کد خبر: ۲۶۵۰۴
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۹
شهرداری هم به غیر حضوری‌ها می‌پیوندد؛

۵ تکلیف معاونت مالی برای تحقق شهرداری غیرحضوری

موارد و مصادیق شهرداری غیر حضوری در معاونت مالی و اقتصاد شهری مورد بررسی قرار گرفت.
۵ تکلیف معاونت مالی برای تحقق شهرداری غیرحضوری

 مخاطب 24- جلسه کمیته شفافیت و هوشمندسازی شورای شهر تهران با موضوع  هوشمندسازی و غیرحضوری‌کردن خدمات حوزه مالی شهرداری و با حضور احمد صادقی، رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند، لطف‌الله فروزنده، معاون مالی و اقتصاد شهری و مدیران کل این معاونت، به همراه سعید جهانی، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات و نماینده مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران برگزار شد.

احمد صادقی در این جلسه گفت: یکی از ویژگی‌های حوزه مالی این است که تمامی حوزه‌های ماموریتی با آن مرتبط هستند و لذا تحقق اهداف هوشمندسازی در این حوزه کمک شایانی به تحقق شهرداری غیرحضوری خواهد کرد. 

او افزود: برگزاری این جلسات برای آن است که بتوانیم به یک فهم مشترک از موضوع شهرداری غیرحضوری برسیم و در این راه هماهنگی‌های مورد نیاز انجام شود. 

رئیس کمیته شفافیت و هوشمندسازی شورای شهر تهران در این جلسه پس از استماع گزارش حاضرین در خصوص اقدامات صورت‌گرفته و برنامه‌های در دست اقدام، با اشاره به تکالیف معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: مقرر است معاونت مالی با همکاری و تعامل مستمر با مرکز تحول و نوسازی اداری و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات ظرف مدت دو هفته، گزارشی از وضعیت فعلی راه‌اندازی سامانه صورت‌وضعیت، به تفکیک واحدهای اجرایی که این سامانه در آنها راه‌اندازی شده است و فرآیندهای حوزه صورت‌وضعیت که در حال حاضر از طریق سامانه انجام می‌شود، به کمیته شفافیت و شهر هوشمند ارسال کند. 

صادقی ادامه داد: معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران همچنین باید برنامه زمان‌بندی راه‌اندازی کامل سامانه صورت‌وضعیت و تمام الکترونیکی شدن فرآیندهای مربوطه از جمله الکترونیکی شدن کلیه اسناد و امضاها و حذف اسناد فیزیکی را به تفکیک واحدهای اجرایی موضوع این سامانه ارائه کند.

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران اضافه کرد: معاونت مالی می‌بایست برنامه زمان‌بندی ارائه الکترونیکی خدمات سیزده‌گانه از جمله برگزاری الکترونیکی معاملات شهرداری تهران، صدور چک الکترونیک، بررسی و تایید اسناد مالی، بررسی و تایید صورت‌وضعیت‌های پیمانکاری، امضای الکترونیک، فروش اینترنتی فروشگاه‌های وابسته به شهرداری و ... روی درگاه واحد شهروندی را به کمیته شفافیت و شهر هوشمند ارسال کند. 

او در پایان گفت: این معاونت همچنین باید برنامه زمان‌بندی تمام الکترونیکی شدن فرآیندهای انجام معاملات و حذف اسناد فیزیکی را به تفکیک واحدهای اجرایی به کمیته شفافیت و شهر هوشمند ارسال کند.

منبع: اکو ایران

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
باد شدید و گردوخاک در راه تهران! باد شدید و گردوخاک در راه تهران!
اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.