کد خبر: ۲۶۴۹۵
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۰
مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین:

سیزده گروه شغلی از ابتدای دی ماه مشمول مالیات می‌شوند

راساس فراخوان مرحله دهم قانون مالیات بر ارزش افزوده سیزده گروه شغلی از ابتدای دی ماه سال جاری مشمول مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند.
سیزده گروه شغلی از ابتدای دی ماه مشمول مالیات می‌شوند

مخاطب 24- عزیزاله عباس‌پور، مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین اظهارکرد: براساس فراخوان مرحله دهم قانون مالیات بر ارزش افزوده سیزده گروه شغلی از ابتدای دی ماه سال جاری مشمول مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند.

او افزود: در خصوص اجرای ماده (۱۳) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب خردادماه۱۴۰۰ و ماده (۱۸) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب اردیبهشت۱۳۸۷، کلیه فعالان اقتصادی که براساس شرایط فراخوان‌های مراحل اول تا نهم ثبت‌نام و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده تاکنون مشمول اجرای این نظام مالیاتی نشده‌اند، در صورت اشتغال به فعالیت‌های زیر با هر میزان فروش یا درآمد، مشمول مرحله دهم ثبت‌نام محسوب و مکلف به اجرای مقررات قانون از ابتدای دی ماه سال۱۴۰۲ هستند:

فروشندگان حیوانات خانگی شامل سگ، گربه، ماهی و پرنده زینتی و حیوانات وحشی و کلیه مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و کلینیک‌های دامپزشکی و تمامی ارائه‌دهندگان هرگونه خدمات به این حیوانات،

فروشندگان انواع غذا، لوازم و تجهیزات حیوانات خانگی موضوع بند (۱) فوق از قبیل پت‌شاپ‌ها (فروشگاه لوازم حیوانات خانگی)،

فروشندگان انواع ادوات و آلات موسیقی از هر نوع،

فروشندگان انواع لوازم آرایشی، تجهیزات آرایشگاهی و آرایشی، عطر و ادکلن،

ارائه‌دهندگان خدمات اخذ پذیرش تحصیلی و مشاوره و راهنمایی در امور تحصیلی خارجی،

ارائه‌دهندگان خدمات ماساژ از هر نوع،

ارائه‌دهندگان خدمات طرح و نقشه بهره‌برداری از معادن و مشاوره فنی، حفاری، آتشباری و انفجار معدن، صاحبان آتلیه‌های عکس و فیلم،

ارائه‌کنندگان خدمات مربوط به برگزاری سمینار، همایش، کنفرانس، جشنواره، گردهمایی و انواع مراسم، فروشندگان انواع عینک آفتابی و لنزهای تماسی،

فروشندگان انواع ضایعات فلزی،

فروشندگان قهوه، کاکائو، نسکافه، پودر و خمیر حاصل از آن‌ها

و فروشندگان انواع لوازم و تجهیزات حفاظتی از قبیل دزدگیر.

عباس‌پور یادآور شد: فعالان اقتصادی که واجد شرایط مراحل اول تا نهم ثبت‌نام و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده بودنـد، حتـی در صورت انطباق با شرایط مشمولیت مرحله دهم ثبت‌نام این نظام مالیاتی، جزء مؤدیان مشمول مراحل قبلی ثبت‌نام و اجرای قانون محسوب و مکلف به اجرای مقررات از تاریخ شمول فراخوان مربوط، هستند.

مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین همچنین تاکید کرد: فعالان اقتصادی فراخوان شده قبلی که به موجب قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب۱۳۸۷ به عرضه کالا و ارائه خدمات معاف اشتغال داشته‌اند، در صورتی‌که عرضه کالا یا ارائه خدمات آن‌ها وفق مفاد قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب۱۴۰۰/۰۳/۰۲، مشمول مالیات بر ارزش افزوده باشد، از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون (۱۴۰۰/۱۰/۱۳) به عنوان مودی نظام مالیات بر ارزش افزوده مکلف به اجرای قانون می‌باشند.

منبع: خبر آنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر