیر رعایت اصول حاکمیت شرکتی از جمله تشکیل کمیته‌های تخصصی در اولویت بوده و گزارش ارائه شده توسط این کمیته‌ها می‌تواند در بهبود عملکرد شرکت موثر باشد.

عضو هیات مدیره بانک تجارت انتظارات این بانک از شرکت بیمه تجارت نو را برشمرد و افزود: هیات‌مدیره جدید شرکت بیمه تجارت نو باید با همت و انرژی مضاعف و با استفاده از ظرفیت سهامداران عمده خود همچون بانک تجارت، پست بانک، آستان قدس رضوی و نفت و گاز پارسیان در مسیر ثبت عملکردی متمایز از گذشته و ارائه خدمات نوآورانه قدم بردارد.

وی تصریح کرد: قریب به 1300 شعبه بانک در سراسر کشور، می‌تواند محلی برای معرفی خدمات بیمه تجارت باشد و علاوه بر آن مشتریان بانک نیز می‌توانند به عنوان مشتریان بالقوه شرکت مورد توجه قرار گیرند.

حسن کیایی از آمادگی بانک تجارت برای هرگونه تسهیل‌گری در عملکرد بیمه تجارت نو سخن گفت و ادامه داد: بخش حقوقی بانک برای وصول مطالبات شرکت بیمه تجارت نو و شرکت تامین سرمایه بانک برای تامین مالی از طریق ابزارهای مختلف، در کنار هم می‌توانند تا حدود زیادی تسهیل کننده مسیر پیش‌روی بیمه تجارت نو باشند. انتظارات از بیمه تجارت نو بسیار زیاد است و امیدواریم با اتخاذ رویکردی جدید، همه ذینفعان شرکت، بهبود و روند روبه رشد آن را لمس کنند.

مدیرعامل شرکت بیمه تجارت نو در این جلسه گزارش عملکرد شرکت، منتهی به 19 شهریور 1402 را در بخش‌های مختلف ارائه و ابراز امیدواری کرد با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در شرکت، شاهد بهبود مستمر عملکرد و ارائه خدمات و محصولات نوین در مجموعه بیمه تجارت نو باشیم.

برچسب ها: بانک تجارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر